Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Am primit parola...multumesc mult de tot.

V-am admirat si copilasii..toti superbi

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

saliu
inca traiesc
dar rau
timi e bine,manca,nu mai are febra,nu mai e foarte buboasa,kk face la 2 zile,dar foarte moale...per ansamblu e ok
e la mine soacra de ieri...habar n-am cat sta,ca nu mi s-a spus
am avut show,au sarit amandoi pe mine,sunt varza
inchipuiti-va sa stati la masa cu sotul si soacra,si sa vi se dea "sfaturi" de genul :de la soacra-"eu in locul tau m-as stradui sa demonstrez ca pot mai mult,ca doar esti intelectuala,nu ai facut scoli sa stai acasa.nu vezi cat de stresat e sotul?de ce nu vrei sa-l ajuti?eu am impresia ca tu de aia te-ai maritat cu el ca sa te scoti,sa nu mai ai de lucrat.interesul tau a fost sa faci copil cu el,sa scapi de mers la servici."what the f**k??la care sotul-"sa vezi numa daca pana la sfarsitul lunii nu se rezolva treburile,cum ma iau si ma duc si va las aici cu executorii pe cap.sau scoti 15000 de euro si s-a rezolvat problema."
eu...deja cu tahiaritmii si stari de lesin si cu nervii ba la pamant ba la cer
Toate in conditiile in care eu am terminat faculta in iunie,am ramas gravida in octombrie,am lucrat in total doar 8 luni si 23 de zile,deci nu am luat indemnizatie,in consecinta sunt capul rautatilor.
Contractul de munca mi l-au suspendat,asta cred ca inseamna ca din punct de vedere medical nu sunt asigurata.
Ieri am lasat 250 de lei la dr,pentru un ekg si o echografie,marti am de facut ceva analize,cine stie cat or fi....miercuri mi se face un holter ekg,care cred ca e vreo 700 de lei.sa-i scot de unde nu-i am
si mai sunt asa de multe...
iar m-am descarcat aici
iertare
nu mai pot!
n-am citit nimic,nici nu cred ca apuc

Iza mami de Timea (28.06.2008)

Povestea noastra

Mergi la inceput

Ankooo,stiu ca ti-am dat nr meu,da sa nu incerci sa ma suni,ca telefonul fiind al lui,si-a permis sa-l tranteasca de pereti,de s-a facut bucati

Povestea noastra

Mergi la inceput

sorry,tot uit cate ceva
faza cea mai tare...azi toata lumea se poarta de parca nu s-ar fi intamplat nimic!
si eu proasta am plans toata noaptea inchisa in baie

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

kimmy of ce soacra ai...Cum si-a permis sa te jigneasca?Soacrele astea,mama lor de soacre ce le-as face...Sa fii puternica si sunt sigura ca va venii ziua cand ii vei putea da peste nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Gata cu sesiunea!!!! Mai am numai de predat si sustinut un dosar de practica si licenta si gata!!! Dar ce-a fost mai greu si mai stresant a trecut.
In seara asta m-apuc de citit capitolele restante, sa ma pun si eu la curent cu noutatile, n-am apucat sa citesc decat pagina asta. Deci...revin...

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Kimmy daca faci analizele la stat poti merge f bine cu asigurarea sotului. I se elibereaza de la serviciu o adeverinta si cu aia te prezinti la dr. eventual sa ai si o copie dupa certificatul de casatorie.
Imi pare rau ca ai o asemenea soacra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

A, sa nu uit, Mada, multumesc pt parola! Si ma bucur taaare mult ca ai revenit! Pup printesele!

Adriana mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

CAPRI - luat umbrela soro! De la Kika, 37 de lei parca, cu UVe cu tot cica tratat cu Rayo pana-mea ceva... Bej domne Ma gandeam sa iti iau si tie, da' nu stiam daca mai vrei, iar telefonul era in masina, normal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Gini ce fain, vacanta, si noi vrem sa mergem in Turcia, in Antalya, dar fara Ioana, cu ea o sa mergem cateva zile la mare la noi, la Eforie nord. Asteptam poze din vacanta!

Kimmy vai iubita, ce povestesti tu acolo...nu stiu daca rezistam in locul tau sa nu le zic vreo doua de dulce. Nici o mama nu merita astfel de tratament, sa fie judecata ca de ce nu aduce bani in casa, oricat de naspa ar fi situatia...?Iti doresc sa fii tare pt Timi ca ea are nevoie de o mamica echilibrata si linistita care sa-i ofere si ei sentimentul de siguranta si calm.Te imbratisez tare si te pup dulce, poate te ajuta putin sa nu mai plangi noaptea singura in baie.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput