Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)
Raspunsuri - Pagina 4
Gabriela77 spune:
Luy, La MUlti Ani din suflet! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta minunata! Sa fii mereu la fel de calda si buna! Te sarut cu drag!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Yaia spune:
Alexandra Nechita - aka Micuta Picasso...si www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1257895-micuta-picasso-mai-mult-bizara-decit-artista.htm" target="_blank">pareri contra.
Ca de obicei, probabil adevarul e pe undeva pe la mijloc.
Dar eu ii doresc Alexandrei atomice sa o intreaca pe micuta Picasso!
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Nana, la voi cum e vremea? Ca la noi vine iarna deja...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
ceamica spune:
La multi ani draga mea fosta colega Luy !
Iti urez multa sanatate , fericire si vise implinite!
Si un fratior pentru frumoasa Maria
si te imbratisez cu drag
Gabriela77 spune:
Roxana, minunate operele Alexandrei! Felicitari! Ce mandri trebuie sa fi fost voi!
Si pentru ca am ramas datoare cu raspunsul, marea surpriza mare si bucurie pe masura a fost sa ne vedem cu....cuscra si familia ei super! Si nu numai! Bingo, pentru Danuta care a ghicit ca si Diwana a fost cu piticul Rares si Ripley cu Iris! Absolut superb!
Picia cu Radu si iubitul ginerica m-au fermecat. Sunt mai frumosi si haiosi in realitate! Piciu arata superb, aranjata, buclata, asortata si cu niste ochi de mori. Care ochi i-a luat si iubitul ursulet!
Sara cu Michael s-au jucat, s-au pupat, s-au si rastit unul la celalat...na...ca in dragoste...Oricum, promitator inceput! Doar ca mai vrem!
Iris si Rares nu ne-au prea onorat cu prezenta, si-au gasit de lucru prin parc, au venit la o portie de chec si au taiat-o iar! Rares a revenit dupa ce luase din plin o groapa de... noroi, cred!
E adorabil copilul asta, are niste ochi si o privire de strengar de iti vine sa-l papi nu alta!
Una peste alta, am petrecut niste clipe minunate, tare as vrea sa se mai repete, pentru ilustrare, asteptam cu nerabdare fotografiile efectuate cu sarg de Radu!Nu va spun cu cata nerabdare le astept eu!
DEci asta a fost ziua noastra speciala cu niste oameni minunati! 

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Marunzika spune:
Multumim tuturor pt aprecieri
!
papanash
! Cum mai e Ghighi cu gradi?
Yannisa Milena
24.08.2007
myral spune:
LA MULTI ANI FERICITI,LUY!
ALI, Elisa mea (acum un an) a facut febra mare cam la doua zile dupa antibiotic si binenteles ca a mai primit inca o tura din pacate. Cauza cica nu a fost bun sau nu l-a primit corect. Multa sanatate Soniei!Gabriela chiar super intalnire, asteptam pozele.ADI, uitasem sa iti spun, Elisa in nici un caz nu se atinge de apa chiar inainte de tzitzi, iar dupa de obicei nu mai vrea. In schimb ii dau intotdeauna sa suga dupa ce mananca, chiar a inceput sa ceara mai des de mancare
chiar daca mananca putin. Nici Elisa nu mai vrea iaurt simplu pe care il manca cu placere inainte si nici cu fructe(puse de mine) in schimb cel de la humana e f bun
Si vroiam sa va spun ca Elisei nu ii plac capsunile deci am scapat de grija cu alergia, in schimb devoreaza ciresele (le spune saze
) iar pe ea o cheama ade
Ca sa vedeti ce frumos vorbeste si a mea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Roxana, minunate operele Alexandrei! Felicitari! Ce mandri trebuie sa fi fost voi! Si pentru ca am ramas datoare cu raspunsul, marea surpriza mare si bucurie pe masura a fost sa ne vedem cu....cuscra si familia ei super! Si nu numai! Bingo, pentru Danuta care a ghicit ca si Diwana a fost cu piticul Rares si Ripley cu Iris! Absolut superb! Picia cu Radu si iubitul ginerica m-au fermecat. Sunt mai frumosi si haiosi in realitate! Piciu arata superb, aranjata, buclata, asortata si cu niste ochi de mori. Care ochi i-a luat si iubitul ursulet! Sara cu Michael s-au jucat, s-au pupat, s-au si rastit unul la celalat...na...ca in dragoste...Oricum, promitator inceput! Doar ca mai vrem! ![]() Iris si Rares nu ne-au prea onorat cu prezenta, si-au gasit de lucru prin parc, au venit la o portie de chec si au taiat-o iar! Rares a revenit dupa ce luase din plin o groapa de... noroi, cred! Una peste alta, am petrecut niste clipe minunate, tare as vrea sa se mai repete, pentru ilustrare, asteptam cu nerabdare fotografiile efectuate cu sarg de Radu!Nu va spun cu cata nerabdare le astept eu! DEci asta a fost ziua noastra speciala cu niste oameni minunati! ![]() ![]() ![]() Gabriela, mami de Sara (29.08.2007) |
Gabriela, absolut minunat! La cit mai multe asemenea intilniri!!!
Astept si eu cu nerabdare pozele!Teodora, mergem cu acelasi zbor

. Sunt multumita pina acum de Mosaic Tours. Sa vedem si la sfirsitul vacantei!Yaia, la Piatra Neamt e superba vremea. Imi pare rau sa aud ca la voi ploua si e rece.

Luy poate intri sa ne spui cum te-ai rasfatat astazi.
Eu am intrat sa imi verific e-mailul si nu m-a lasat inima sa nu scriu ceva...acum au crescut puiutii si ne solicita mai mult iar lumea asta virtuala nu e deloc ca cea reala, plina de ciripit de pasarele, de miros de soc si raze de soare dar imi pare bine sa vad ca mai sunt si intilnire neasteptate si frumoase.
Daria a atipit 10 minute in carucior si nu mai vrea sa adoarma.
Oricum trebuie sa ies sa ridic ceva pentru sot...-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
crishtina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina crishtina, cand iti faci testul pentru diabet gestational? Iti tin pumnii sa fie bine de data asta! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Multumesc! Se zice ca daca ai avut diabet intr-o sarcina anterioara la asta faci primul test intre sapt.14-18. Eu am 15...si saptamana viitoare ajung la doctor sa vad ce zice. Sper si eu sa fie bine...si de nu o fi si o sa tin regimul sper sa nu fie asa greu ca data trecuta...cu Robert devoram mancarea la varsta asta de sarcina. Acum nu prea am pofta de mancare... as manca numai fructe. Insa ma chinui sa mananc sanatos ca tre sa creasca si buburuza
Crishtina
&
Robert 09.09.2007