Gravidute&Mamici de IASI (94)
Raspunsuri - Pagina 17
alynta27 spune:
Gat baita la baieti! Matei sughite si vrea sa doarma! Aseara ne-am plimbat pe malul Bahluiului! E fain acolo! Am ajuns la 10 in casa!Azi mi-am facut timp de epilat si vreau sa ma dusuiesc! Suntem in plina desfasurare cu pregatirile! O zi buna! Oare ploua?! Am spalat!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
kriss79 spune:
La Multi Ani Casian! Sa cresti mare si sanatos! Raluca, sa va traiasca baiatul!! 
Noi ieri ne-am plimbat in COpou, dupa ce duminica am fost in expo.MUlta lume in parc, multi copii, noi am stat pana pe la 9 si era inca placut si aglomerat.De joi pana duminica sunt Zilele Teiului in parcul Copou si intre 17-21 parca sunt multe evenimente, activitati, inclusiv in fiecare seara spectacol pt. copii(teatru).AA..si canta si fanfara..cred ca va fi f. frumos.
eumada,eu nu iti raspund de preturi caci nu cred ca mai sunt tarifele de acum aproape 2 ani:)oricum pt.mana I cam 1000 lei pe putin, mai ales ca e vb de onofriescu..
Eu stiam ca e vb de mai multe rezerve, nu de una.In fine, vb.cu medicul tau cu cateva zile inainte de nastere pt. a-ti rezerva pt. ziua nasterii.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Mai 2009
danyelle005 spune:
Fetelor, multumesc pt idei. [redMoldo[/red] mi-ar place sa mergem impreuna la shopping
Eu nu mi-am luat niciodata haine de pe internet, asa ca nu stiu ce sa zic...
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
eumada spune:
de onofriescu stiu si eu cat cere ma intereseaza tarifele pentru asistente si ceilalti trepadusi...nu pentru atia mari..
va multumesc inca odata
Madalina
s29
Eva-Maria
Lumi_Richard spune:
Buna,fetelor!!!
Inutsa,multumesc mult pt. sfat, mi-a placut foarte mult Dr. Monica Titianu....cred ca m-am hotarat cu cine o sa nasc!
Din pacate,ce am eu,sunt contractii....trebuie sa mai petrec ceva timp prin pat, mi-a dat Arefam si No-spa....sper sa-mi treaca durerile....Bebelusul e bine,la 17 sapt arata de 18!
Va doresc o zi buna la toate!
DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009
mihamora spune:
Salutare!
LA MULTI ANI CASIAN!!! 

Mexxa - multa sanatate lui Sebicu,sa dea DD sa reusiti 
Ralu - e bine la serviciu, e destul de lejer, nu muncesc f mult
Ti-am raspuns dupa o saptamana, dar sper sa nu te superi.
Kriss - si noi am fost aseara in copou am stat pana s-a intunecat, nu v-am vazut, la lei.
Mai ziceti unde iesiti, ca noi iesim aproape in fiecare seara in copou, mai mult la lei.
Va pup pe toate 
Michelle
14+ si DOMINIC 15.05.2007
moldoveanca spune:
Michelle dar la tine ce e bebe
?Cred ca venim si noi diseara pe Copou 

mami fericita de Vladut Dominic