Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (308)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Valentina, cum mai e Alexandra?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Multumesc, din ce in ce mai bine. Aseara i-am lasat la mama si ce nu am reusit eu acasa, se pare ca a reusit ea. Astazi a mancat binisor si a baut multe lichide. Sunt increzatoare ca luni cand ii recuperez va fi bine.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Nana te ! Ne-am bucurat tare de vestile bune despre fluturas, il pupacim!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Luy, carpatina am trimis pe mail un link, cu toate dia pe care le-am mai avut, poate sunt de recunoscut in vreo poza . Dar de io ma !

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

adi, Puppi nu mananca oua altfel, decat in omleta cu putin cascaval; si fac doar dintr-un ou si nu mananca niciodata tot.
Si, carpatina ieri i s-a cam inmuiat asfaltul de la prunele uscate, azi insa e ok.

Erina nu noi ne-am lovit la frunte ( de data asta), este Eliza de ramonaiani. Fetita este una dintre verisoare, are noroc de 7 verisori din partea sotului, ca eu nu am frati/surori. Din pacate nu ma prea lasa Energia s-o "gatesc" cum as vrea, nu vrea de nici un fel agrafe/clame, iar ochelarii de soare sunt doar pt poze si de pierdut. Acum ca vine caldura (sper eu!) poate reusesc s-o mai imbrac si-n rochitele, fustite desi imi e mila de genunghii ei, dar si cu pantaloni numai julituri are.

Roxana m-au impresionat tare picturile Alexandrei. Respect! Mi-as dori si eu sa o duc pe Puppi la desen/pictura dar nu siu de la ce varsta sunt acceptati. Ii place, poate e doar de moment, sa deseneze si sa picteze, poate o avea si talent si trebuie descoperit (din timp ).

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Vaz ca bantui singura pe aici, dar mi-a adormit si mie Energia mai devreme, ca un vecin (nu prietenul) a serbat ziua afara la un gratar si a alergat, s-a dat pe tot felul de masinute, biciclete, triciclete si a cazut rapusa.

Noapte buna!

Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

papanash ma bucur ca ai reusit..poate vine Ghighi pe la noi sa-i arate lui Miru cum se papa

Marunziko ti-am admirat pozele..ce frumoasa e mama ta,semeni cu ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am vazut si eu pozele cu pupi enrgia, este o frumoasa si mamica ei la fel, dar m-au intristat rau pozele din spital, nici nu-mi pot inchipui ce a fost in sufletul tau....

L-am vazut pe Stefan care parca a crescut asa mult...nu stiu daca a mai scri Sim ce inaltime are, dar pare inalt......chiar asa Sim ce inaltime are Stefan?

Aaaaa sa nu uit am vazut si lucrarile Alexandrei, Roxana sa-i transmiti felicitari si din partea mea, cand te intorci.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara!

Ohhh Mara daca ai sti cit am savurat pozele cu tine in copilarie! Imi amintesc de copilaria mea doar ca eu am poze alb/negru.
Atitea obiecte de imbracaminte, si papusa mare si Monchichiul pe care le/am avut si eu...

Tu semanai cu Maria Mirabela iar parintii tai sunt foarte frumosi! Energia ha preso dal papa, ca tu tare aratai cumintica in toate pozele.

Imi cer scuze pentru confuzie, cit despre clame si rochite eu de cind am tuns/o pe Daria o port mai mult in pantaloni. Apropo de par, am vazut ca te/au tuns de multe ori in copilarie, de aceea il ai atit de frumos acum.

Cecilia sa treaca pasa proasta. Cred ca e si dorul de Cristi...

Luy, spor la rasfat miine. Nu ne spui ce urarea ti/a spus \Maria?

Valentina super ca e mai bine Alexandra> pupici sijos palaria pentru forta ta...

Nana, sa treci mai des. Te imbratisez cu mult drag!

Va doresc o seara linistita.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Valentina, iti multumesc mult ! Esti grozava ! Cand ai mai avut timp pentru asta ? Esti atomica si tu, e clar ! Sanatate multa Alexandrei si lui Andrei, iar tie bafta multa !!!

Va multumesc inca o data pentru urari, inseamna mult pentru mine

Maria nu a vrut sa se culce sub nici o forma, acum 10 minute eu am capitulat si l-am trimis pe sot s-o culce, am leganat-o in brate pana n-am mai putut, de cate ori o puneam in pat incepea sa planga... M-a stors azi ( uite ce cadou si urari am primit de la fata mea, Erina )

Mara, superbe pozele... Iti multumesc ca ne-ai daruit acest prilej de a calatori in timp . Ti-am recunoscut zambetul si ochii in poza a doua si in cea de la Peles. Asa ca acum te cred . De la cine a mostenit Puppi ochii albastri ? Ca nici tu si nici sotul tau nu-i aveti asa...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Papanash, cum mai e cu gradi ? Dupa ce ai scris tu ca Andrei a inceput sa planga in ultimele zile am inceput sa-mi fac si mai multe probleme privind adaptarea Mariei...
Noi vom merge 2 saptamani la program scurt ( pana la 13.30 ), apoi trecem la programul complet, pana la ora 18.
MAi am doar o saptamana de stat cu ea acasa , pe urma se gradinareste

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput