Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Cecilia, uite de la mine si , sa iesi din dispozitia aceasta proasta. Si eu am fost astazi fara chef si obosita...

Sabina, ma intrebai cum mai stam la capitolul "tete". Sunt deja mai bine de 2 saptamani de cand a renunat singura la portia de seara, de dinainte de somn. Nu stiu ce i-a venit, pur si simplu nu a mai vrut intr-o seara, ba a facut si scandal daca am incercat sa o duc in pat si sa-i ofer. A trebuit s-o culc pe canapea, in sufragerie si a adormit in timp ce-o mangaiam pe cap.
Insa cum doarme cu mine in pat, mai serveste dimineata, inainte de trezirea definitiva. Sper sa renuntam si la asta cu ocazia inceperii gradinitei, ca va trebui s-o trezesc mai devreme si nu va mai avea timp de "tete".

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Gata, v-am lasat sa dormiti in liniste, nu va mai "bazai"

Mergi la inceput

Ah, sa nu uit: babylina, multumesc pt raspuns, am cautat atunci dar nu l-am gasit.
Insa am rezolvat pana la urma ieri, la o sectie de politie ce apartine de sectorul nostru. Rapid, nu era decat o persoana in fata noastra, cererile le aveam deja completate ( le descarcasem de pe net ), cred ca nu a durat nici un sfert de ora cu totul. Mergem sa-l ridicam pe 15 iunie deja.
Cu o zi inainte mersesem la sediul de pe Nicolae Iorga, dar cum ne-a fost imposibil sa gasim un loc de parcare in zona , nu am avut cum sa intram sa depunem actele.

Mergi la inceput

Acum chiar ca am plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Luiza La multi ani fericiti!.
Cu intarziere dar din toata inimaImi pare rau ca nu mi-a picat fisa mai repede...as fii putut sa iti trimit o felicitare...

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Luy,la multi ani si aici!!!!!!
Imi pare tare rau pt ziua de ieri
Abia astept sa ne vedem zilele astea sa se joace ,,Minea'' cu Maria siiii evideeenntt cu ,,tepte''

Aseara am petrecut minunat cu Prisi si sotul eiA fost o seara superba,ne-am simtit asa de bine,nici nu ne-am dat seama cand au trecut 4 ore jumate
Fara copii,evident
A fost ca o gura de oxigen inainte de-a pleca in concediu

Erina,ce ma bucur ca o sa fim in acelasi avion!!!!Abia astept concediul.Sper sa spun si eu acelasi lucru la sfarsitul sejurului(ca sunt f multumita de cei de la Mosaic)

Cumatra,ti-o fi rau pe la 'Stambul?Io zic ca nu,cu siguranta!Sa aveti vreme faina si sa va distrati bine!Multi-multi pupici micutei pictorite!

Papanash,chiar asa...cum mai e ghighi gradinarul?

Vale,milioane de pentru o mamica obosita si f greu incercata.Esti deosebita

Nana mamica de fluturas luptator,frumos si destept!

Mihnea e f bine;am trecut cu brio de momentele neplacute,acum nu mai are nicio durere,se decaloteaza complet,sta sa-l speli bine acolo.Am scapat
Acum sunt singura acasa,mi-am facut o mare cana de ,va dau si voua daca vreti si incerc sa ma mobilizez sa fac ordine si curatenie,dar nu prea am chef.
Tati e in parc cu puiul,vor sa se duca si prin City Mall sa se uite la niste telefoane de la Vodafone...
Va pup dulce si va doresc o minivacanta reusita!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Abia astept sa-i cunosc si eu personal pe elvetieni la vara !

Sa nu cumva sa uitati sa-mi dati si mie de veste .. ca sa ma prezint si eu (cu trandafir si cu spin cu tot ) la reuniune

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash
stateam numai pe siteul gradinitei. Multumesc mult Danuta, a mers !

io's curioasa..care a fost buba? merc de raspuns

=====================

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luy
De la cine a mostenit Puppi ochii albastri ? Ca nici tu si nici sotul tau nu-i aveti asa...

Ochii- cadou de la nasu' Ia baga Maruntescu dovada te rog!

=====================

Mergi la inceput

Spor la treaba teodoreasco!

Ce-i aia "tepte"?

=====================

Mergi la inceput