Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Apropo de durerile de burta ,cred ca tot o sa avem pana la sfarsit mai mult sau mai putin....si pe mine azi m-a durut burtica ,dar atat cat sa simt ca e ceva acolo...parca simt ca as avea o minge in burtica....cred ca e uterul care tot creste si creste..Azi am constatat ca trebuie sa iau niste pozitii mai nefiresti daca vreau sa fac anumite chestii..
Va pup si va doresc w-e placut...nu stiu daca o sa mai intru zilele astea..

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

eu azi am fost la doctor si iam zis de durerile astea de burta si a zis ca e normal si mai ales la noi care avem cel de-al 2le a bebe dar ca de fiecare data cand mergi la doktorul tau tre sa ii zici ca te doare sau tea durut burta.w-end placut fetelor

miany75 si tie la fel si cu chestiile cea mai buna pozitie e sa stai pe o parte e cea mai relaxanta pozitie sssiiii cand faci si altceva

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Ms Katyuscha de pont! am observat ..si cand dorm asa dorm

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Lidia, multumim ca nu ne-ai parasit! Iti dorim din suflet sa revii cat mai curand la mamici! Doamne ajuta!

Laura 17+ baby Nicholas James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Buna fetelor, dau si eu de baut ce vreti voi ca azi am schimbat si noi prefixul. Tot azi am luat rezultatul la dublu test si mi-a iesit ptr. trisomia 21 risc scazut 1/2473 si ptr. trisomia 18 tot risc scazut >1/10000, deci cred ca pot sa stau mai linistita acum, oricum am sa-mi sun dr. sa vad ce-mi spune, daca mai e nevoie de amiocenteza.

si noapte buna la toate

Doris 15+

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katyuscha21 spune:

ce mai faceti mai fetelor cum mai sunteti?eu am o durere de burta si de picioare de la genunchi in jos de nu stiu cum sa stau pe pat.si as vrea sa trag un pui de somn dar il am pe asta mik prin casa si face boakane si tre sa stau cu ochii pe el.voi cu ce va mai laudati ce va fac bebelusii?al meu bebe e bine misca mai tot timpul si loveste tare

v-am

Mami de baietel dulce ANDREI 2 ANI SI 9 LUNI (26.09.2006)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Am si eu o intrebare concediul medical de 90 de zile intr-un an e calculat in zile calendaristice sau zile lucratoare?
Va pup

14+

zile calendaristice

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui roxyaly

Am si eu o intrebare concediul medical de 90 de zile intr-un an e calculat in zile calendaristice sau zile lucratoare?
Va pup

14+

E vorba de 90 de zile calendaristice si e vorba de ultimele 12 luni (adica nu de la 1 ian la 31 dec).Concediul medical se poate acorda maxim 90 de zile pe an. (peste acest numar se merge la comisia medicala).

monis 18+

pai si atunci, de ce mie mi-a dat med de medicina muncii medical direct 120 de zile??????????

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

daca tot e vorba de miscari, eu mai simt uneori cum parca se strange burta, ca si cum mi-as contracta eu muschii, insa eu nu fac nimic.
a mai simtit cineva asa?

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

ai grija, spune-i medicului tau...sa nu fie Doamne Fereste contractii nedureroase...

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

fetele..la semnatura vedeti poze cu bebe Flavius Cristian...si vedeti si cum mi-a scris medicul ca-i baiat

ingerasul Darius-Andrei

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput