Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Narcisa, tu pleci azi acasa ? Eu parca asa am retinut. Drum bun atunci si sa ajungeti cu bine!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Vio stiu ca ar fi mai bine sa merg la dr, tot aman, ca deh sa termin cu alaptatul, cand mi-o ajunge cutitu' la os parca ma vad ca ma duc oricum

Din greseala am luat o cutie de cereale fara lapte, asa ca am folosit lapte uht, n-are nicio problema, mananca bine, dar am incercat sa-i dau uht la bibe, dar e naspa, nu-i place, altfel bea orice, apa, ceai, suc si cu cana si cu sticla si din bibe.

A si ne-am luat si olita, acum mai trebuie sa ma apuc de treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Mrinaaaaaaaaaa, vad ca pe mess nu raspunzi, poate citesti aici....am luat marioneta din aia de pus pe mana.Sa-mi trimiti adresa, cand ajungem, cu ajutorul Domnului, o pun la posta.

Etele din Bucuresti, care ma puteti ajuta intr-o problema.Am gasit tempera netoxice pentru copii, vreau sa cumpar pentru Anais.Dar ma costa tare mult transportul pana la Lenauheim, unde e mama, langa Timisoara.As vrea sa comand in Bucuresti si dupa aia, daca puteti, sa imi puneti cu posta romana.

Xena, sa mai scri daca ai mai acut ceva cu Maria si a dat rezultate...

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Sib, maine plec la Rio si luni seara spre Madrid.Multumim de urari.Pupam tare ariciu' si si mai tare sora de arici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fiimea parca bea red-bull zilnic....are o energie....Acum doarme si pot scrie si eu.
Camy ai PM.
narcisa iti urez de pe acum DRUM BUN!
Annababy sanatate multa!

Mergi la inceput

multumim Tecky.sa dea Domnul sa ajungem cu bine...Asta cu redbull...hehehe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Bine v-am regasit!

Ne-am intors ieri din Turcia, din vacanta. A fost o vacanta minunata, in Kemer, langa Antalya, dar s-a terminat repede. Am plecat cu Irina bolnava si ne-am intors cu ea sanatoasa. I-a priit clima. In primele zile am aspirat-o pe mucoasa mica cu aspirator de la hotel, apoi i-a trecut.
Irina a fost vedeta hotelului, cel mai mic turist din acea perioada, asa ca a trecut din brate in brate, mai ales la turci. De la directorul hotelului chiar a primit un cadou (o bratara). Intr-o singura zi nu i-a placut, ziua in care am facut o excursie lunga, de dimineata pana seara, sa vedem ur oras scufundat, o manastire, etc. Nu i-au placut fetii ruinele. Pe avion a fost ok, la dus a plans un pic la aterizare, o dureau urechile de la presiune. Vreu sa va zic ca erau in avion atatia copii mici, mai mici decat Irina. Si pe-acolo, pe palaja erau multi copii.
As vrea sa pun poze pe picasa, dar am uitat parola. Imi trimiteti si mie?
O sa citesc si eu din urma cand o sa am timp. Revin cu impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estrella80 spune:

Hello!!

Violeta fructe mananca de toate, nu a refuzat nimic pana acum. Dar m gandeam si eu ca, intre mese, in plus fata de apa, sa mai bea si suc de fructe pentru vitamine dar si pentru calorii, avand in vedere ca are 8kg, deci isi permite.

Camy felicitari pentru micutul tau baietel!!!

Narcisa drum bun!!!Eu nu te pot ajuta cu transportul, caci in perioada asta sunt plecta la parinti, nu mai sunt in Bucuresti. Dar vor citi fetele si sigur vei primi un raspuns pozitiv!! Sa te ajute sa o faci pe fata pictorita domne!!!

Noi suntem bine, ne pregatim de iesire in parc.... e o zi linistita!!!

Gini si Camy v-am trimis parola!!

si revenim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Gini bine ati revenit.Astept poze

Mergi la inceput