Mamici cu 2 pitici (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Buna tuturor..n-am mai scris cred ca deloc in ultimul an pe aici..Imi cer iertare voua tuturor... in ultimul timp mi-am facut veacui pe la alte sectiuni, la acea cu amante, divorturi, etc..acuma ma pregatesc de sectiunea "mamici, tatici singuri" ...
So...is in divortz de vre-un an aproape, sper pe 8 sa fie si finalul si gata..am facut curatenie in viata mea.

Acuma despre alaptat: nu exista lapte pierdut din cauza de stress..da? asta e clar ca buna ziua. Am alaptat fata plangand, imi cadeau lacrimile pe fatzuca ei, cu ea in brate m-am dus la Judecatorie sa depun actele de divort..avea saraca o luna, am alaptat-o apoi in parc, in timp ce "sotul" se aranja frumos pt 'intalnire", dar AM ALAPTAT. Nu s-a pierdut, nici nu m-am gandit daca are sau nu ce suge, n-am cantarit sanii, n-am probat, si fata lua cate un kil pe luna.. O alaptez si acu cu drag, ne simtit bine impreuna, alaptaul nu nu m-a chinuit, si dupa mintea mea abia acum incepe partea faina cand incepe a ma trage de tricou si-mi dezveleste sanii sa pape mititica.

Va pup si va imbratises pe voi mamicile cu 2 bebei. din punctul meu de vedere cel de-al doilea bebe m-a implinit pe mine ca mama si femeie.

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Vai, am pierdut un mesaj luuuuuuuuung si crap de ciuda.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Khrisu, imi pare rau de ce ti se intampla si ca treci prin asa necazuri, dar tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci pentru copii tai.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Fetelor, cine ma ajuta sa-mi aleg un carucior pt piticii mei. Baiatu are 2 ani jumate iar fata 11 luni de-acuma. Mie imi plac foarte tare carucioarele quinny speedy dar cred ca ei nu au carucioare duble. Ceva in genul asta daca as gasi..cu 3 roti ca sa il pot manevra bine.

pupici

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

salutare
Cand intram eu la subiectul asta nu trecea nimeni si parca mi-e penibil sa scriu singura, sper sa se activeze subiectul.

Noi aceeasi cu bune si rele.
Noi cei 4 suntem bine, supravietuim, eu sunt in extaz dupa copii, deja se joaca amandoi, sunt niste scumpi ii iubesc de mor si mi-e de ajuns pt o viata intreaga imaginea lor cand se imbratiseaza si se pupa.

Ai mei, socrii ... nu poti sa fii imun, dar ma rog la Dzeu ca noi (C si cu mine ) sa nu facem greselile parintilor nostrii, in rest...cireasa de pe tort, peste 2 saptamani suntem in concediu.

Khrisu iti trimit PM cu ce carucior am avut eu la ai mei (e folosit fff putin, e aproape nou)

pt toata lumea

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Despre cei doi D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

khrisu,imi pare rau pentru situatie,te simt puternica si ma gandesc ca va va fi bineAvem fetite nascute la cateva zile diferentaNu stiu ce sa zic de carut,ca Alex n-a mai folosit de cand a venit Ioana.
Crengu,scrie pe scurt macar.Si eu ma enervez cand se intampla la fel
Sanziana,ma bucur ca sunteti bine.Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

hello Khrisu asa cred si eu, acuma incepe perioada faina cand se "serveste" singurica de la sursa, mia acuma Ana imi arata cu degetul (ma impunge, de fapt) la tzitzi si face un "iimm"? intreb ator, adica "imi dai, te rog?" ...
Imi pare rau ca ai avut asa |"curatenie generala" in familie, iti doresc un nou inceput cat mai bun

Sanziana, concediu placut!

Iulia, asa si noi, sugem noaptea - pe la 9, apoi pe la 10-10.30, si pe la 12, apoi somn bun pana dimineata... dc nu ne dor maselel (3 ies acuma, deodata....)

Mamici cu pruncuti, o noapte placuta

Si, desigur La multi ani Mariilor!!!
Maria de Danybv
Maria de Khrisu
Maria de onyxg1998
Maria de Z_IULIA

edit: toate greselile de typing sunt cam adormita...

Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut! hai la luta de weekend.

La multi ani tuturor celor care sarbatoresc azi o/un Sf. Maria!!

Oana hai mai ca nu e asa teribil.. mereu.. Merci de urari(si io sunt Marie.. de aici M-ul din nick - super dulci puii (m-am uitat iar la poze ca nu ma pot abtine).

Iulia dorm impreuna mereu ganganiile mele. De adormit le adorm eu(adica stau cu ele le mai spun o poveste ceva si gata) si apoi raman singurele. Cine se trezeste vine de obicei peste mami si tati..de multe ori amandoua. La pranz Sofia doarme mai putin si cand se trezeste mai facem ceva amandoau9 scriem, desenam, citim) chestii de "fete mari".

Gabitza esti o curajoasa. Mult succes si sanatate puiutilor, sper ca acum Raducu e ok.

Khrisu nu vreau sa ma gandesc cum ai trecut prin toate.. esti de admirat. Mult noroc si sa te bucuri de micuti.

Crengu ugh!! tare enervant cand pierzi ditamai mesajul.

Sanziana bine ai revenit si tu

Claudia? ce mai zici?

a!! pana nu uit: poze cu gargaritzele mele: de aici

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!

Cami, Oana, vazut pozele voastre!

Ma bucur ca ati revenit in forta fetele care nu ati mai scris de mult!

khrisu iti doresc din suflet sa aveti parte de liniste de acum in colo! Sanatate si numai bine!

o sa mai revin eu pe seara (sper) daca nu pic lata de oboseala, acum trag baietii de mine, azi au fost fff matinali, de obicei se trezesc la 9-10, azi la 8 deja Matei misuna in patut.

O zi buna tututror! La multi ani Mariilor si numai bine!

proud mummy
Ratustele lui Stefan :www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=8&folder=Ratusca din viata mea" target="_blank">aa1 si aa2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

La Multi Ani cu sanatate, Mariilor!!! Sa ne traiti, sa aveti o viata imbelsugata si plina de impliniri!

Revin mai tarziu cu vesti! Pupici!!!!

Mergi la inceput