Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Helau! ![]()
Cuscra,ce face noruca?Cum se simte?
Robert al meu a inceput de asta-noapte sa behaie. Bineinteles ca s-a gasit imediat vinovatul,nemernicul ala de curent,care circula pe la mine prin casa,din cauza geamurilor deschise. Mama lui de curent! ![]()
Aaaa...si analiza aia la ficat si trombocitele marite,tot din cauza curentului.
Ca se aduna dom'le,azi oleaca,maine oleaca...pana se sparge basica in care se aduna curentul si face bum.
Claudia,suntem bine!
Inca! ![]()
Monule,la ce concert ati fost? Toata ziua va distrati voi acolo! Bravo! Noi dupa-amiaza ne intalnim cu Paxela! ![]()
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
mie imi e frica de curent ca de bau bau
nu e bun deloc.
Ce mai bucataresti meseriaso? ![]()
eu azi am program de conopida : pane, pasta cu usturoi si maio, supa 
imi fac damblaua.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 mie imi e frica de curent ca de bau bau |
Da...nu-i bun deloc...pentru ca tranteste usi si face geamuri tandari si deranjeaza covoarele prin casa...
Serios acum,curentul ala ce vajaie pe la urechi si-ti flutura pleata
Dar curentul ala ca o adiere,care te mai racoreste prin oareshce zone imi place.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
tu vorbesti de briza marinaaaaaaaaaaaaa aia o ador si aerul sarat de alge........superrrrrrrrrrr, ala de interior nu-mi place
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
Ce briza marina fato? Io stau la Iasi nu la Constanta. La mine bate briza de Bahlui.
Ziceam de adierea aia dintre 2 geamuri deschise. 
Hai ca io stiu ce vrei tu sa zici,da' te necajesc nitel.
Io n-am nici o treaba cu curentul,nu ma tem de el si basta! ![]()
Pana una alta,ia uitati voi cum ne-am pregatit noi de serbare.
www.flickr.com/photos/9971469@N08/3600410912/in/set-72157619456378591/" target="_blank">Aici si www.flickr.com/photos/9971469@N08/3613733440/in/set-72157619456378591/" target="_blank">aici ![]()
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:
bey fato nu ma necajesti tu, doar ca na fiecare cu ce-l doare si eu am inteles ce ai spus tu, dar eu la aia visez, nu m-am exprimat prea bine 

![]()
![]()
am facut un aluat de saratzele,mai am zestre din ro branza de oaie sarata
, super distractie au avut piticii,sa-ti traiasca
, auzi ce facem e pagina noastra
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
ce fain canta fiica-ta ![]()
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 auzi ce facem e pagina noastra |
La cat is de vorbarete fetele astea cre ca o sa facem capitolul nostru.
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
claudia74 spune:

is gata covrigii, pana am facut a doua tava, prima s-a consumat deja ![]()
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Danelutza spune:
multumim de intrebare sintem bine, mai behaim, mai ales eu, dar traim...
am intrat rinjind
sa va stric pagina, asa ca o boare de vinticel ![]()
Cuscra si eu am probleme cu curentul, cum las usile deschise, ca astea oricum sint deschise toata ziua, cum vine curentul pe la urechile mele si-mi sopteste de amor, ca sa am de ce ma vaita si ma mai ia si durerea de oase
, dar asta-i de la batrinete 
Claudia sa-ti traiasca mamica "La multi ani, fericiti, cu sanatate multa !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna