Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Buna! mai am si eu un exam si gata sesiunea asta...astept licenta
Eu fumez beau cafea si iau si fetei incaltari bune, na, nu cred ca are legatura tigara cu luatul la copil ce e mai bun...trebuie sa te duca capul doar...una peste alta Anka ai avut mare dreptate cu scrisoarea deschisa...eu mi-am permis asa o gluma pe langa.
IZA cred ca fetele ti-au spus exact ce trebuie sa faci si ce sa nu mai faci, eu nu concep asa ceva si te imbratisez si ma rog sa prinzi curaj si sa spui lucrurilor pe nume.Timeea trebuie sa aiba cea mai puternica mamaica din lume

MAMI de CLARA ANDREEA

06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am citit si eu...Nu ma prea pot concentra.Noi ne pregatim de plecare, probabil ca voi intra dupa ce voi ajunge in Romania cu bine.Domnul sa ie cu voi si cu puiutii vostri si sa ne poarte de grija si noua...Imi e atat de greu sa ma despart de Vil si sa-l las acasa...
Va pupa Narci pe toate

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

NARCI - iti pun eu la posta pachetul, ziceai ca vrei sa comanzi.
Credeam ca vine si Vil cu voi!
Drum bun, si asteptam de veste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Drum bun Narcisa...o sa ajungeti cu bine...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

monalac frumoase poze,ai 2 baieti superbi,aveti o familie reusita.
narcisa drum bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Acum am ajuns si noi din parc tre sa spal pocii si la nani Copilasi vostri stau sa se joace la nisip? ca Andreea nici nu vrea sa se aseze in fund, daca mai simte si nisipul pe maini, nu stie cum sa se scoale mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Narcisa drum bun! Sa ajungeti cu bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

neata

la multi ani alessio! sa cresti mare, voinic, sa ai o copilarie plina de zambete!

kim imi pare rau ca treci prin asta...eu nu sunt violenta si nici nu recomand violenta...preotul care ne-a cununat ne-a spus ca atunci cand vom uita de ce ne-am casatorit si cat de fericiti am fost in ziua respectiva sa ne uitam la dvd-uri adu-i aminte sotului tau de ce v-ati casatorit, adu-i aminte ca aveti un copil minunat pe care nu l-ai facut singura, adu-i aminte ca tu esti cea pe care a luat-o de sotie for good si ca cu tine si-a dorit deci copii si nu neaparat sa faca avere. eu cel putin asa as proceda pt ca oricat de dur ar fi el la exterior sunt convinsa ca o iubeste pe timi si trebuie sa inteleaga ca ea trebuie sa creasca frumos si asta o va face cel mai bine langa mama si nu langa bunici, bone, crese, etc.

camy felicitari pt baby boy

narci sa ajungeti sanatoase acasa!

cred ca mai vroiam sa zic ceva da is varza...am plecat azi la 7 la slanic moldova si am ajuns acasa la 8...

noapte buna

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElizaClara spune:

La multi ani Alessio!

Turtu din pacate nu mai alaptez, dupa ce am inceput serviciul nu mai aveam suficient lapte. Din fericire Filip a acceptat biberonul, a fost o perioada de tranzitie fara probleme. A fost surprinzator cum copilul meu care urla cand incercam sa ii dau biberon la 5 luni, a papat fara mofturi lapte HA, oricum destul de rau la gust. Bobux si noi avem tot Originals si mi se par ok, eram curioasa ce parere ti-au facut I walk, dar vad ca nici voi nu i-ati incercat.

Ooka multumesc pt raspuns!

Mona am vazut pozele, ai 2 baieti frumosi!!!

Narcisa drum bun!

Mada cum va descurcati cu antibioticul? Cum se mai simte printesa?

Scuze daca am uitat ceva, am citit pe diagonala si nici memoria nu ma mai ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

IROLF - Fi-mea se aseaza in nisip si nu mai vrea sa se ridice. Daca o ridic eu, cand e vremea sa plecam, nu intinde picioarele, ci le tine in continuare la 90' ca si cum ar sta in fund in aer. Racaie cu grebla si ia nisip cu lopatica si isi arunca pe picioare si in incaltari. Mai gusta nitel. Strica formele pe car ele facem noi, iar cand ne intoarcem de la nisip, o bag direct in cada, dupa ce o scutur bine de tot in fata blocului, unde o si descalt. Incerc sa evit nisipul ca nu imi place sportul asta cu bagatul in cada (in ideea ca dupa ce venim, mai am o mancacioasa de hranit, ...), in plus, e cam jegos, deh...ca-n parc... Mergem la nisip dupa ploaie, in rest nu. Ma gandeam foarte serios sa amenajez in balcon un spatiu cu nisip. Si acolo n-au decat sa se joace pana nu mai pot.

Mergi la inceput