Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miillyy

Apropo, daca aveti vreo reteta de facut copii mai peste 3 kg, inaltuti si mancaciosi ... va rog nu va sfiiti sa mi-o dati si mie. Ca la noi o armata de bunici face avioane, tumbe si canta in cor sa manance baiatul, dar nu putem sa dublam efectivele pentru al doilea prunc.

Am uitat sa anunt ... mai facem un baietel, deci va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior albastru.

Sa fie sanatos bebelusul din burtica si sa va bucurati de amandoi.

Reteta miraculoasa o vreau si eu. A mea fetita are 5 ani jumate si...am trecut de la faza de avioane, la faza de negociere: "Da' mie cine-mi da sa mananc in seara asta??" I-e lene sa-si tina lingura/furculita. Iar daca o las singura... incepem pe la ora 8 seara si terminam pe la 11-12 noaptea... Nici nu pleaca de la masa, dar nici nu face eforturi sa manance.

Inca nu-l simt pe bebe, dar am momente cand imi pulseaza stomacul. Il simt atat de puternic si mi-am alarmat si armata casei: sotul si fata. Aseara, tot in stomac am aveam o galma tare, cat jumate de pumn. Sotul meu rade de mine si zice ca tin bebele in stomac, nu in uter. Noi avem experienta miscarilor din burtica, totusi si era ceva fff asemanator.

Liliana, Andra-Maria & 14+

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Citat:
citat din mesajul lui liliac1
Daca nu sunteti prea inalti, iti dai seama ca si bebe este mai mititel. Eu la prima sarcina, intrasem in sapt 40 si la masuratori mi s-a zis ca am 36 sapt. Am nascut la 41 sapt si-o zi o fetita de 46 cm Nu de 50-51 cam ca majoritatea.

Buna!
Lili, sa inteleg ca si tu esti micuta? Eu am 1.46m si pe baza asta mi-a zis ca probabil va fi cezariana. Tu cum ai nascut?

Iulia 15+ cu

Ei, macar de-as fi fost mai mica de statura...mi s-ar fi parut logic. Dar sunt destul de inalta...1,68. Si dupa ce ca am luat 27 de kg, am nascut un fel de pisica mai maricica...de 46 cm si 3 kg... Ce sa zic?? Nici acum Andra nu este f inaltuta, e chiar mititica in comparatie cu fetele de varsta ei, dar nu-mi fac probleme, bine ca este sanatoasa si frumos proportionata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

Mada23, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara la 40s fix!
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc azi ziua onomastica! Sf. Gheorghe sa va ajute in tot cea ce faceti si sa va ocroteasca!

Iulia 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Milly, ma bucur sa te revad. Si eu zic la fel ca fiecare bebe are ritmul propriu de crestere si ficare ecograf are o memorie diferita. PEntru ca toate datele de la fiacre gravida intra in memorie si el isi creaza o statistica. So... sa-ti traiasca baietelul ca sigur frumos o sa fie ca mami lui si ca fratiorul

alex, nu te-ai intors cu vesti????

mada La multi ani, sa fi sanatoasa si fericita si sa ai un bebe sanatos si frumos si papacios Si scuza-ma ca m-am trezit asa tarziu. La fiecare postare vroiam sa-ti scriu si nu stiu ce naiba parca imi ia cineva mintile cateodata

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 19+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

liliac1, cred ca ni se trage de la kg luate in sarcina! Si eu tot 27 muncite data trecuta! Deci atentie amatoare! Acum m-am mai domolit cu mancatul, ca nu pot uita cum ma vedeam in oglinda dupa nastere ... si cat de greu mi-a fost sa slabesc ... si cat am investit in masaje, creme ...

Nu-ti face probleme cu Andra ... copii cresc in adolescenta(eu am fost cea mai mica din clasa si pana la urma am o inaltime medie - 1.63) si e greu de spus cat de inalta va fi. Bine ca e fata, al meu e baietel si deja ma gandesc sa-l duc pe la inot (ca la baschet/volei inca nu pot sa-l dau )

M. cu Mihnea
http://picasaweb.google.com/mylenna2010/Mihnea#5299212513804209346 si fericita 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

moni_iulia, eu am 1,53 dar voi face cezariana pt ca am probleme cu ochii. asa ca, la mine e decisa nasterea prin cezariana.

Monica 13+

Mergi la inceput

Miilly Ce draguta esti tu...cand vorbesti de kg in sarcina. Data trecuta mancam absolut normal, nimic pentru doi, dar in schimb beam fff multa apa. Eu in 2-3 luni eram ca ca inainte de sarcina. Acum mananc cat pentru 4-5 . Si e cam aceeasi perioada, deci va veni si timpul cu apa ca la rate. Nici nu vreau sa ma gandesc

Si cu Andra chiar nu-mi fac niciun fel de probleme. Seamana cu cei din familia sotului, ca si constitutie. Slaba si pricajita...in copilarie. Dar...cumnata-mea a ajuns acum la maturitate la 1,80.

moni_iulia Tu la 1,46 esti ca o papusica mica si dragalasa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

monikus ce probleme ai cu ochii? Eu stiam ca daca ai tensiune oculara mare nu trebuie sa nasti normal. Anul trecut aveam tensiune mare si atunci mi s-au prescris si ochelari de vedere, dar de atunci nu am mai fost la control si ma gandeam ca ar trebui sa ma duc, nu?

20+ cu floricica ( RAISA MARIA )
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1

Mergi la inceput

Katteryna, eu am dioptrii destul de mari -3.5 la un ochi si -4.5 la celalalt. Mai mult de atat am o uveita la ochiul stang. Se manifesta ca o ceata pe ochi si nu imi permite sa vad clar. Ideea e ca nu se poate trata si trebuie doar tinuta sub observatie. Daca voi naste natural risc o ruptura de retina si oftalmologul mi-a zis ca nici nu trebuie sa ma gandesc sa nasc natural.
Doctorita mea ginecolog cu care voi naste este la Elias si mi-a cerut deja o adeverinta de la oftalmolog prin care mi se recomanda cezariana ca sa fie ea acoperita.

Monica 13+

Mergi la inceput

Scuze de intarziere dar, da. Eu cred ca trebuie sa te aduci si sa ceri o parere de la medicul oftalmolog pentru ca este periculoasa treaba cu ochii.

Monica 13+

Mergi la inceput