Burtici fericite de septembrie-octombrie (44)
Raspunsuri - Pagina 21
moni_iulia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liliac1 moni_iulia Tu la 1,46 esti ca o papusica mica si dragalasa . |
mai repede cu o vacuta
Iulia
15+ cu
katteryna spune:
monikus multumesc mult pt raspunsuri. Chiar azi o sa sun sa-mi fac o programare si la oftalmo. Ma gandisem de mult la asta dar...
Si apoi m-am si saturat de medici, spitale programari, doar la ecograf m-as duce every day![]()

20+ cu floricica
( RAISA MARIA
)
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=katteryna&year=2009&month=9&day=2&babycount=1
mada23 spune:
Multumesc mult pentru urari 

Liliana..
avem si varsta sarcinii apropiata poate ne intalnim cu carucioarele la plimbare
madutz 
miracolul a venit pe stradutza mea
Sf Nectarie si Maicutza Sfanta mi-au binecuvantat pantecul cu un mic ghiocel
asa de optimista am fost
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">
www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
alexa3079 spune:
Starchi,
Medici buni pentru ecografiile morfofetale sunt la Medlife.
Eu sunt in aceeasi situatie cu tine in ceea ce priveste sindromul Down. Medicul care imi urmarea sarcina nu a dat atentie interpretarii rezultatelor dublului test si imi iesise risc de Down 1/90. In ziua in care aveam amniocenteza, doctorul care trebuia sa imi faca amnio a observat ca datele erau gresit comparate si dupa o reintroducere in calculator a iesit risc 1/406, motiv pt care am renuntat la amniocenteza.(plus ca am RH- si nu se gaseste serul Rhesogamma)
Eu o sa am morfofetala pe 5 mai la Dr Radulescu Botica Razvan ( e de la MedLife), iar altul de la Medlife de care am auzit ca e bun pe eco morfofetale este Albu Dragos. Eu te sfatuiesc sa suni si sa vezi cand poti obtine cel mai repede o programare!
Multa bafta!!!
diana_n spune:
Monica, te rog trece-ma in lista cu baietel.
Am fost azi la ecografie, baby e maricel, cele mai multe masuratori indicau peste 22 saptamani, se pare ca va fi mare ca fratele lui.
Diana
20 saptamani si Peter (3 oct 2005)