Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 14
crengu75 spune:
Salutare!!!!!!!!!!!
Cami,
bine ai venit!!!!!!!!!!!!!De tine stiam ca ai plecat in concediu si pe urma mi s-a rupt firul.
Asta mica a mea zice "haide", "mama", "uite", cam atat deocamdata.![]()
Iulia, moartea lui Lazarov? Pai la noi parca a venit un sir de morti, pe langa tata , au mai murit cate un parinte la cate un coleg, apoi sotul unei colege de serviciu a fost atacat si omorat la 37 de ani si ieri l-au inmormantat......asa ca mai bine tac, ca iar ma iau depresiile si va depresez si pe voi.![]()

Si eu dorm inca cu gargarita si nu ma pot deplasa nicieri fara ea.
Azi m-am sculat cu o masea umflata si trebuie sa merg la stomatolog diseara. VBoi merge cu cei doi plozi plus mama ca sa stea cu ei afara. Nu e fain?
La servicul meu cica e jaleeeeeeeeee , la bugetari, stiti voi, criza, etc.
ma bucur sa stau cu voi , as vrea sa pot intra sa scriu cate putin zilnic.
Ma duc sa culc pretioasa ca sa putem merge apoi la dentist.
papapapapappa!!!!!!!!!
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
julax spune:
Cami,waw,esti tare daca mai ai si cursuri si niciun ajutor cu cei mici
Bi
ne ca sunteti sanatosi.Poate ne mai arati gargaritele in poze
Crengu,ce aiurea cu dintii astia.Poate daca esti cu cei mici intri mai repede.La dentista mea cam stau pana intru,desi face programari,of,ma cam enerveaza.Ar trebui sa merg la un control,ca nu am fost de cand am nascut.Ma gandesc ca daca e umflat oa-ti dea antibiotic probabil.Si eu incerc sa intru zilnic
Cat despre criza la locul de munca,incerc sa nu ma stresez,poate pana revin si limpezesc apele
Aseara a adormit in patut Ioana pana pe la 2 si ceva,apoi cu mine in pat,mi-e asa drag sa dorm cu ea
Dimineata cand face ochi spune asa frumos"mama" de uit ca n-am dormit ca-n tinerete
.Cu toatea asttea,ieri s-a trezit pe la 8.30 ,a dormit la pranz o ora jumatate si apoi seara la 9.Nu-i cam putin?Mai adoarme o repriza pe la 18,dar doar leganata,altfel nu.Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
rromanitza spune:
Salutare mamici!!!
Alta ratacita se intoarce si ma bucur sa va gasesc bine si sanatosi!!! Mi-a fost tare tare dor de voi si de o palavrageala mica, dar ne-am luat si noi un concediu mai lung dupa ce am incheiat socotelile cu Thailanda....Am stat la ia mei la tara undeva prin gorj si nu am avut acces la internet dar zau daca am simtit! Sper din sufelt sa ma primiti inapoi!!!!
Le urez sarbatoritilor numai bine, sanatate si impliniri o viata intreaga, "La Multi Ani!!!", sa va bucurati de ei,parinti!!!!!
In alta ordine de idei, acasa e bine dar cand nu ai un loc de munca, la un moment dat ti se cam face dor....o fi bine sa stai dar sa vina si ceva parale.... iar e bine, mai ales cand vrei pentru copiii tai ce e mai bun.... La tara este bine, aer curat, animale, fructe, legume, dealuri....ce este mai bine pt copii....Au crescut, sunt sanatosi si sper sa ramana asa, David e foarte libertin, iar Luca foarte activ.....cred ca tocmai de aceea nu prea pune carnita pe el....e copilul jnur!!!
Eu sunt ceva mai slaba, dar inca mai am de dat jos mult...Parca nu mai am rabdare cu cura asta de slabire dar cand ma uit cate haine am si nu imi vin...parca ma ambitionez si mai tare!!!
Cu serviciul...Cris are doua optiuni: Constanta-Mamaia, respectiv Frankfurt!!! Avantaje si dezavantaje in ambele parti....Dupa noi...Cum o fi mai bine doar ca trebuie sa ne decidem....probelma mare in germania ar fi gradi pentru Dvd, el nu stie limba si habar nu am ce preturi se practica pe acolo.....Claudia daca stii cate ceva mi-ar prinde bine orice informatie, mai ales cu parte financiara!!!![]()
Am aflat si vestile mai putin vesele, cu decese. si imi exprim condoleantele din tot sufletul...Crengu, fi tare asta e viata....Toate drumurile duc acolo mai devreme sau mai tarziu.....
Dragelor v-as mai povesti dar am si ceva treaba...Va pun si poze cand imi fac timp!
Va pup si va doresc numai bine!!!!
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
CamiM spune:
salut si multumim frumos de reprimire.. e tare bine inapoi ..![]()
Oana nu e usor dar nici super greu, a fost cumva mai dificil pana am intrat intr-o rutina. Cand merg la cursuri sta sosu'
cu fetele si invat seara dupa ce fac ele nani. cam asa merge treaba. Se poate, nu te speria!! si tu sigur faci fatza.
Crengu da.. ne-am intors din vacanta in Romania (parca am scris atunci un mesaj) si imediat dupa a inceput nebunia..
si lasa depresiile.. cine are timp de ele..cu asa dulceti in zona!!
Tinem pumnii sa rezolvi repede la stomatolog si sa treaca maseluta.
Noi am trecut fetele in acelasi dormitor in patuturi de fetite mari dar ne mai viziteaza din cand in cand, Sabina in special mai face si scandal noaptea.. de..rasfat gramada. De vorbit e tare vorbareata(spre deosebire de Sofia care a vorbit mai tarzior) zice destul de multe cuvinte( mai poceste ea unele dar e ok)
Iulia
si voua si pun poze curand. Nu prea am multe poze noi ca nu am avut aparat( l-am lasat pe cel vechi in Rom) si a durat ceva pana am luat altul, apoi nu am avut nici timp si ocazii pentru poze dar poate gasesc cateva.
Dana bine ai revenit si tu!! Hihi... vine toamna si ne strangem inapoi..
Bafta sa luati decizia cea mai buna cu mutatul!
mamicile si pruncutii dulci si revin..
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
gabitzam spune:
'neatza buna, mamici! N-am mai trecut de mult pe aici, nu mai stiu cand am scris ultima oara. In iulie am fost o saptamana la mare, la Constanta.
De saptamana trecuta am inceput serviciul, sunt la birou acum. Raducu s-a obisnuit cu bona, e destul de cumintel si o asculta. A inceput sa mearga singur si e ca un pinguin dupa noi prin casa.
De doua zile are o febra nu foarte mare, si kk moale numa' bine sa faca si fundic de maimuta. Acum ii ies premolarii, de fapt au si iesit 3 dintre iei, al 4lea e pe drum. Probabil de aici febra.
Aproape l-am intarcat, sa zicem 99%. Nu mai adoarme cu tzitzi ci cu biberonul, a acceptat formula, Aptamil Junior. Peste noapte ii dau biberonul cu apa si din cand in cand mai scapa si la o tzitzi, dar mai mult pe post de suzeta, in curand o sa renunte singur cred si la aia.
Alaturi de SEBI
crengu75 spune:
Cred ca usor , usor se reface clubul de altadata.
Romanitza, bine ai revenit si multumesc.
La noi ploua torential.
Azi am spalat husa de la carut si era cat pe ce sa mi-o ude din nou la geam.
Revin ca asta mica se catzara pe sus.
Crengu
de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)
OanaRusu spune:
s-a inviorat atmosfera 
Bine ai revenit Dana
He-he... Cami, cum zici tu pare totul floare la ureche da' stim noi ca nu-i chiar asa ![]()
Crengu
Oare cine mai alapteaza, in afara de noi doua? Am pierdut firul.... sau nu-mi amintesc ...
Iulia, asa si la noi, dupa ce ma pupacesc pruncii nu mai conteaza nici kilele in plus si nici noptile nedormite...
Apropo de asta, mergem in diverse locuri si primim complimente... insa ma distreaza cei care ne zic "vai, cand vii de la munca si te asteapta astia doi nici o durere nu mai ai, nu?"
Si da, asa e, insa cat de putin constientizeaza cei care n-au copii ca asta implica un efort mare... ca e greu, nu-s numai plushuri puse in raft si luate la drumn ![]()
Ia uitati pe unde am mai colindat: Bran si Rasnov
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui julax ... Aseara a adormit in patut Ioana pana pe la 2 si ceva,apoi cu mine in pat,mi-e asa drag sa dorm cu ea Dimineata cand face ochi spune asa frumos"mama" de uit ca n-am dormit ca-n tinereteIulia,mamica de Ioana (24.09.2008)@ Alex (24.08.2006)www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Miniclipuri Poze si filmulete ![]() |
Chiar ca pare putin somn... insa poate are o perioada mai "activa"..
Mie nu-mi zice mama decat fff rar (Ana), in schimb striga "tata" ca se aude pret de 5 strazi... Striga tata la aproape toata lumea apropiata, e un fel de strigat generic sa obtina ajutor sau ceva anume.. insa are tonalitati diferite.
Va pup, fug la treburi...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
rromanitza spune:
Salut!
Mai mamici alaptatoare, mai, imi aduc aminte cand va faceati griji ca n-o sa va tina laptele si ce mai era pe voi....
Noi am terminat-o cu suptul p la 4 luni ca i-am dat eu nush c rahat de virus de mi-a facut Luca kk cu un firicel, doua de sange si a zid d-na dr. sa spunem stop si sa trecem p formula....Dar cum va spuneam si in mesajul precedent, nu prea pune p el:la 8 luni are 72-73 cm si 7,900kg! Pai David la varsta lui era un voinic in toata puterea cuvantului.....
Luca nu are stare, este rasfatat, rau, ca daca vrea Dvd sau noi sa ii luam ce are el prin manute, incepe sa ne dea mana la o parte si sa tipe de mama focului....In schimb rade de toata ziulica aici fiind opusul lui David care era asa de serios, ca nici nu am poze prea multe de cand era el mic, in care sa zambeasca....
Oricum Luca este deja "otrava mamii" si cred ca mai bine nu se poate descrie!![]()
Oana, ati calatorit prin locuri superbe, la fel ca si copiii! Sa va traiasca cele doua flori si sa va bucurati de ele!!!
Cami, daca am stii ce este mai bine pentru noi si copii am alege acum....Cum spuneam sunt avantaje si dezavantaje in ambele parti...Si trebuie sa ne dai si noua reteta, sa ne descurcam si noi ca tine! Nici macar nu am putut sa imi fac scoala de soferi de cand am venit in Rom...Parca sunt legata de maini si de picioare si mai ales ca are si cine sa ma ajute...
Va pup si va las sanatoase!
Dana, mami de
David-Cristian din 9.11.2004,
Lucas-Alexandru din 12.12.2008
julax spune:
Hei,ce ma bucur sa vad atata activitate![]()

Dana,ma bucur ca ai revenit
Ce cura de slabire,rezultate,amanunte
Am niste colacei de sigur nu ma inec si am si pus un kg luna asta
Nu se vede din avion ,dar simt
Cami,waw,super ca dorm impreuna,cum adorm seara,la pranz?
Gabi,te-ai acomodat la serviciu?
piticul sa treaca febra.
Oana,frumoase pozele,Ana are ochii si zambetul tau
si Paul e un frumos
.Si eu mai alaptez,nu stiu ce=as face noaptea fara tzatza ...Ioana spune toataziua"mama"oricui,dar cu tonalitati diferite,Alex era invers,cu "tata".Cat despre somn,hmm,mi=ar placea sa fie doar o perioada,azi a dormit o ora si un sfert la pranz si inca jumatate de ora pe seara.Putin...
Crengu,cred ca Rianna te solicita la maxim.Mi se pare cea mai obosiyoare perioada,cea in cere invata sa mearga si trebuie sa stai de ei sa nu se loveasca sau mai stiu eu ce.
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete