Mamici cu 2 pitici (9)
Raspunsuri - Pagina 13
crengu75 spune:
Salutare fetele!!!!!!!!!!!!!!!!
Multumesc din suflet de urari!!!!!!!!!!!!!! Ma bucur ca v-ati amintit de mine desi nu am mai trecut de mult pe la voi.
Imi cer scuze Claudia, mai ales tie, nu am felicitat-o pe micuta Lucia, care de acum e o mare domnisoara, frumoasa foc.
Sa creasca mare si sa fie sanatoasa!!!!!
La fel si pentru Oana si Ana_a, AdaS, Gabitzam, sa va traiasca puii si sa creasca mari si sanatosi.Nu mai tin minte daca am intrat sa va felicit la vremea respectiva, am avut problema cu centrala si apoi nenorocirea cu tata , totul a trecut asa de repede, si daca am omis sa va felicit pe voi si pe puiutii vostri o fac acum, mai bine mai tarziu decat niciodata.
Eu trec si acum printr-o perioada destul de nasoala , inca nu ma-m obisnuit cu ideea si parca nu am chef de nimic, uneori plang din senin, cred ca o mica depresie ma incearca. Doar copiii ma tin in priza si uit.Nici acum nu-mi vine sa cred ca tata nu mai este, imi este dor de el, vreau sa-l sun, sa-l vad.........
Abia acum realizez cum este fara un parinte, imi aduc aminte clipe petrecute , .....hai sa nu va intristez si pe voi.
La noi ziua Riannei a fost frumoasa, i-am taiat motzul, a ales rujul, o seringa si apoi un stick de memorie. A fost cuminte , frumoasa s-a comortat exemplar de ziua ei.
Seara am iesit la o terasa . Nu am poze reusite, ca de obicei, cand este un eveniment ,noi ratam toate pozele. Totusi voi alege macar una sa va pun. Acum Riri este chelutza, am tuns-o a doua zi deoarece transpira groaznic si eu inca cred in teoria ca se indeseste parul.
O fi adevarat sau nu....nu stiu, oricum e tare frumusica si asa cu bilutza goala si oricum creste repede parul, este si asta o etapa. Are o mutrita......
seamana leit cu taica-su, amandoi fara par.
Riri e o scumpa, inca suge, toata ziua misuna prin casa , se joaca, ii place muzica , cum aude un ritm, cum incepe sa bitzie funduletul, e durere.
Concediul a fost super, cred ca v-am mai zis, o sa pun si cateva poze de la mare. Poate ma ocup maine, sa vad cum stau cu cheful, sa incerc sa ma disloc.
Mi-a fost dor de voi, si nu mai stiu ce sa mai zic. Va pup si va urez noapte buna.
Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Am revenit cu pozele.
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Albena%202009/?action=view¤t=P1010734.jpg
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Portrete/
http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Rianna%201%20anisor/
Crengu
OanaRusu spune:
Crengu, cu intarziere pupam si noi pe Rianna 
Ce pot sa-ti spun... tata a plecat dintre noi acum 10 ani... eu nici acum nu pot sa cred, mi-e dor cateodata asa de tare de el de parca n-ar fi trecut nici o saptamana de cand s-a dus... inveti sa traiesti cu asta, n-ai incotro. Cand ma loveste asa tare, ii spun la sotul meu si merg pe balcon, aprind (uneori) o lumanare si stau si "vorbesc" cu el, ii spun tot... atat pot.
Va doresc putere la toti - bucura-te ca a apucat sa-i vada pe micuti, al meu tata n-a apucat sa-l cunoasca nici macar pe sotul meu... desi eu sper ca de acolo, dintre ingeri, ne vegheaza si ne stie bine de tot pe toti...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
julax spune:
Crengu,v=am admirat in poze,sunteti frumosi foc.Rianna avea plete,nu gluma,cel putin in comparatie cu Ioana...Tu poti spune ca esti sora maai mare a copiilor,arati
.
Imi pare rau ca iti este greu...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Nu prea am nici eu chef de scris,dar vroiam sa va salut,ca ne inchid subiectul in ritmul asta
I-a iesit primul dinte Ioanei zilele astea
,era si timpul,la 10 luni...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Iulia, felicitari pentru dinte!!!!!!!!!!!!!
Merci de copliment, eu am slabit la moartea tatei 3 kg intr-o saptamana. Acum vreau sa recuperez.
M-am straduit la mare dar nu am pus nici un gram.
Eu ma uit la TV la nenorocitii astia din politica.
Noi iesim pe afara, profitam de caldura. Cred ca dupa ce va trece vara se va reamina si subiectul.
Va pup. Noapte buna!!!!!!!!!!!
Crengu
OanaRusu spune:
Iulia, felicitari pentru primul dinte 
Noi... foarte prinsi, am iesit prin weekenduri cate 1-2 zile, asa ca in timpul sapt abia ajung sa fac treburile prin casa...
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
julax spune:
Crengu,Oana,multumim!
Cred ca mai urmeaza,acum shashai cu spor ca Ioana maraie in patut,daca nu se linisteste o iau langa mine.A tacut pentru cateva secunde...
Crengu,m-am uitat si eu la previziunile sumbre facute de politicieni si am schimbat pe moartea lui Lazarov.
Cred ca inchid aici si o iau cu mine in pat,e pusa pe marait.A tacut iar...incepe deodata,cred ca doare,of,draga de ea...
O noapte linistita!Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
CamiM spune:
Salut!!
mai primiti si ratacitii??![]()
Fetelor tare dor mi-a fost de voi..v-am mai citit asa din umbra dar marturisesc sincer ca mi-e greu si acum sa scriu ca se tot rupe frul si nu stiu de unde sa o iau asa ca am hotarat sa o iau de unde pot.
Am ramas restanta si la urari asa ca din tot sufletul la multi ani pentru toti si toate care au sarbatorit ceva in ultimele luni.
Noi suntem bine am inceput scoala(am terminat semestrul de vara - o nebunie sa mergi inapoi la scoala cu doi copii mici si nici un ajutor) si acum lunea care vine incepe semestrul de toamna. Sper sa fie ceva mai relaxat programul ca nu mai merg la cursuri in fiecare zi.
Sofia si Sabina - gargaritele nebunatice cresc ceva de speriat, Sofia si-a dat drumul la limba si ma toaca marunt toata ziua iar Sabina.. sigur are un viitor stralucit ca saltimbanc(se catara pe tot - scaune ,mese, canapele, nu mai vorbesc de scari, jucarii, leagane, etc.) dar cel putin se inteleg bine(cea mai mare parte a timpului
) si sunt sanatoase.
no, nu stiu ce sa spun mai repede asa ca ma opresc aici va
cu drag pe toate si... buna dimineata!
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
OanaRusu spune:
waw Cami... scoala si doua buburuze... cum faci? mie mi-e groaza ca tb sa-mi caut ceva de lucrat (pe acasa, sa mai am timp si pt prunci macar 6 luni)....