Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

La multi ani, Luy!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
bucurie pe masura a fost sa ne vedem cu....cuscra si familia ei super!

Asta am banuit, dar nu credeam ca s-a strans tot clujul la intalnire! (Clujul nostru adica)

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Vd ca zi sunteti ceva mai active, se vede ca sarbatorim o super mamica.

Ma bucur pentru intalnirea mamicilor de la Cluj cu piticii din dotare, asa da, mi-e dor de o intalnire .....de fapt azi mi-e dor de toate si de tot....sunt intr-o pasa tare proasta, nu am spor la nimic, parca mi s-au inecat corabiile... si am decis sa nu mai fac nimic. asa ca o sa vad daca pot sa-mi ridic moralul cu o tura la cosmetica

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI, dragii noastre Luy! Sa fii sanatoasa, fericita alaturi de cei dragi si sa ai parte numai de clipe nminunate in viitor!
Teodora, lui Mihnea cel cu ochii de peruzea!Sper ca acum este bine!
Roxali,ceamica, Gabriela
Andreea,sa stii ca nici Andrei nu mai vrea sa stea cu altcineva in afara de mine. Pana sa se imbolnaveasca nu era o problema,il lasam si plecam acum, nici la baie nu mai pot merge fara el. Aseara i-am dus la mama, sala bate la usa si eu in valtoarea evenimentelor numai de chestionare nu mi-a ars. Pana acum vad ca se descurca bine, a marait putin de dimineata cand a vazut ca nu eram acolo, dar i-a trecut repede. A iesit la joaca in curte si a uitat de mamica!
Erina, sa stii ca si mi-e imi place mult melodia. Nu le am cu hip-hop-ul, dar bine le zice tipul!
Mariana acum am citit de tatal tau! Ii dorec numai sanatate si refacere rapida! Tie ca de obicei multi,!
Sabina, superbe instantaneele. De ce nu faci din asta o afacere!? La cat esti de talentata sigur nu vei duce lipsa de clienti!
Roxana, felicitari,micutei pictorite. Sunt fff frumoase si expresine operele ei. Se vede ca-i place sa se joace cu culorile si sper sa ne mai incante si pe viitor cu minunatiile ei. Sa-ti traiasca!
Vacanta placuta!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Poftiti, va rog
si sau sau sau
pentru gravidute
si pentru somnoroase
Avem si

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Va multumesc din suflet pentru urari, nu pot sa va spun decat atat : all

Mergi la inceput

Cum tati lucreaza azi schimbul 2, pe la pranz ne-a dus la mall, la plimbare
Din pacate timpul a fost muuuult prea scurt pentru mine, as fi vrut sa merg in mai multe magazine si sa-mi gasesc cadoul perfect . Mai aveam de luat si carti de copii pt finutul nostru care implineste luni 4 ani si pt nepoata de 12, asa ca am mai zabovit si la librarie. Prin urmare nu m-am putut rasfata prea mult. Insa maine dimineata mi-am propus partea doua de shopping . Si ca sa fiu linistita, am sa merg singura la Unirea - sigur nu voi veni cu mana goala

Mergi la inceput

Nu am reusit sa mai scriu zilele acestea, Maria se culca din nou f.tarziu ( cum vi se pare ora 00.30 ? ), iar in timpul zilei nu ma lasa, vrea sa butoneze ea tastatura daca deschid laptopul.
Acum profit ca inca mai doarme. Si voiam sa va multumesc pentru mesaje si urari

Mergi la inceput

Mi s-au parut minunate picturile Alexandrei. Felicitari micutei artiste si parintilor ei !
Ali, sanatate multa Soniei ! Offff...
Mara, mi s-a rupt inima vazand pozele din spital... Mititica... Pupam carliontata cu ochii albastri si pe mamica ei care ne-a trimis asemenea poze. Mie nici acum nu mi se pare ca ar fi vreo asemanare intre fetita aceea din poza si tine . Sigur esti tu ?

Mergi la inceput

Gabriela, ma bucur mult pentru intalnirea voastra. Chiar ca a fost o mare surpriza pt mine, sa vina familia ursuletului acolo si sa va strangeti si asa gasca grozava
Abia astept sa-i cunosc si eu personal pe elvetieni la vara !

Mergi la inceput