Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

iote bre cum iesira la interval

Ramo, eu nu simt ca ma strange....dimpotriva...simt cum mi se intind niste chestii.mai ales cand ma intorc de pe pozitia semi-burta pe o parte....

ionela, pai da...ca neomu' ...acu' ne plangem ca nu simtit nimic..si cand ne-o da ghionturi, o sa vrem sa nu mai simtim

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

MIRAMAR, merci de raspuns. Acum am citit si eu din urma si mi-am dat seama ca la adresa mea era raspunsul.
Cam multe Ramone suntem pe aici. La facultate aceeasi problema am avut, eram 6 Ramona toate in aceeasi grupa. Va dati seama ce se distrau colegele cand striga cineva Ramo si raspundeam toate.
Asadar,pentru a evita cat de cat confuziile, o sa ma semnez de acum asa cum imi zic ai mei de acasa, de la Strehaia - Mariuca ( ca sunt si Maria).
Mariuca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Salutare!

Krelia, durerile de cap or fi de oboseala. Si pe mine m-a durut ieri, de bine ce am inceput serviciul... Bafta maine! Abia astept sa ne zici ce e!

Si eu simt pulsatii in burta, dar cred ca-l simt si pe bebe. De fapt sunt aproape sigura ca-l simt, dar foarte usor si destul de rar. Dar pulsatiile sunt altfel (e ca atunci cand ti se zbate un ochi de ex.) si imi dau seama de asta pt ca le simt si sus in burta, unde bebe n-a ajuns inca

Noi am ascultat inimioara prima data la 6 sapt si 5 zile (sau 6 zile) la eco, iar de atunci ascultam de fiecare data cand mergem la dr cu dopplerul. De fapt cu dopplerul prima data am ascultat-o la 10 saptamani parca.

Pupici!

Laura 17+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Laura, or fi si de la oboseala..nu zic nu {:D]...ca si asa, parca de ceva vreme nu prea mai am chef de munci...dar, nu-i chip sa lipsesc, pt ca suntem exact in campania de promovare.....iar din septembrie o sa fim in ditamai campania de vanzare....sa vad atunci cum ma fofilez ...

pulsatiile astea le simt si eu...mai sus de buric...sa fie tzutzi??..hmm...ce proasta ma simt ca nu stiu ce trebuie sa....simt

si eu am auzit inimioara tot pe la 6s (+1zi)..si de atunci, la fel, de fiecare data o asculta.

krelia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Salutare!!!
Dupa o zi plina am apucat sa ajung sa va si scriu...Am citit mai pe fuga ca tre sa ma culc ca maine dimineata plecam la Bucuresti pt o cumatrie... si revenim abia luni... asa ca.. weekend frumos!! Sa veniti numai cu vesti bune!
Laurairina Casa de piatra!!! Sa te disrezi.. Sa traiesti clipa... ca timpul in asemenea zi trece fff repede.
Va pupik !

bya 13+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

bey...hai sa va pove' ce-am visat acu' 2 zile...ca e tare rau.....numai eu puteam sa visez asa ceva...

so..eram cu hazbandu' la pescuit..si cu inca cineva...pe care nu l-am tinut minte, si nu stiu ce era (parca sa zic ca era barbat, dar nu sunt sigura, pt ca nu l-am vazut)...si eu prindeam peste dupa peste...dar ne uitam la fiecare si apoi ii dadeam drumul....unu' singur l-am pastrat....l-am prajit si l-am pus pe o farfurie cu cartofi prajiti, si cand sa-l mananc..vine cineva-ul asta cu care eram si imi zice "stai, nu vezi ca asta e cocosat, e piranha....astia nu sunt buni de mancat....
iar iubi meu a prins un pui de balena...pe care il momise cu....spanac ......si caruia, la fel..i-a dat drumul...

si....m-am trezit

ceva incercari de interpretare?

krelia 17+

Mergi la inceput

Krelia
Si eu visez numai tampenii in ultima vreme! Mi-e si rusine sa le povestesc Se pare ca e normal sa avem vise ciudate si am citit (ieri parca) ca le tinem minte mai bine pt ca ne trezim mai des acum si daca te trezesti in mijlocul visului iti amintesti mai clar despre ce era vorba

Cami, abia astept vesti si de la tine! Nu mai stiu cand ai zis ca te intorci (ai zis?)

Mergi la inceput

A, era sa uit! Imi schimba si mie cineva DPN'ul please? Am vb ieri cu dr si i-am spus ca DPN'ul meu normal (dupa datele IVF) e 12 noiembrie, nu 14 noiembrie cum mi-au calculat ei dupa LMP. Asa ca puteti sa schimbati 14 cu 12? :D Merci mult! Asa zisesem initial aici, dar cand mi-a zis doctorul 14, am zis sa schimbam la 14. Stiu ca nu conteaza asa mult 2 zile si ca rar se intampla sa vina bebe chiar pe data aia, da' prefer asa Merci!

Mergi la inceput

da Laura....adevaru' e ca eu sunt atipica...nu-mi aduc aminte deloc ce visez....dac visez...si de regula, cand imi aduc aminte, sunt numai vise din alea nasoale...cu dinti cazuti, taica-miu in cosciug...odata am visat-o pe nevasta unui coleg, care a fost operata pe cap si era rasa (la inmormantare avea peruca)....eu am visat-o cheala si imbracata in alb, cu "spatele" la mine, intr-o incapere complet alba)...ma rog....dupa cum spuneam, de regula, numai ciudatenii macabre...

da' asta cu pestii si spanacu'..mi-am amintit-o foarte clar...

krelia 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Buna, fetele!
Apropos de vise...si eu numai tampenii visez, am treaba toata noaptea...nu stau deloc.
In ultimul timp o visez pe mamaita mea dusa la Domnu de 3 ani, cred ca are grija de mine de acolo de sus !

Durerile de cap apar la mine imediat cum ies din ritm normal, daca obosesc mai mult, daca mi se face foame, sete etc... Dar trec cum ma linistesc, iau masuri si in max o ora trec.

Pe mine inca ma doare burtica, cand ma ridic brusc, cand merg mai mult pe jos, cateodata chiar cand sta pe scaun, e normal???

14+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput