Casnicute cu chef de vorba (197)
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Helau!
Cuscra,ce face noruca?Cum se simte?
Robert al meu a inceput de asta-noapte sa behaie. Bineinteles ca s-a gasit imediat vinovatul,nemernicul ala de curent,care circula pe la mine prin casa,din cauza geamurilor deschise. Mama lui de curent!
Aaaa...si analiza aia la ficat si trombocitele marite,tot din cauza curentului. Ca se aduna dom'le,azi oleaca,maine oleaca...pana se sparge basica in care se aduna curentul si face bum.
Claudia,suntem bine! Inca!
Monule,la ce concert ati fost? Toata ziua va distrati voi acolo! Bravo! Noi dupa-amiaza ne intalnim cu Paxela! Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
mie imi e frica de curent ca de bau bau nu e bun deloc.
Ce mai bucataresti meseriaso?
eu azi am program de conopida : pane, pasta cu usturoi si maio, supa imi fac damblaua.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 mie imi e frica de curent ca de bau bau ![]() |
Da...nu-i bun deloc...pentru ca tranteste usi si face geamuri tandari si deranjeaza covoarele prin casa...
![](icon_smile_big.gif)
Serios acum,curentul ala ce vajaie pe la urechi si-ti flutura pleata
![](icon_smile_big.gif)
Dar curentul ala ca o adiere,care te mai racoreste prin oareshce zone imi place.
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](floare.gif)
![](yum.gif)
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
![](cheers.gif)
claudia74 spune:
tu vorbesti de briza marinaaaaaaaaaaaaa aia o ador si aerul sarat de alge........superrrrrrrrrrr, ala de interior nu-mi place .
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
mariussimiuc spune:
Ce briza marina fato? Io stau la Iasi nu la Constanta. La mine bate briza de Bahlui. Ziceam de adierea aia dintre 2 geamuri deschise.
Hai ca io stiu ce vrei tu sa zici,da' te necajesc nitel. Io n-am nici o treaba cu curentul,nu ma tem de el si basta!
Pana una alta,ia uitati voi cum ne-am pregatit noi de serbare. www.flickr.com/photos/9971469@N08/3600410912/in/set-72157619456378591/" target="_blank">Aici si www.flickr.com/photos/9971469@N08/3613733440/in/set-72157619456378591/" target="_blank">aici
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
claudia74 spune:
bey fato nu ma necajesti tu, doar ca na fiecare cu ce-l doare si eu am inteles ce ai spus tu, dar eu la aia visez, nu m-am exprimat prea bine
am facut un aluat de saratzele,mai am zestre din ro branza de oaie sarata
, super distractie au avut piticii,sa-ti traiasca
, auzi ce facem e pagina noastra
.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
ce fain canta fiica-ta .
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
mariussimiuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 auzi ce facem e pagina noastra ![]() |
La cat is de vorbarete fetele astea cre ca o sa facem capitolul nostru.
![](icon_smile_big.gif)
![](chatterbox.gif)
![](floare.gif)
![](yum.gif)
![](cheers.gif)
claudia74 spune:
is gata covrigii, pana am facut a doua tava, prima s-a consumat deja
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
Danelutza spune:
multumim de intrebare sintem bine, mai behaim, mai ales eu, dar traim...
am intrat rinjind sa va stric pagina, asa ca o boare de vinticel
Cuscra si eu am probleme cu curentul, cum las usile deschise, ca astea oricum sint deschise toata ziua, cum vine curentul pe la urechile mele si-mi sopteste de amor, ca sa am de ce ma vaita si ma mai ia si durerea de oase , dar asta-i de la batrinete
Claudia sa-ti traiasca mamica "La multi ani, fericiti, cu sanatate multa !
Doar cu un apel telefonic, il puteti ajuta pe Dan sa mearga din nou !
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna
![](pofticios.gif)
![](icon_smile_big.gif)