Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Sibylle am gasit si pt noi, sa putem comanda. In plus jucariile sunt grupate (jocul cu apa/focul/vantul), multe de construit, ptiu delir curat. Ete situl www.toyspectrum.de/Shop/index.php" target="_blank">aici. Eu am facut o comanda de 107 euro si nu mi'a luat taxa de transport. Da' am niste probleme de slab intelect cu paypal'ul si trebuie sa vina sor'mea sa ma descurce. Te tin la curent oricum. Au jucariile de pe situl care iti place si tie. Io as vrea sa ii iau si sa vaz la diverse virste ce face cu ele. Adica sa fac observatii si poze. Plus metode de joc.

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Dara
Noi avem ceva jucarii de lemn de la ikea, dar nu se compara cu ce gasesti pe siteurile astea, extraordinare
Vio la mine functioneaza bine cu comprese cu apa rece, se mai desumfla, astept sa termin cu alaptatul sa ma apuc de reperat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

si la casa retro au jucarhttp://www.casaretro.com/index.php/cat/c22_ZOCH.htmlii interesante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna fetelor.
Eu sunt si mai racita, am evoluat de la durere de gat la nas infundat, tuse, durere de cap si ochi injectati! Minunat! Ioana in schimb nu mai are decat nasul infundat, si imi e asa de mila de ea ca respira numai pe gurita, nu sta deloc, dar deloc la aspirat muci, nici macar cu aspirator din ala cu gura, nu mai vorbesc de batista bebelusului...cu chiu cu vai am reusit sa scot ceva...nici nu poate sa manance, sa bea...of...
Azi mergem la gratar si o luam si pe Ioana cu noi, acu' sper sa nu ploua, ca afara parca e cam innorat, daca vad ca e vremea nasoala plec acasa...

Sa nu uit, am pus poze noi pe picasa.

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

revin cu rugamintea de a-mi trimite si mie parola de pe picassa..PLS
..stiu ca sunt cascata...dar va rog eu sa dati vina pe neuronii lipsa din sarcina

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

o sa-l pun pe un muncitor de-al lui Cris sa-mi faca si mie jucarii din lemn...ca de vopsit le vopsesc eu...
..stiu ca are ceva sabloane Cris....
astea de la ce varsta sunt???

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Irolf1 multumesc mult

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dr_anca

Neata!
Intru repede ca vine mama in vizita si apoi adio calc.

Violeta e posibil sa fi facut alveolita. Incearca un antiinflamator diminueaza si durerea Tador ceva si cumpara si o solutie de clatit gura cu clorhexidina -Plak Out sau Corsodyl (sunt cam scumpe) mai este si de la Tis varianta romaneasca. Nu clati cu forta mai ales unde ai plaga.
Totusi trebuie pus si un pansament local ceva de un dr.
Vezi sa nu intre alimente e foarte important.
Suna dr si vezi ce iti recomanda ca antibiotic poti sa iei Augumentin sau ceva mai usor Amoxicilin dar la 6 ore in loc de 8.
Sper ca ti-am fost de folos!

Mamica de cuminte
iulie 2008

Mersi mult de tot, acum imi trimit sotul la farmacie.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irolf1

Dara
Noi avem ceva jucarii de lemn de la ikea, dar nu se compara cu ce gasesti pe siteurile astea, extraordinare
Vio la mine functioneaza bine cu comprese cu apa rece, se mai desumfla, astept sa termin cu alaptatul sa ma apuc de reperat

Piciulicii Alex Gabriel (22.08.05) si Andreea Maria(23.07.08)

Ai grija cu compresele ca eu asa am facut cand eram insarcinata, am refuzat sa iau antibiotic si puneam comprese, si am facut ditamai granulomul de a fost nevoie de rezectie acum

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Pana acum a functionat calendarul, avem deja una verde si una rosie (ca s-a dus si a trezit-o pe Andreea). Primeste o bila dimineata, pranz si seara, apoi calculam-doua verzi si una rosie=verde, asa ca se straduie ca pana diseara sa obtina una verde
A mancat singur tot, asta ca nu e mama acasa care repede sare sa-i bage in gura
Camy fff frumoasa mobila

Mergi la inceput