Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mona nasol cu rudele astea bagarete, stiu cum e, daca era dupa ele pe la 7 luni ii dadeam sarmale. Eu pe Alex nu pot spune ca l-am crescut chiar ca la carte, dar nici nu i-am dat sa manance toate cele, adica pe porc nu a pus gura pana la 3 ani si acum numai gusta din cand in cand cand fac socrii un gratar. Cu Andreea e mai greu acum ca-l mai vede mancand si ii dau si ei (ma refer la ceva dulce, un pufulet, o limba pe inghetata) Eu nici pufuleti nu i-am dat lui Alex pana dupa un an, sa nu ma intrebati de ce, ca nu stiu, am auzit eu ca nu-s tocmai buni asa ca am preferat sa nu. Ca sa nu mai zic de copii de 7 luni cu acadeaua in gura
Alex care n-a mancat "de toate" nu e mofturos si mananca orice ii dau daca ii e foame. Acum la aproape 4 ani are 20kg, deci e super bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Allesio

_

buburuza mea

de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

LA multi Ani, Alessio!
Sa fii santos, istet si puternic!

Multumim de urare Diana!
Voi ce mai faceti? sunteti bine? Pupicei!

Foarte interesante subiectele dezbatute in ultima vreme!Procesez si bag la cutiuta:)

Noi am trecut printr-o viroza nasoalaaaa...cu febra 5 zile...inclusiv eu + o enterocolita peste ...ca sa fie tacamul complet!:(
Abia azi suntem cat de cat ok. Sper ca pana joi dimi cand plecam in vacanta sa ne treaca.

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut fetele

noi azi am iesit cu baietii in padure, a fost foarte placut, am sa incarc si cateva poze ceva mai tarziu.
Ma duc sa le dau sa manance.
Matei a adormit in masina pana pe deal, si apoi l-am pus asa adormit in rucsac si na avut nici o treaba a dormit o bunnnaaa bucata de drum, dupa care sa trezit prin padure nedumerit Tare ii place in rucsac si tare bine il putem cara peste tot in el

O dupamasa placuta tuturor!!

proud mummy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

la multi ani Alessio!
ce sa zic de soacrea mea este una autentica, nici dupa aproape 8 ani de cand sunt cu fi-su, legal, nu ma poate inghitii. a venit in urma cu cateva sapt la noi si al meu sotz si cumnata s-au luat de ea ca e cam grasa si sa faca mai multa miscare, sa iasa mai des din casa, sa manance mai putin ca nu e bine pt sanatatea ei, mai ales ca are si tensiune oscilanta, deci pt ea sa faca toate astea, ei bine s-a simtit ea atacata si se trezeste ea zicand: dar ce catalina nu e grasa, ia uite ce grasa e, ia uite ce burta are, vaaai dar ce grasa e, nici cand a iesit pe usa nu m-a 'iertat' vai dar ia uite ce grasa e catalina, bineinteles ca m-am suparat si am spus si eu 'cata rautate!' ca sa poata auzi, tot atunci ne-a spus ca daca mergem la tzara (la bunicii sotului din partea tatalui care nu mai e) sa o luam si pe ea sa mearga sa o vada pe ma-sa, eu m-am facut ca nu aud.

ieri am fost al tzara si ma intreaba sotzul daca o luam si pe ma-sa si ne-am certat foarte tare ca de ce nu o luam, i-am spus sa mearga cu ea daca vrea ca eu cu copiii raman acasa. ma acuza ca vreau sa o urasca, nu este asa, numai ca as vrea ca de fatza cu ea sa imi ia mai mult apararea. daca ma mai supara vreodata i-am spus ca o invit afara pe usa macar sa aiba motive sa ma urasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

ieri cand mergeam spre tzara david il intreaba pe taica-su unde este bunicu' si el i-a spus ca a murit, la care david "era batran?" cand mergem la tzara mai trecem si pe la cimitir cu un buchet de flori si david ne intreaba daca mergem sa-l dezgropam pe bunicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

LA MULTI ANI, ALESSIO!!!
Sa fii sanatos si sa aduci multe, multe bucurii parintilor!!!

Cristina, mami de Mihaita 30.07.2008

O sansa pentru Stefanel

Si Mihaita are nevoie de voi!

TELEDON PT MIHAITA
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI ALESSIO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

cateva poze de la turta si o poza cu codi cel tunsulic.http://family.webshots.com/photo/2052220010102088538JoPeQr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Mada de asta imi e teama, ca la un momentdat se va plictisi, iar el cand se plictiseste face prosti. Sper sa ne facem un program toti trei, mai ales acum ca Andreea e mai mare si se poate juca si ea cu noi.

Mona am vazut 2 baieti minunati, sa-ti traiasca si sa creasca mari
Ai surprins si carnatul in poza, imi place

Mergi la inceput