Gravidute&Mamici de IASI (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lumi sigur o sa fie bine nu te speria ,poate ai facut tu ceva zilele astea si te-ai obosit.Stai cumintica pana te vede doctorul si o sa vezi ce se intampla.Foarte bine ca ti-a dat no-spa si eu am luat o gramada in timpul sarcinii

mami fericita de Vladut Dominic

Mergi la inceput

Daniela mergem impreuna si ne cautam rochie.Si eu am in octombrie o nunta de fite si vreau sa-mi gasesc ceva mai deosebit.Ma gandesc serios si la varianta sa-mi comand de pe net la un magazin in Anglia si sa mi-o trimita sora-mea.E un magazin de unde imi cumparam tot timpul si stiu exact marimile care mi se potrivesc

Mergi la inceput

Inutsa sa vezi ce bine o sa te pricepi sa ai grija de bebe.Trebuie doar sa ai incredere in tine si sa fii atenta la doamnele asistente din spital ca iti vor arata multe.Si apoi daca te simte bebelina ca nu esti sigura pe tine sa vezi ce o sa te certeTu esti mamica ei si esti cea mai cea din lume.Curaj o sa fie minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Richard spune:

Eiii, azi am vazut doua bombonici,frumusele foc!!! Alessia si Stefania. Fetelor,felicitari!
Alynta,am vazut si frumuseii tai,ce mai,ma topesc!
Moldo,sunt in cautarea pozelor lui Dominic!
Va felicit pe toate pentru frumusetile care le-ati adus pe lumea,sper sa fie si al meu la fel de frumos ca ai vostri!

DN 08.12.1976 UM 07.02.2009 DPN 14.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_dmn spune:

Buna! Vreau sa va intreb daca cezariana afecteaza lactatia? Si ce fel de anestezie se recomanda?
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_dmn spune:

Am vazut ca s-a vorbit de nunti. Vreau o parere 300 in plic daca trimit prin mama (deoarece eu nu ma simt prea bine sa ma prezint la nunta) este suficient? Suntem datori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

kriss dr Monica Titianu nu e Monica Holicov, sunt 2 persoane diferite. Dr Holicov are cabinet in Tudor, dr Titianu nu are cabinet din cate stiu.
Cat priveste stangacii... Sotul meu e stangaci. Cand era mic, invatatoarea il obliga sa scrie cu mana dreapta. Il lovea de cate ori incerca sa scrie cu stanga. Asa ca acum sotul scrie si cu mana dreapta si cu stanga.

Lacra pt progresul fetei. Nu o sa-i iau multe haine, doar strictul necesar, caci oricum creste repede.

Lumi medicul e cel mai in masura sa-ti recomande cum sa nasti. Daca el zice ca pt bebe si pt tine e mai buna cezariana, e bine sa-l asculti. Si eu vreau sa nasc normal, si i-am zis drei doctor despre asta, dar acu sa vedem ce planuri are bebelina, sa nu se intoarca cu capul in sus.
Dra doctor Titianu asista la nasteri, dar, daca o sa hotarasti sa mergi cu ea mai departe, sa ii spui ca vrei sa te asiste, ca sa-si faca si ea agenda.

Moldo nu compara copilul tau cu al altora, nici nu stii cum isi ia avant Vladut si creste mai mare?. Am pe cineva in familie care nu crestea-nu crestea, dar si cand s-a pus pe crescut... parca era un copac la radacinile caruia torni apa
Merci de incurajari. Sper si eu sa stiu ce sa fac

Mary bine ai venit! Stiu ca in cazul cezarianei lactatia vine mai tarziu, dar vine. Cat despre anestezie... nu stiu, medicul stie mai bine
Despre plic la nunta... eu nu am fost la nunti, dar cred ca fiecare da cat poate.
Sarcina usoara in continuare!

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Noi avem ultimul portret al Biancai aici http://picasaweb.google.com/inesa.iacob/Burtica#5344949856715695458 . A fost ideea lui tati

---------------
Inesa [ 35+] cuBianca
http://picasaweb.google.ro/inesa.iacob/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia-stefy
Alina, tati nici nu vrea sa auda de catel stiind problemele ei cu insectele...
Deci mai e mai putin de o saptamana pana la botez... Sa fie intr-un ceas bun.
Imi pare rau pt fina ta. Insanatosire grabnica fetitei. Ar trebui sa faci public numele persoanei, ca doctor nu se poate numi... Sa stie lumea sa se fereasca de ea...

Da, mai e putin! Si ne-am mai prins si de nasi la o fetita asa instant! Nasii initiali s-au lasat, am fost intrebati si joi acum sotul boteaza! Eu nu pot, ca inca nu am 40 de zile!
Imi pare rau ca trebuie sa zic cine e, dar fina mea asta a patit cu d-nei! E vorba de d-na Holicov Monica. Eu stiu ca Miha a facut cezariana cu ea si a fost multumita. Mai am o vecina care a fost multumita de ea. Dar ce s-a intamplat cu fina mea e foarte real! Nu vreau sa o denigrez...

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

Matei

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David

David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

MAINE IMPLINESC DOI ANISORI........NA NA NA...
LA TOATA LUMEA

Byucu CASIAN ANDREI

Poze

Mergi la inceput