Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)
Raspunsuri - Pagina 7
alexa_teo spune:
da sa va zic ca ale mele pitice de cateva zile( ptiu ptiu sa nu le deochi) fac dimineata cand se trezesc la olita si pipi si kk si sunt asa mandra de ele.
aaa si vroiam sa va mai intreb...vad ca tot vb de "picasa" cum se procedeaza sa intri acolo...sau...???sper ca n-am dat-o in bara.!!!
va dorim o duminica placuta cu mult mult soare atat in suflete cat si pe strada voastra!

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
flo1980 spune:

Allesio Michele 
Sa fii sanatos, voios, voinic!
Sa-ti aduca Doamne-Doamne o surioara si sa fiti fericiti!

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
ana_a spune:
Allesio Michele 
Multa sanatate!voie buna!Si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!
proud mammy
dr_anca spune:
La multi ani Allesio sa fi fericit si sa aduci numai bucurie parintilor!
Mamica de
cuminte
iulie 2008
ana_a spune:
fetelor, anka, mona, andreea, multumesc de raspunsuri 
Andreea, parca m-am mai linistit cand am citit ca se poate si mai rau
Eu sper sa trecem cu bine, si sa nu-l mai aud, eventual sa inceapa sa le zica atunci cand nu o sa le mai zica de fata cu mine ...
mona, ma bag si eu inseama...sper sa nu te superi pe mine, dar baietii, nefiind in colectivitate, nu s-au imbolnavit deloc?Sa stii ca Stefan al meu a trecut cu bine "testul" virusilor, primul an a fost mai greu.
proud mammy
MissJJ spune:
Neatza fetele!
La Multi Ani
Alessio sa crestimare frumos si sanatos si sa fii cat mai fericit alaturi de parinti si bb mic. 

Mai tre sa citesc din urma da vreau sa zic super mesaj Anka.
Asta asa e conteaza f mult papucii sa fie de calitate si aici in uk de ex la clarks ca noi numai de la ei luam masoara si latimea si majoritatea papucilor sunt din piele si interior si exterior si sunt destul de scumpi ca papuci de copii da nu am facut niciodata rabat si eu mie imi mai iau la oferta sau ceva da la fete niciodata numai pe masuratelea si de calitate sa fiu sigura ca nui distrug picioarele.
Kimmy imi pare rau sa aud ca ai asa probleme da sincer eu oricat imi iubesc sotul si na tre sa ii respect mama ca e mama lui eu asa ceva nu acceptam sa stau ca la judecata sa ma judece ei pe mine. Ii strangeam de gat pe amandoi rapid sii lasam sa stea impreuna daca se inteleg asa bine si is asa destepti si plini de sfaturi. Ca doar sta cu mine nu cu masa nu? Daca vrea sa ia decizii cu ea si nu mai poate trai fara sfatu lu mamica sa se duca la mamicasan ***** si gata frate. Da ce m-a facut ea pe mine sa imi ceara ea mie socoteala la mine in casa de zici cas un copil rau care cine stie ce prostie a mai facut?
Scuza-ma ca zic da si tu ai o vina ca accepti asa ceva, si din cate ai mai povestit accepti cam multe, pai ii calcam in picioare pe amandoi iubire iubire frate da asa ma iubeste el pe mine? Asta nui iubire frate.
Cedaca el aduce bani in casa cei prostia asta eu aduc banii tu faci ce spun eu si faze din astea, nu va mai lasati frate calcate in picioare sub pretextul vai ma iubeste, daca te iubeste nici nu indrazneste sa zica asa ceva si nici faza stam de dragu copilului ca la copil nui face bine sa triasca in asa mediu. Poti sa te superi, puteti sa va suparati pe mine da eu cu asa ceva nus de acord. 
Fara suparare Kimmy si alte fete in situatia asta da nu ar trebui sa acceptati asa ceva oricat de greu ar fi, ca multe zic aaa pai da ma iubeste de fapt ca neam luat din iubire vati fi luat din iubire da vezi pe drum se schimba situatia eu il trimiteam sa se f*** right off cu tot cu maicasa. 
Pfiuu ce mam enervat da subiectul asta e alt subiect de ma calca pe ultimii nervi stam si acceptam sa fim calcate in picioare de parca noi nam avea nici un drept nimic ca vai doamne ma iubeste, daca m-ar iubi n-as fi in situatia asta si gata. 
Asa acu merg sa citesc din urma.
Edit: Ana_a de cand tot uit sa iti zic sper sa nu te superi, da corect e proud mummy cu u nu cu a.

" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
AnnaBaby spune:
LA MULTI ANI Alessio, sa cresti mare, sa fii sanatos si sa ai o viata frumoasa! 

Anka si mie mi-a placut scriosara ta deschisa
, ai dreptate, incaltamintea e foarte importanta pt copii, mult mai importanta decat hainutele de exemplu, care la urma urmei trebuie sa indeplineasca mai putine conditii. Problema insa este ca, cel putin la noi in Bacau, eu nu prea am gasit incaltaminte de copii asa mici de calitate. La preturi mari da, insa calitativ cam lasa de dorit. In afara de Miniblu, nu prea mai ai unde merge. Si acolo sunt niste preturi de ametesti. Eu am gasit si i-am luat Ioanei la reducere o pereche de pantofiori de acolo si aia sunt singurii care ii vin cum trebuie, nu-i cad din picioare, si calca cat de cat bine cu ei. Sandalute inca nu i-am luat, e prioritatea nr 1 pe lista in momentul de fata![]()
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mada_mxm Neatza fetele! Edit: Ana_a de cand tot uit sa iti zic sper sa nu te superi, da corect e proud mummy cu u nu cu a. ![]() ![]() " Life is the flower for which love is the honey " Victor Hugo |
ioi, mersi, nu eram sigura sigura
subscriu la ceea ce ai scris pentru kim, in special la faza cu soacra....
proud mummy
MissJJ spune:
Biri, Sybille super siteurile leam bagat la favorite. 
Anka da mai suntem rai rai de tot. Tre sa mergem noi doi pe naughty step creca.
Anka da e super cartea. 
Serenity 
Irolf felicitari pt primii pasi si pt prima serbare.
Vio
.
Mona eu zic ca i-ar face f bine lui Cris la gradinitza,poate e mai greula inceput mai ales ca el e mai sensibil si mai mamos, dar incet incet se va adapta. da na e rau ca aduce virusi si etc da trebuie sa faca si pasul asta. 

Irolf bafta cu noul calendar.
Anka da asta nici eu nus de acord eu in concediu cu,copii si barbatu singur acasa pai eu vreau sa mergem toti,ori mergem impreuna ori stam acasa impreuna si gata. 
Vio multumim.
Camy f frumoase pozele cu bebe
si camera si tu. Multi pupici si sarcina usoara. 
Ooka faine jucariile alora,f interesante.
Anna uff insantosire grabnica, da si Ami sta tare greu la aspirat mucisorii da nu avem ce face.![]()
Astia au numai jucarii de lemn de la diverse firme is tare faine, das tot USA http://www.finewoodentoys.com/index.html .
Irolf ma bucur ca da rezultate tabelasul.
Gini sa va fie de bine concediul
, super ca v-ati distrat si a fost ok, abia astept si eu concediul de 3 ani nam mai mers in concediu.
Estrella Ari nu a baut suc de frcute de nici o culoare pana la 2 ani, pana atunci nu vroia decat apa si lapte.

Narcisa iubita drum bun, aveti grija de voi, va pupam dulce dulce de tot.

Atb
cu placere, bravo bine ca ai terminat cu sesiunea.
Dia concediu placut.
Anna vezi ai grija cu sandalutzele de bebeii e mai bine sa fie din alea inchise in fatza chiar daca is dragutze modelul sandala clasica nus tare bune pt ei e bine sa fie inchisa in fatza si sa fie mai pe glezna asa sa tina bine calcaiul. Alea deschise in fatza is bune pt aia mai marisori mai de 1 an jumate doi care deja merg bine.
Uite www.clarks.co.uk/find/Department-is-kids/EndUses-is-age02d24months/product-is-20324905/pgs-is-100" target="_blank">aici astia sunt pt cei un pic mai marisori ca au marimi mai mari, un exemplu si www.clarks.co.uk/find/Department-is-kids/EndUses-is-age02d24months/product-is-20325638/pgs-is-100" target="_blank">aici astia sunt pt bebeii au marimile mici si e imp sa aiba vf ala inalt de cauciuc sa ii ajute cand merg si daca mai merg in patru labe. Ti le-am aratat ca model stiu ca in ro nu sunt dar poate gasesti ceva in genul sa fie inchis in fatza.
Ana bun ma bucur ca nu teai suparat
, eu nu suport cand e stalcita limba, defect de la prea multa enegleza.![]()
La noi azi ploua torential si e f urat eus treaza dela 5 jumate ca sau trezit comorile cu noaptean cap ca si asa e intuneric de la vreme, zici ca toamna tarzie azi, acu fug si eu la matze si la treburile casnice. Duminica placuta si revin mai tarziu daca apuc.
" Life is the flower for which love is the honey "
Victor Hugo
Chuny spune:
Anka, da' cine te-o calcat pe coada in halul asta ?? Subscriu si eu la papuceii copiiilor care trebuie sa fie luati pe masua atunci cand incep sa mearga ( pana atunci te mai poti distra, dar la mers nu e de gluma).
Mada, mersi de PM, din pacate Vlad inca nu ar putea urca pe asa ceva, trebuie una cu 3 roti, stabila si la marimea lui. Am gasit deja vreo 2 dar is super scumpe, asa ca astept sa vad daca nu mai participa cineva din familie ca daca o iau singura mi se urca in cap sotiorul.
Kim, eu am trecut oarecum prin asta. Avea Anna cred ca vreo 4 luni si a venit soacra la mine si imi zice :"Auzi, da' tu mai ai de gand sa iesi din casa asta vreodata ?" Si am intrebat cum adica : "Pai sa mergi sa lucrezi, sa faci bani !" Asta in conditiile in care eu am concediu parental platit, o casa inchiriata in Tm din care imi vin bani + ca ma mai agit sa vand pe net una alta sa fac rost de bani de buzunar. Si exact ca Mada i-am dat peste nas atunci pe moment si m-m ratoit la ea. I-am zis ca daca ei i-a crescut bona copiii, nu inseamna ca si eu tre sa fac la fel. Bun, am zis-o ca sa ma razbun, ca e o scroafa! Plus ca ea singura mi-a povestit ca una din bone il batea tare pe cel mic si il lua de acolo cu spatele negru de lovituri
, dar cica ea nici pt asta nu si-a luat liber de la servici sa caute alta bona. Sa nu-mi dea ea mie lectii.
Si eu am avut astfel de probleme cu sotul, uneori isi aduce aminte ca el aduce grosu in casa, dar ii tai din fasa ideile. Uneori il mai las cate 4 ore cu copiii singur si apoi o perioada buna uita ca eu "nu fac nimic". Ca sa nu mai zic ca eu cu amandoi copiii de un an de zile ma chinui saptamanal prin oras la medici, iar el inca nu a iesit singur cu amandoi.
Kimmy, tu tre sa lucrezi mult la increderea in tine ca am impresia ca sotul si mamica lui ti-au mancat-o incet. Cum sa plangi mama in baie toata noaptea ? Pai tu n-ai mama sa te duci sa plangi la ea ? Pe tine cin' te apara ? Ca vad ca tu nu te aperi si cu cat o sa plangi mai mult si pari mai neajutorata, cu atat mai mult or sa te atace.
Si daca te-ai duce la lucru cine ar sta cu Timeea? Soacra ? Aveti plan de viata in 3? Oricum Timi face 1 an, puteti discuta eventual varianta sa te intorci la lucru impreuna si sa incepi poate sa cauti un job. Dar lamureste-ti relatia cu sotul si spune-i cat esti de dezamagita ca in loc sa iti ia apararea a pus si el acolo paie pe foc, spre satisfactia lu' ma-sa! Curaj ! Si sa nu mai plangi in fata lor!
Sibylle
http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/
Vladimir *****
***** Anna
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"