Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Krelia , multa sanatate si bafta maine la echo! Asteptam cu nerabdare vesti!
Alinus,distractie placuta la party si scz ca m-am legat de varsta ta ,dar mi se parea ciudat 17 si un copil

Va las ...plec la Baby Expo!

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Ramonika ce sa zic dau mielu' da. Sunt datoare

RamonaCopot - mesajul era pentru tine.

Alinus - corecteaza-ti si in semnatura DPN. Si apropos poate vrei sa te inregistrezi si la Odiseea pe octombrie.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Miany - sa ne povestesti si noua ce ai facut la BabyExpo

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

miany, mersic - o sa vin negresit sa va dau de stire!

fetili, voua, cand stati pe spate...va pulseaza uneori burtica??

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

krelia DA.... oare e asa dintotdeauna sau e ceva nou? ( eu inca nu am simtit nici o miscare a lui bebe)

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

ionela, eu am observat inca de-acu' vreo 2 saptamani....cred ca e normal...or fi miscarile pregatitoare pentru "fluturasii" aia pe care o trebui sa-i simtim mai incolo..si pe care nici eu nu i-am simtit inca

uite, ca au mai "patit-o" si altele

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

daca tot e vorba de miscari, eu mai simt uneori cum parca se strange burta, ca si cum mi-as contracta eu muschii, insa eu nu fac nimic.
a mai simtit cineva asa?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

daca tot e vorba de miscari, eu mai simt uneori cum parca se strange burta, ca si cum mi-as contracta eu muschii, insa eu nu fac nimic.
a mai simtit cineva asa?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Buna ziua si de la mine!!!!
Ramo vb cu medicul despre asta , sa nu cumva sa fie contractii, dc sunt stiu ca trebuie luat utrogestan

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Krelia ma gandeam ca acum asteptam cu sufletul la gura miscarile lui bebe.... iar spre sfarsit cand e marisor, suntem obosite... si el are putere sa loveasca... si ne trezim cu cate una in ficat.... dar probabil tot nu ne vom putea supara.... asta e dovada ca el e ok...

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Ramonika eu am simtit asa.... m-a intrebat daca sunt dureroase... in fine... a spus sa incerc sa ma odihnesc at cand simt contractii.... dar sa o sun daca persista... si vedem ce e de facut. Oricum.... e bine sa intrebi medicul... ca sa nu te sperii... Daca mai citesti ce scriem noi( a se citi eu) ori ne bati ori te stresezi fara rost

14+
bebe creste

Mergi la inceput