Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Poftiti, va rog
si sau sau sau
pentru gravidute
si pentru somnoroase
Avem si

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Luy, scuze, dar efectiv nu mai stiu daca ti-am urat deja sau nu - deh, neuronul gravid si pe cale de extinctie !!! Oricum, iti zic si eu La Multi Ani si sa fiti fericiti si iubiti alaturi de scumpa voastra Me!!!

PS. Superbe pozele de pe siteul prietenului vostru!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Marunzica de 7 zile stiam si eu, dar doctorita a zis ca nu e cazul
Pediatra ei azi nu mai este, poate ar trebui sa sun la spital...

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

adi, Puppi nu mananca oua altfel, decat in omleta cu putin cascaval; si fac doar dintr-un ou si nu mananca niciodata tot.
Si, carpatina ieri i s-a cam inmuiat asfaltul de la prunele uscate, azi insa e ok.

Marunzika, o sa mai incerc sa ii fac, poate si-a schimbat gusturile, cine stie... Insa incercarile mele trecute au esuat total, si la omleta, si la paine cu ou. Adica, na, de foame mananca ea ceva, dar max 4-5 inghitituri, dupa care se ia si se duce la joaca. Sau la frigi si pa pune sa "ope" si isi alege ce vrea ea de pe acolo - intr-o zi a refuzat pranzul si a mancat 2/3 de castravete continental si 3 ardei mici, apoi a cerut porumb fiert!

energia. O sa intru sa vad pozele mai in detaliu, ca am vazut doar cateva, alea cu pufuletii , ca mie imi merge netul ca melcu'

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

ADI, uitasem sa iti spun, Elisa in nici un caz nu se atinge de apa chiar inainte de tzitzi, iar dupa de obicei nu mai vrea. In schimb ii dau intotdeauna sa suga dupa ce mananca, chiar a inceput sa ceara mai des de mancare chiar daca mananca putin. Nici Elisa nu mai vrea iaurt simplu pe care il manca cu placere inainte si nici cu fructe(puse de mine) in schimb cel de la humana e f bun
Si vroiam sa va spun ca Elisei nu ii plac capsunile deci am scapat de grija cu alergia, in schimb devoreaza ciresele (le spune saze) iar pe ea o cheama ade Ca sa vedeti ce frumos vorbeste si a mea.

Myral, da, inteleg faza cu apa inainte de tzitzi , doar nu e fraiera sa isi umple burta cu apa cand poate bea lapte direct de la sursa!!! Dar e o modalitate de a asocia apa cu tzitzi si a scadea cererea... Dar poate renunta de buna voie, precum Me a lui Luy ;)

Eu pt Lisa am curatat capsunile, adica le-am taiat partea cu seminte si i-am dat de cateva ori asa, dar asta inca dinainte de a a avea 1 an! I le-am dat inainte de pranz, in caz de ceva, stiam ca pot gasi medici... A mancat de cateva ori fara seminte si nu a avut probleme de nici un fel. Intr-o zi a reusit sa puna mana pe capsuni spalate dar inca necuratate si a halit asa. Pt ca nu a avut nimic, i le-am dat cu tot cu seminte, de atunci si mereu a fost ok.

Eliza = Ade, Lisa = Ninia (accent latin)

Lisa 01.10.2007

Samburel' 17.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

am pus cateva poze...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/antalya2009/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gabitz, ce familie frumoasa si fericita!!! Se vede ca v-ati simtit minunat!!! Bine ati revenit si readaptare usoara.
Stie cineva ceva despre Bebeka?

Roxali, sanatate Soniei. Sper sa nu pateasca nimic de la borcanelul acela. Nu cred ca poate face hepatita de la carne iar salmonela e si mai putin probabil. Ar mai fi ceva boli dar acelea se fac doar daca carnea este insuficient preparata. Ce marca era? Plasmon?

Teodora si eu sper sa fie totul ok. Sa va fie de bine intilnirea mamici frumoase si dezinvolte!!! Bravo pentru Mihnutu ca si-a revenit rapid!!!

Maruntzica, eu am adorat mereu parul ondulat, cret. Eu cred ca ai un par superb. La antrenamente te refereai la gimnastica? Am facut si eu la Palatul Copiilor de aici din oras.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Noi am fost la tara. A iesit totul foarte bine. Dupa am fost cu Daria in parc unde a jucat fotbal si a reusit sa isi sparga buza de jos.

Se pare ca vom veni in Bucuresti luni pentru ca are si sotul liber.

O seara linistita va doresc si numai bine!!!

Mergi la inceput

Roxali, vroiam sa spun ca de la omogenizatto e putin probabil sa fac salmonela. De la carne bineinteles ca se face...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Roxali,incearca sa te linistesti...desi imi inchipui ca ti-e greu
Nu prea mai ai ce sa-i faci,decat s-o supraveghezi atent sa nu apara scaun moale,varsaturi,ceva pete pe corp....
-ici mamico!

Erina,sa va fie de bine iesirea la tara si revenire usoara in capitala.O sa te sun sa ne consultam in privinta bagajului pentru copilashi!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Duamna draga,,,tepte''=elicopter
Il are Mihnea si e preferatul lui Me!
Sunt asa scumpi ,sa-i vezi ce reactii au cand se intalnesc,le sclipesc okisorii,se recunosc instantaneu.Si Mihnea tb sa-l aiba totdeauna pe tepte cand merge la joaca cu Me!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput