Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 16
khrisu spune:
Multumesc fetelor pentru urari si incurajari!
la multi ani tuturor Mariilor!!..desi din cate stiu cica nu se spune "la multi ani" ca e Adormirea Maicii Domnului..pe 8 sept se sarbatoreste Sf Maria aniversarea de nume.
KHRISU mamik de baietel si fetita 
julax spune:
Cami,frumos program de somn au fetele.Bine ca nu se deranjeaza una pe cealalta la somn.
Ana,cum mai e la Colibita?E drumul rau pana acolo?
Referitor la ziua de azi stiu si eu ca si khrisu,e pentru cei ce nu mai sunt printre noi ziua de azi.Asa stiam...
Fug la bunica! Va pup!
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
helau fetele!!!!!!!!
Da, am pierdut ieri ca moaca un mesaj ca nu eram logata si apoi nu am mai avut timp sa scriu.
Oricum am scris despre alaptat, ca nu ma grabesc sa inchei capitolul deoarece nu mai fac eu al 3 lea copil, deci mai savurez acum clipele, desi m-am cam saturat de sutiene de alaptat si faptul ca nu am independenta. Dar voi avea dupa ce voi incheia capitolul, deci nici o graba.![]()
Nu mai stiu ce sa zic, ieri am avut inspiratie mai mare. Acum sunt singura cu fata si ea doarme, deci mai am putin liber.
Sanziana bine ai revenit!
Mai scriam ieri ca asta mica se urca peste tot, ca un baiat, daca o vad si ii spun NU, ea tot mai sus se urca si rade de se prapadeste.
Oana , ti-am admirat poze, esti tare happy cu cei doi pitici si arati super bine.
Cami, frumoase is si gargaritele tale si tu arati bine si esti si silueta.
Acum parca imi parea rau ca am chelit fata, dar ii creste parutul repede.
Deja a crescut cativa mm.![]()
Iulia un pup si tie.
Claudia, vino si tu cu vesti.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
CamiM spune:
Multumesc pentru urari(ca vad ca nici o alta Marie nu a intrat).Io sunt Marie si ma sarbatoresc si azi si pe 8 - mai ales ca atunci am si ziua de nastere.. hihi).
Khrisu am uitat aseara sa zic ca eu am avut un carucior dublu dar l-am vandut ca era prea greu. Acum avem doua sport dar in general folosim unul si facem cu randul(nu ca Sofia ar mai avea nevoie de carucior dar daca face sora-sa ceva trebuie si ea musai).
Ana multumesc frumos
Crengu merci...de doua ori..
. Am slabit vreo 18.5 kg din ianuarie incoace; mai am ceva de lucru dar incep sa fiu multumita. Lasa nu te necaji cu parul ca acus' ii creste de nu mai stii cum sa o prinzi la pieptanat.
Si noi ne "laudam" cu una bucata maimutica cataratoare..![]()
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
julax spune:
Cami,cat am vrut sa vad pozele si uitam sa comentez![]()
1.Amandoua sunt diferite,dar superbe,au un par...

2.M-a uns cea in care Sabina s-a bagat in dulapiorul de langa masina de spalat![]()
![]()
![]()
3.si nu in ultimul rand,arati super,super
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
Hai mai Iulia ca ma faci sa rosesc..multumim frumos
Dulapiorul de langa masina de spalat vase e locul ei preferat..nici nu mai tin nimic acolo; ma distreaza ca se baga acolo si inchide si usa uneori( e locul unde fuge cand ii fura jucariile Sofiei ca Sofia nu incape..
)
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
La multi ani Cami! (eu am urat la multi ani de Sf Marie de cand ma stiu eu....)
Waw, 18.5 kg? alaptezi in continuare? Mie mi-e teama sa renunt la cina pt lapte... Ana suge seara tarziu si dimineata devreme, cand n-am apucat sa cinez mi-a parut mai greu de saturat gurita ei mica.... oare e doar in mintea mea?
