Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata gagicute!
Camy, ma bucur de vestile bune!

Eu azi am zi de relaaaj. Sterg praful si calc cate ceva apoi...leneee si somn! :)
Am luat un kg si jumatate pentru ca mananc ca sparta. Sunt supraponderala si nu ar fi trebuit sa iau atat
Of!

Weekend frumos fetelor!

14+
Astept pe VEDETUTZA pe 30 noiembrie sa fim sanatosi!
VEDETUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Camy ma bucur ca totul e bine cu Flavius.

Eu ma pregatesc sa plecam pentru weekendul asta prelungit. Nu voi mai avea conexiune asa ca va pup si va urez relaxare placuta!

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mersi de raspunsuri fetelor, insa n-am simtit decat intr-o zi "strangerea" aia. sper sa nu se mai repete.
monis - nu ti-am raspuns. da, poti sa-mi scrii pe PM povestea ta cu HR-ul. cand ai timp si chef. mersi
camy - ma bucur ca ai venit cu vesti bune.
Doris - la fel, felicitari, acum stai linistita.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ramona, eu am 18 sapt si doua zile si inca nu l-am simtit desi am placenta anterioara si se zice ca ar trebui sa il simt mai repede. Chiar acum am venit de la eco si domnul era plin de energie asa ca eu zic sa nu te ingrijorezi.

18+

Mergi la inceput

Ramonica e bine ca la urmatorul control sa ii zice doctoritei tale despre faptul ca ti se intareste burtica iar daca se mai intampla de preferat sa o suni imediat. Nu e regula dar pot fi contractii nedureroase si nu e f bine.
Camy tie dr de medicina muncii ti-a dat risc maternal care e 126 de zile pe am fata de concediul medical pentru boala obisnuita care e 90 zile. Sunt coduri diferite.
Dorisfelicitari pentru test e super rezultatul. De ar fi si al meu macar la jumate...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui dymomo77

Ramonica e bine ca la urmatorul control sa ii zice doctoritei tale despre faptul ca ti se intareste burtica iar daca se mai intampla de preferat sa o suni imediat. Nu e regula dar pot fi contractii nedureroase si nu e f bine.
Camy tie dr de medicina muncii ti-a dat risc maternal care e 126 de zile pe am fata de concediul medical pentru boala obisnuita care e 90 zile. Sunt coduri diferite.
Dorisfelicitari pentru test e super rezultatul. De ar fi si al meu macar la jumate...

18+

nu concediul de risc maternal...120 zile
concediul de 126 de zile este pre+postnatal...vezi ca incurci...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Ladies and gentlemen.....please welcome

bebe Rares Mihai

.....nu puteam sa nu fiu alaturi de celelalte mamici de .......desi, recunosc ca inca mai sper la

krelia 17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui krelia

Ladies and gentlmen.....please welcome

bebe Rares Mihai

.....nu puteam sa nu fiu alaturi de celelalte mamici de .......desi, recunosc ca inca mai sper la

krelia 17+

buey, esti culmea...
lasa, bine ca e bine si sanatos. si cine stie, poate se schimba pe parcurs...
acuma schimba si la semnatura, baga "tzutzupidu"

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Camy si riscul maternal e la fel iti spun sigur pt ca la mine la serv se acorda pe banda rulanta pt ca majoritatea femeilor sunt in grupa I de munca si nu mai pot lucra pe per sarcinii.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Da...ce sa fac si eu....
nu o schimb...ca poate se razgandeste

si daca nu..pana la urma, ma voi obisnui...important e sa fie sanatos!...ah, si cuminte! ca, daca seamana cu taica-su'...am belit-o

krelia 17+

Mergi la inceput