Gravidute&Mamici de IASI (94)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mary_dmn Buna! Vreau sa va intreb daca cezariana afecteaza lactatia? Si ce fel de anestezie se recomanda? Multumesc! |
se zice ca lactatia vine mai tarziu in cazul cezarienei, insa eu nu am avut probleme.de cum mi-a adus-o (a doua zi, ce e drept)a supt si am avut laptic.Am facut anestezie generala.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
inutsa spune:
byu LA MULTI ANI LUI CASIAN!!!

Petrecere frumoasa!
---------------
Inesa
[ 36+] cu
Bianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/
Lumi_Richard spune:
La Multi Ani,Casian Andrei!
Multa sanatate,fericire si mult noroc in viata!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
iulia-stefy spune:
La multi ani, Casian! 
Sa cresti mare, sa ai parte de sanatate si o viata frumoasa!
Si o
si un ceiut pentru voi...
Poze din mai 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
mexxa spune:
LA MULTI ANI CASIAN, sa ai parte de multa, multa sanatate si o viata minunata alaturi de scumpii tai parinti!!!
, mamica lui Bibi cel poznas 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef71c31e57548078a4340" target="_blank">Povestea noastra
D'ale lui Bibi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui mary_dmn Buna! Vreau sa va intreb daca cezariana afecteaza lactatia? Si ce fel de anestezie se recomanda? Multumesc! |
Afecteaza in sensul ca o intarzie! Anestezia ti-o recomanda medicul! Nu e una "recomandata", depinde de la persoana la persoana. Cea generala se pune in perfuzie, cea de la jumatate in jos se face in coloana!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui inutsa Noi avem ultimul portret al Biancai aici http://picasaweb.google.com/inesa.iacob/Burtica#5344949856715695458 . A fost ideea lui tati--------------- Inesa [ 35+] cu Biancahttp://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/ |
Fain! fain!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
La multi anisori, Casian! Sa cresti mare si sa fii cuminte! Raluca sa va traiasca copilul si sa va bucurati cu el! Petrecere frumoasa!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
David
Cum a aparut Printul!
eumada spune:
Buna dimineatza
Fetelor eu voi naste cu cezariana in maternitatea cuza voda cu doctorul onofriescu.Stiti care sunt tarifele acolo pentru asistente,anestezist si altii?Stiti voi...cat sa-i bagi in buzunar ca sa...ca sa......si trebuie programata rezerva aia?Ca stiu ca e una singura...
multumesc de ajutor
Madalina
s29
Eva-Maria

. A fost ideea lui tati