, fug la nani 
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
La multi ani si de la mine Cami! Incepi sa fii multumita???? Tu arati super. Ce mai vrei?????? Esti slaba , slaba.
Eu sunt pasare de noapte inca.
Oana, eu am lapte si daca nu mananc. In clipe grele, cand nu am putut manca si cand am slabit , am vazut ca , culmea, tot aveam laptic iar fata se satura. Totusi este bine sa papi ca sa fii sigura. Oricum si tu arati foarte bine, chiar foarte , foarte bine si se vede fericirea pe chip. Asta e important.
Si fata mea ma cauta acum pe la bluza si daca nu-i dau, trage ea de bluza. E tare comica. Inca e indragostita de tzatze. Cand suge, ma mangaie cu mana pe cealalta tzitzi. Vom vedea noi cand o sa-i treaca dragostea asta.![]()
Eu inca is uimita cum de am putut eu sa alaptez atata, si sa-i creasca fetei mele asa bulanase frumoase cu lapticul meu.
Noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
OanaRusu spune:
Crengu, si io-s uimita
Ana are acuma 9800 - desi are zile in care nu papa f mult - da' nu ma plang pt ca 80% manaca f bine 2-3 mese, adica manaca cu placere - si in mare masura singura, la ciorba ma mai "ingaduie" si pe mine s-o ajut.
mamicile toate
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
rromanitza spune:
Azi d dimineata la 7 v-am scris un mesaj si L-AM PIERDUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va scriu inca unul.![]()
Neata mamici!
Ieri am zis ca mai intru dar cu musafiri(fara a avea vreo/un Marie/Marin in familie) a trecut timpul, am facut ceva treaba si uite asa m-am trezit ca e noapte. M-am pus in pat si m-am trezit la 6 ca si cand nici nu as fi dormit!!! La 6, ca Luca al meu zici ca are servici si la ora aia e in picioare drepti de ma trezesc nauca si aburita de somn....Macar asa mai respir si eu aerul diminetii....
Cami, ai doua flori sa le mananci nu alta, au si cu cine semana ca tu nu esti mai departe...Arati super si te felicit pentru asta...dar nu gratuit, stii, da? Vrem reteta!!!! Daca e d la alaptat m-ai pierdut deja, daca nu......poate poate merge si la mine!!!!
Khrisu, daca asta s fost solutia cea mai buna, divortul, atunci te felicit ca ai facut-o! Importanta e linistea ta ca mama deoarece astfel le-o poti darui si tu copiilor! Bravo tie!
Julax, daca tu ai colacei atunci inseamna ca eu am camera de la roata tractorului!!!!(aia mare din spate!!!)Pai imi vine sa urlu cand imi vad osanza acumulata, care scade asa d greu ca am impresia ca sunt somnambula si m-oi trezi noaptea sa mananc!!!
Eu care niciodata nu m-am frecat intre picioare acumnu mai pot sa port fuste ca...ma enerveaza....Voi considera ca am slabit atunci cand dispare frecatul!!!!!!
Nici nu prea mananc...Dimineata doua felii d paine dieta, putina rosie, castravete si cateodata branza degresata....la pranz, piept d pui sau orice carne slaba cu sau fara salata, iar seara nimic decat fructe....daca am pofta....Si? Oha!!!!!
Am ajuns sa beau si cate unu-doua pahare cu apa calda ca asa m-a invatat p mine o indianca dintr-un magazin din Bangkok!!!
Ma si intrebat daca nu cumva sunt gravida( va dati seama c burtica detineam), iar Luca era in carucior langa mine si avea doar 3 luni....Iar eu gravida sa mi se vada deja burta???????????? Am ramas socata si am dat-o p apa calda!!!!!Acum astept.....
Nu mai stiu c este aia salata cu ulei, nu pun grasime in gura strop...si? Macar sa vad si eu ca mai scade....Ufff!!!!
Gata m-am descarcat!!!! Hi,hi,hi!!!
Tre sa fug ca am mancarea la cuptor, dar promit sa intru mai tarziu!
Va pup!!!