Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)
Raspunsuri - Pagina 11
mihailescu teodora spune:
Gabitzoo

,ce comori ai tu acolo?Huh?
Doamneeee,cat e de frumoasa si scumpa Eliza.Un ranjet toata!Nici cu domnisorul nu mi-e rusine,e baiat mare de-acum,stirbu' lu' mama
Se pare ca ati avut un sejur pe cinste!
Spune-ne si noua cam ce-ai luat pt Eliza in bagaje si daca ne sfatuiesti pt ceva in mod expres!Jucariile le-ati luat din tara cu voi?
Te invidiez de mor![]()
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
In seara asta l-am tuns pe Mihnutzu'!Transpira f tare in cap.Are asa o mutrita de baietel mare![]()
A mancat azi de m-a disperat.Portii de adult![]()
La 9 a picat lat,si-a baut lapticul si 
M-am luptat cu o mare lene
;am facut treaba in reprize,am dormit vreo 3 ore la pranz,n-am mancat mai nimic pina la ora asta cu nu mi-a fost foame deloc![]()
As manca niste cirese sau capsuni de numa-numa
,dar n-am ajuns prin piata sa-mi cumpar.
Maine ne vom duce la Oltenita la bunica sotului meu,care e destul de bolnava si nu l-a vazut niciodata pe Mihnea.Mi-e cam tarsa!
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Ma duc sa mai smotruiesc pe unde a mai ramas,adika prin baie si bucatarie si revin pe net ca n-am somn!![]()
de
Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Gabriela77 spune:
Teodoro, ce faci, n-ai somn? Pai te cred la 3 ori dormite, tu si bebelusii![]()

Gabitza, bine ai revenit, ce pofta de concediu mi-ai facut cu pozele tale
Ali, si eu sper si zic ca nu vor fi probleme!
La mine s-u instalat din ce in ce mai bine starile de greata, hipersalivatia...offff...ca de astea nu mi-era dor!
Pupici, somnic usor!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
Roxali spune:
Erina carnea era pregatita in casa(a vapore),de fapt fac cam ptr 3 porti, adica ptr 3 pranzuri unul il las in frigider si 2 la congelator(nu mai mult de o saptamana) ,ptr ai fi mai usor mamei ...daca vrea ii da la pranz ou sau prosciutto cotto cu legume, ciorbita, cand e in pana de ceva scoate din congelator si adauga legumele pasate...deci, borcanelul era cam de saptamana trecuta , din cauza ca fata sa imbolnavit nu-mi manca nimic , luata de valul de azi(cumparaturi si altele...)si mai ales ca am crezut ca mama il pregatise de curand
...dupa ce am gustat mi-am data seama ca nici buni nu a retinut cand la facut,chiar daca o zi da si una pregateste legumele in oala cu presiune
Teo, Gabi, Rox, Marunzika va multumesc
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Roxali spune:
Gabi am vazut si pozile voastre , se vede ca v-ati simtit bine , mai ales strengari![]()
Marunzika unde sant pozele pe emailul comun?
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
luy spune:
LA MULTI ANI, PICIULIKA ! 
Sa te bucuri de fiecare clipa alaturi de familia ta minunata ! Cele mai frumoase vise sa ti se implineasca !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
adimercedes spune:
Picio, sa traiesti, sa infloresti, mamica faina ce esti!!!! Sa iti traiasca muschetarii si sa iti aduca bucurii si fericire!!!
Astept sa vad si eu minunatele poze cu copilasii cei nazdravani! 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
gabitz78 spune:
neatza.
la multi ani piciulika!muuuulta sanatate si 2 copii de care sa fi mandra!
sa fi iubita!
ms de aprecieri...![]()
gabriela - felicitari pt bb.sarcina usoara.

teo - eu ucarii de nisip am luat de acolo si le-am lasat acolo.am luat decat strictul necesar:hainutze, mancare si cateva jucarii.dupa parerea mea acolo e paradisul copiilor.fii-mea s-a distrat teribil in carusel si in roata mare.de stef nu mai vorbesc, el a avut si toboganele cu apa, mini club, seara mini disco..a fost foarte frumos.de acum stiu unde imi voi petrece concediile.![]()
vroiam sa raportez prima noapte dormita de cei doi balauri in camera lor.
am mutat patutzul elizei in camera la stef.inca n-am curajul sa o pun in pat normal.mai astept...
va pup dulce.
o zi minunata tuturor.
Erina spune:
La multi ani Piciulika!!! Esti o mamica implinita din toate punctele de vedere asa ca eu iti doresc sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fiecare rasarit de soare, adiere de vint si zimbet de Michael si bebelulus ce va sa vina!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)