Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)
Raspunsuri - Pagina 9
myral spune:
Asa as vrea si eu sa se intarce Elisa sa nu mai vrea pur si simplu ca Maria. Dar oare de ce plange seara, nu cumva ii lipseste totusi tzatzi? Luy nu ai mai incercat sa ii dai cand plange? Eu nu ii mai dau sa suga dintr-un san de vreo 5 zile (oricum avea putin laptic) dar acum simt ceva tare in interior, cred ca e blocat un canal ceva ca nu e umflat sau altceva. Oare mai pot sa-i dau sa suga din el dupa atatea zile????? Stie cineva
?Teodora bine ca ati scapat de problema cu decalotarea. Si eu trebuie sa ma mobilizez la curatenie ca doarme Elisa, dar tot fara chef
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Marunzika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina Ohhh Mara daca ai sti cit am savurat pozele cu tine in copilarie! Imi amintesc de copilaria mea doar ca eu am poze alb/negru. Atitea obiecte de imbracaminte, si papusa mare si Monchichiul pe care le/am avut si eu... ![]() Tu semanai cu Maria Mirabela iar parintii tai sunt foarte frumosi! Energia ha preso dal papa, ca tu tare aratai cumintica in toate pozele. ![]() Imi cer scuze pentru confuzie, cit despre clame si rochite eu de cind am tuns/o pe Daria o port mai mult in pantaloni. Apropo de par, am vazut ca te/au tuns de multe ori in copilarie, de aceea il ai atit de frumos acum. |
Multumesc de cuvintele frumoase!
Puppi nu a luat energia de la papi, sotul meu este un calm si 1/2; eu doar paream cumintica
Eu nu am par frumos, nici des.....m-au tus in ideea ca mi se indeseste(!!??), ceea ce era normal sa nu se intample. Si era probabil mai comod la spalat, dupa antrenamente. Iar carliontii mi-au aparut pe la 14 ani.

Yannisa Milena
24.08.2007
valentina_22 spune:
Erina,
si multumesc. Uneori imi este foarte greu, asa fara nici un ajutor, sunt momente cand ma cuprinde deznadejdea, dar imi revin repede. Eu sunt stalpul , iar picii mei se bazeaza pe mine.
Luy, am avut noroc ca i-a luat mama pe pici la ea.Pana luni sunt libera ca pasarea cerului!
Asa ca, am avut timp pentru a face o mica supriza unei prietene dragi!
Teo, iti intorc inzecit,
!
Eu sunt pe fuga, i-am facut sotului un program de zile mari, daca tot suntem singuri!
Acum fug la poligon, spre seara as vrea sa iesim undeva, sa vedem la ce ne hotaram. Incerc sa profit de mica vacanta la maxim!
Spor la treaba tuturor si o zi minunata in continuare!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
gabitz78 spune:
ziua buna tuturor. acum am venit si eu pe plaiurile natale...si imi ling ranile!
a fost super!n-am citit inca din urma...promit sa revin mai pe seara.
pupici.
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui danuta36 [br Marunziko ti-am admirat pozele..ce frumoasa e mama ta,semeni cu ea ![]() |
Multumesc
! Mie mi s-a spus ca seman cu tati, dar ma bucur sa aud ca seman cu mami
!
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Am vazut si eu pozele cu pupi enrgia, este o frumoasa si mamica ei la fel, dar m-au intristat rau pozele din spital, nici nu-mi pot inchipui ce a fost in sufletul tau.... |
Noi nici acum nu ne-am revenit dupa stationarea in spital si cu siguranta trebuie sa mai treaca ceva timp sa putem "macina" evenimentul.
Yannisa Milena
24.08.2007
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui luy Mara, superbe pozele... Iti multumesc ca ne-ai daruit acest prilej de a calatori in timp . Ti-am recunoscut zambetul si ochii in poza a doua si in cea de la Peles. Asa ca acum te cred |
Uneori imi e asa de dor de Peles, acolo am locuit si copilarit pana la aproape 6 ani si ma leaga frumoase amintiri. Dupa cate am inteles eu, ochii albastri sunt eroare genetica
!
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxali spune:
Fetelor multumesc ptr sustinere
Pitica ieri a avut un inceput de febra adik 37.8, ne-am dus la doctorita si ne-a dat un at antibiotic...seara vazand ca nu mai are deloc febra nu i-am dat nimic...sper sa fi fost un episod "dintos".
Astazi in schimb i-am pus in pasatul de legume un borcanel de carnita macinat saptamana trecuta
...de fapt venisem in graba de la cumparaturi, am incalzit repede si i-am dat...cand a terminat am gustat ce a ramas in borcanelul unde a fost carnita si era acra
.
Ar putea sa faca salmonela sau in cel mai rau caz hepatita?
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Marunzika spune:
| citat din mesajul lui Roxali Fetelor multumesc ptr sustinere ![]() Pitica ieri a avut un inceput de febra adik 37.8, ne-am dus la doctorita si ne-a dat un at antibiotic...seara vazand ca nu mai are deloc febra nu i-am dat nimic...sper sa fi fost un episod "dintos". Astazi in schimb i-am pus in pasatul de legume un borcanel de carnita macinat saptamana trecuta ...de fapt venisem in graba de la cumparaturi, am incalzit repede si i-am dat...cand a terminat am gustat ce a ramas in borcanelul unde a fost carnita si era acra .Ar putea sa faca salmonela sau in cel mai rau caz hepatita? |
pitika si mamica! Normal aici spune sa dai antibioticul min 7 zile. Cat despre carnita....tine-o pe pitica sub observatie, sper sa nu apara nici o reactie. Nu poti suna la dr sa intrebi ce poti face in cazul asta? Si noua ne e frica de salmonela :( dar nu cred sa fie cazul la voi.
Yannisa Milena
24.08.2007
Roxali spune:
Nana
ma bucur ca mai dai un semn si pe la noi
Marunzica cand se imbolnavea juniorul , dupa cateva ore aveam si eu febra
sau aceeasi boala ca el
...cand i-au pus branula aveam la birintite(mi se invartea totul cu mine)...se vede ca nu eram puternica fizicamente si nici psihicamente.
Valentina aprofita din plin de timpul liber , dar si de sot![]()
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze