Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)
Raspunsuri - Pagina 16
BoboMom spune:
Dienutze, se pare ca e normal sa mai avem dureri, dar daca te doare prea tare sau ti se pare tie ceva ciudat, mai bine intreaba medicul. 
Laura
17+ baby
Nicholas James
BoboMom spune:
Am uitat sa va zic ca azi ne-am inscris la niste cursuri prenatale. O sa mergem in august. Se fac la spitalul unde o sa nasc si ne costa $95 cu totul. Un curs tine o zi intreaga (intr-o sambata) e cursul care te pregateste pentru nastere (si inclus in asta e si turul maternitatii). Celelalte doua cursuri tin cam 3 ore fiecare (se fac seara, in cursul saptamanii) - unul este de ingrijire a lui bebe si celalalt de alaptat. Abia astept! ![]()
Laura
17+ baby
Nicholas James
vias spune:
m-am intors adineauri...
a ramas baietel...mi-a tras o sageata si a scris acolo...PEN*S 

este perfect..i-a luat toate organele la puricat....este bine..
Trebuie torusi sa ma odihnesc mai mult...sa am grija de el...pt ca de la contractii, dureri, efort...nu se oxigeneaza cum trebuie...
...asa ca m-a mai chemat odata la sf de iulie pt ca sa vada cum ia bebe in greutate...ca acum nu are greutatea perfecta...toate masuratorile sunt perfecte, mai putin greutatea 

O sa am grija sa fie bine bebe Flavius Cristian ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
va pupacesc...si va citesc maine...azi ma duc in pat..ca iar ma doare burtica de la atata mers azi...
...aaaaaaaaa....si azi a miscat f tare ![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
ionelamaria spune:
ma bucur mult camy ca bebe e ok.... si ai sa vezi ca in iulie iti vor spune ca a luat si in greutate... el asta anunta cand te-a lovit

Odihna placuta!
14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
BoboMom spune:
Super, Cami!
Pai sa te hodini, ca doar d-aia ai concediu 
Laura
17+ baby
Nicholas James
miany75 spune:
Camy,ma bucur ca ai revenit cu vesti bune! Asa cum ti-am maizis DD si Darius au grija de voi! Fii cuminte si vb fetelor :profita de concediusi odihneste-te cat poti!
miany
17+
miany75 spune:
LIDIA iti multumim ca esti alaturi de noi si iti tinem pumnii sa te vedem cat mai curand la o noua odisee!
miany
17+
Katyuscha21 spune:
si eu astazi am fost la doktor si iam ascultat inimioara ce fain se auzea si ce senzatie ai atunci cand stii ca cineva creste in burtika ta iar cand te gandesti ca dupa ceva timp o sa il tii in brate.are 147b/min si e biene misca tot timpul si loveste tare marti mergem la eco sa il vedem si sa aflam cine face galagie acolo si karate cu mami![]()
bun ca las ca ma duk sa manank ka am o foame de nu mai pot sa vedem daca o sa ii placa la mikut mancarea ca dimineata am mancat si am fost la baie de 2 ori
va
si am sa trag un ochi mai tarziu sa vedem cu ce va mai laudati.
fetelor ce vroiam sa va intreb este cineva care in timpul sarcinii a avut sau are probleme cu coagularea sangelui?se numesC TROMBOCITE in romania in limbaj medical se scriu pe foaia de analize PLT sau PLQ
sau cunoasteti pe cineva cu asa ceva?ca eu am problema asta si vreau sa stiu daca a nascut natural ca la prima sarcina am nascut prin cezariana.si as vrea la al2lea sa nasc natural dar sincera sa fiu imi este FRIKA DE MOR si nu stiu ce sa fac.cum e sa nasti natural?