Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)
Raspunsuri - Pagina 8
AnnaBaby spune:
Mada mersi mult de informatie, chiar nu prea stiam ce fel de sandalute ar trebui sa-i iau, foarte faine sunt modelele alea...
Am uitat sa va pove cum a fost ieri la gratar - Ioana s-a comportat foarte bine, cu exceptia faptului ca nu a vrut deloc sa doarma. Ea de obicei afara nu doarme decat daca e plimbata cu carutul in continuu. Asa ca a ramas numai cu somnul de la 11 la 1 si atat. Aseara la 8 jumate ii cadeau ochii in gura de somn, nici laptele nu i-a mai trebuit, a luat doua guri si gata, somn.
Azi mergem iar, e mai frumos afara, e mai cald, mai mult soare...e pacat sa stam in casa...
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
monalac spune:
gata,am facut programare la eforie nord,pe 15 plecam la mare!abia astept sa l vad pe codi cum se comporta!
subscriu si eu la faza cu pantofii.si pe mine ma critica lumea ca de ce le iau pantofi atat de scumpi,ca vaai,piciorul creste,dar le inchid gura si le spun ca acum se formeaza mersul copilului si incaltamintea e f importanta.
pai lui codrin i am luat din carrefour,de la deichman,niste incaltari pe care am dat 80 ron si i a purtat fix o luna.acum i am luat sandale de la melania,100ron si vreau sa i mai iau si altele.
lui cris,la fel,tot de la deichman i am luat sandale din piele si adidasi nike[astia din urma mi au placut mie ca s cool].
noi avem aici un magazin de chinezarii care aduce incaltari la 10,20 ron si cam toata lumea cumpara de aici ....cand era cris mic,era o fetita de o varsta cu el ai carei parinti au mult mai multi bani decat noi.si se lauda in parc ca i luase fi sii sandale de la 38 de mii vechi orice produs...ii luase chiar 2 perechi,ca sa aiba de schimb...acum se duce cu fata la ortoped ca ,calca cu picioarele nu stiu cum....
nici noi nu fumam,nu bem cafea,nu ne luam aur,nici haine prea multe,dar copiilor le iau haine si incaltaminte de calitate,mancare buna si incerc sa nu le lipseasca nimic.
recunosc cu rusine ca n am gresie si faianta,dar asta e,imi voi pune eu candva.
revin ca plange codi.
monalac spune:
LA MULTI ANI ALEESIO,SA FII SANATOS SI FIE CA MAMI SA TI DARUIASCA UN FRATIOR SAU O SURIOARA SANATOS[SANATOASA]!!!!
DIDI,m am tinut sa ti spun ca mi pare tare rau ca nu te simti bine si sa ti urez insanatosire grabnica.ce mai face aida?
KIMMY,IMI PARE ATAT DE RAU!am idee oarecum prin ce treci si stiu cum te simti....ce barbat las,s o lase pe maica sa sa te insulte si sa nu zica nimic!ba chiar sa fie de partea ei!barbati de rahat!
eu chiar si atunci cand m a lovit sotul nu am lasat o pe mama sa i zica ceva,i am spus ca e problema noastra,a mea si a lui.
sunt alaturi de tine si te imbrastisez strans strans.
ieri i am luat turta fina mii si m am enervat si eu putin...ii dadeau celei mici sa manance carnati si codrin poftea,dar l am luat de acolo si i am dat o banana.si au inceput sa ma critice,ca de ce nu i dau,ca acum are 1 an[ca si cum ar avea 100]si ca tb sa i dau de toate,ca o sa devina si el mofturos precum cristian daca nu i dau de toate[prin urmare,eu sunt de vina ca i cris mofturos].ba o ruda de acolo imi spunea ca au si ei o mama in sat care a crescut copilul dupa carte si acum e un ''rahitic''si un bolnavicios...
ca uite maria[fina]ce sanatoasa e[a fost de mult mai multe ori bolnava decat codrin,care s a imbolnavit o sg data].
apoi,o lasau pe cea mica desculta,in patul la pui,se baga in cotet,baga grau din ala in gura de pe jos...si ca de ce nu l las si eu pe codrin,,,pai eu de abia m am invoit sa l las pe cristian,care era tare fascinat de pui,dar punea mana pe ei si apoi baga mana in gura...si l spalam din 5 in 5 minute pe maini si toata lumea se uita la mine ca la urs...
revin ca mai am niste ofuri...
irolf1 spune:
Vio

Alexa teo felicitari, s-o tineti tot asa!
Mada
sper sa functioneze in continuare, ca doar vine vacanta si va sta toata ziua acasa si tre sa ne intelegem noi cumva![]()
Anka mi-au placut cele doua vb
, si eu prefer sa port incaltari de 3-40 lei si sa dau 150 pe ai lor, la aflarea pretului inebuneste soacra
ca ea daca ar putea le-ar lua numai din europa si de incaltat si de imbracat
si aici nu ma refer la continent![]()
Recunosc ca am avut un soc cand am intrat pt prima oara intr-un magazin pt copii si am vazut ca nu e nimic mai jos de 100 lei, dar m-am obisnuit si prefer sa dau acum cand sunt mici decat sa regret mai tarziu. Eu sunt zgarcita numai cu mine
cand vine vb de cumparat lucruri scumpe.
Apropo de masurat piciorul, la noi am gasit chestia asta la Reno, au un aparat si ii masoara lungimea. Mai sunt si alte locuri unde masoara?
Chuny spune:
LA MULTI ANI, ALESSIO !!!!

Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
monalac spune:
ieri l a tuns sotul pe codrin si asa m a apucat o nostalgie,aproape ca m a busit plansul...a crescut bebe al meu,asa cum a crescut si cris....
codrin e rasplata mea dupa atatea luni de sarcina chinuitoare,e atat de special...stiu ca toti copiii sunt speciali,dar nu ma pot abtine sa nu va spun cat de dulce e codrin,cum rade tot timpul,,,,nu e cel mai frumos copil din lume,dar e atat de haios,cu dintii lui strungareti,cu ochii lui mari si putin strabisori[asa mi se pare mie],cu nasul lui de boxer si cu talpile grasunicioase si latarete...
si cu mersul ca de rata....e tare poznas,rade la tot ce face cris,il imita,e gelos,daca l iau pe cris in brate vrea si el,cand vine taica su de la serviciu si ii ia pe amandoi in brate codrin il impinge si l trage de par pe cris ca sa ramana numai el in brate,sare in pat,se arunca peste cris,ma pupa,cand il tin in brate pune capul pe mine intr un gest de afectiune,cand ne culcam tb sa puna picioarele lui grasunicioase pe mine, sa ma tina de mana,dimineata cand se trezeste,se ridica si incepe sa vorbeasca,daca i spun''hai sa mai facem nani'',se culca langa mine,ma mangaie pe mana si mai sta asa minute bune,f f rar s a trezit plangand,cum va vede incepe sa rada,daca ii citesc lui cris o poveste plange sa l iau si pe el in pat langa noi,imi scoate toate butoanele de la aragaz,e purcinos rau...il iubesc de nu mai pot,e cel mai adevarat bebelus pe care l am vazut vreodata...
si mi pare rau ca a trecut timpul...
moni_or spune:
ALESSIO 
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
MissJJ spune:
De masurat piciorutzele la cei mici folosesc ceva de genul www.carterdesign.co.uk/portfolio/footguages/2455.htm" target="_blank">asta, e asemanator nu exact la fel creca a lor e de la alta firma, asta e pt bebeii mici si pt aia mari este o masina mare cu calculator pe care sta copilul si citeste masina si scaneaza tot ca www.qinetiq.co.uk/home/products/footsee.Par.17365.Image.ImagePopup.html" target="_blank">asta.
Irolf te cred uff nasol cu vancantele. Avu Ari nu mai are pana pe 21 iulie vacanta da mergem in concediu asa ca, iar dupa ce ne intoarcem o sa fie aici italienii si o sa aiba ocupatie cu verisoara Denisa deci tot e mai bine decat sa fim numai noi, ca na ne jucam noi da eu tre sa mai fac si treaba si pana in sept sigur se plictiseste ca ei ii place scoala mult.
Mona well nui baga si tu in seama, asa fac toti cu sfaturi si cu din astea si pe mine ma omoara cu da cum nu mananca sarmale, ciorba fripturi etc e zici ca ar avea 15 ani nu nici un an inca, despre Ari nu mai zic ca mereu imi zic ca eee pai la 18 ani tot in pmapers o sa fie ca nu sunteti in stare sa o invatati la toaleta eu oricum le inchid gura rapid leam zis la faza cu toaleta da domnle si cand o sa mearga cu vreun baiat inainte de sex o sasi dea pampersu jos na. Iar la faza cu fripturile si etc leam zis ca da mananca si inca cu furculitza si cutit da prefera sa faca asta numai la restaurant. Si gata.
Concediu placut sa faceti poze multe.
Anna cu placere.
mai sunt multe frumoase de copii da is facute cum a zis si Anka sa arate frumos da in rest nu au nici o calitate nus facute dupa un model anume is comerciale pur si simplu si unele mai si costa imens pt o bucata de material.
Sybille na eu m-am gandit ca are si parent handle si poate va ajuta, sorry eu am inteles ca vreti bicicleta nu tricicleta de aia.
Kimmy eu nu te judec Doamne Feri, da cum sa stai mai sa plangi in baie toata noaptea eu maturam podeaua cu el in noaptea aia serios tot zbura pe geam sa se duca la masa daca e asa de nemaipomenita ea si tu nu esti buna. Faza asta cu eu castig banii eu fac regulile ei o folosesc pt ca pot si pt ca femeile le dau voie. Eu nus nci feminista nici nu am nimic impotriva barbatilor de genul toti sunt porci sau ceva, da nici nu au vreun drept sa ma calce in picioare pt simplu fapt ca sunt femeie. Si eu am sechele si low confindece si low self esteem da nu sta asa mama draga ca nu e bine, apara-ti drepturile si mai ales cere respect de la el ca asta e in final, trebuie si respect nu ajunge iubirea. Respectul se poate castiga daca vede ca te impui o sa se schimbe, daca nu se schimba si down the line e tot la fel deci asa e el si tre sa iei alta decizie
, ai sa vezi, tre sa joci si tu hardball nu fi ca o marioneta sa faca ei ce vor din tine.
Nimeni nu are nici un drept sa faca ceva din tine nici macar mama care ti-a dat viata.
O sa zica iar lumea ca tu ai scris sa te descarci nu sa primesti sfaturi, daca nu iti place ce am scris ignora, da nu mai sta asa ca nu va face bine si nu o sa ajungeti nicaieri frumos in stilul asta.

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Dianami spune:
La multi ani, Alessio! 
La multi ani, Codrin! 
La multi ani, Antonia! 

Diana, mami de Iulia si Andrei