Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)
Raspunsuri - Pagina 19
vias spune:
sa-ti traiasca bebe Rares 

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
laurairina13 spune:
Neata si de la minee!![]()
Byabeatrice, sapt viitoare sambata e nunta meaa
Dar multumesc anticipat de urari

Am intrat sa o felicit pe Camy, ca e totul bine, si ca i-a confirmat putoiuu![]()
Eu acusica tre sa ma duc la biserica cu miresoiu, sa stabilim ultimele detalii, plus ca iar tre sa ma ia popa ortodox la ...ca tre sa imi schimb religia, sa ma botez din nou, desi botezul in bis catolica e recunoscut si in bis.ortodoxa..ma impusc,..Sper sa nu ma frece la cap, ca si eu am piticii mei si tin mortis sa nu imi schimb religia!
Si..raportez numai vise aiurea..cu nunta, ca asta e pe primu plan
Desi luni avem eco de 18 sapt la nenea ecografu la Cta, si am deja si acolo emotii, sa ne confirme dak a ramas baitoi si daca e totul in grafic.
Si..abia astept sa vina mama si fratele si o matusa cu unchiu de lunea viitoare, deci ma asteapta o saptamana intre ai mei..
Mi-e asa de dor de ei..nu i-am mai vazut de un an!
Si am promisiuni ca am ajutoare la gatit sarmalute, friptane si tot tacamu pt sambata nuntii..Adica tot ei o sa faca tot, ca eu sper sa ma pot sustrage..de la invartit sarmalute, ca de..tre sa imi pastrez manichiura impacta![]()
![]()
Abia asteeept sa treaca zilele pana luni, sa mergem la eco sa ne vedem bebelu, si pana luni seara cand ajung ai mei la mineeeeeeeeeeeee!!!!!!

Si pe urma abia astept sa treaca nunta!![]()
Na' ca v-am imbuibat capu cu pregatirile mele de nunta, da cred ca va aduce aminte cu placere de pregatirile nuntilor voastre, asa ca..tre sa ma inghititi cu toate stresurile mele, nu???
aa..uitasem sa zic, ca mai nou avem si alt stres, localul e de max max 120persoane si noua ne-au confirmat ca vin 130persoane??? Ce ziceti de asta??? Putem sa mai scoatem niste mese afara pe terasa, dar aia nu e acoperita..si daca ploua???
...e greleee!
Acu sa revin la ce citisi aici pe la voi, si eu am luni 18sapt si nu am simtit nik nik nik..nici o miscare de bebe
Da ma linistesc cand o aud pe Miramar care spune ca oricum e probabil prin sapt 19-20 la prima sarcina sa simtim ceva..
Si acu..nu e asta stresu mare pt mine, sa il vad luni la eco ca e bine, si cand o binevoi sa se faca simtit..atunci sa fie!![]()
Felicitari pt saptamanile schimbate aici la toate fetili ..ma bucur si eu ca pe masura ce trece timpul , devenim mai sigure de bebel, plus eco care le tot facem si vestile bune..nu pot decat sa ma bucure!
Bun venit noii gravidute, parca alina..care era tare zapacita cu dpn si um si...
..nu mai caut din urma , dar stie ea care e!
Eu raportez o zi de ieri, groaznica, am baut un iaurt, si cred ca nu mi-a priit ca am hranit si ratuste, am avut si reprize de ...pe la baie, nu descriu, dar a fost oribil..nu credeam ca o sa imi mai revin.
aa..uitasi, vazut una bucata motanica frumoaaaasa foc, a Danei N, in albumu foto!!

Mai da asa frumoaaaasaaaa....
Ramonika pacat ca Tigrut al tau e castrat, ca daca le faceati lipeala ce motanei frumosi mai ieseaaaauuu![]()
Si eram prima abonata la infiat unu pisoi dungat!
Va las, si va urez weekend placuuut! Ca eu tre sa ma pregatesc pt marea intalneala cu nenea popa!
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
17+
poze
dymomo77 spune:
Riscul maternal e 120 de zile si din cate imi aduc aminte codul e 15 fata de 01 la boala obisnuita.
18+
laurairina13 spune:
buey Krelia, ma supaar!
Furasi numele lu bebe al meuu!! Si noi tot Rares Mihai vrem sa il numim!!
..si am spus asta in una din postarile de sapt asta cred
Si chiar asa..trebuia sa vii cu puta de fetita!![]()
Da las..sanatos sa fie!

Ca vine petita, data viitoare!
Viitoare miresicaaa !!

![]()
![]()
![]()
Laura,
17+
poze
vias spune:
Laurairina bravo...hai ca imediat scapi si de nunta ....pana una alta scapi si de popa ![]()

Abia astept pana la urma sa te vad in poze trasa de nunta ![]()
ingerasul Darius-Andrei
17+
bebe
Flavius Cristian
POZE
vias spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Riscul maternal e 120 de zile si din cate imi aduc aminte codul e 15 fata de 01 la boala obisnuita. 18+ |
da..asa este...
oare o sa intru la comisie?
nu mi-a zis nimeni nimic de asta

oricum...nu conteaza

ingerasul Darius-Andrei
17+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe
Flavius CristianPOZE
krelia spune:
laura, sa ma ierti..dar nu am furat nimic..si eu am spus de la inceput cum o sa-i cheme pe copilul meu..daca va fi fata...si daca va fi baiat...iar numele astea sunt stabilite de cand eram in liceu
...asa ca, nu aveam cum sa-ti fur numele....
spor la pregatiri!
nu cred ca va fi asa o mare tragedie...vor fi tizi, nu?
krelia
17+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
vias spune:
eu iar am lenea in oase 

...saracu' Cris ma intreaba de dimineata " dar vasele ai voie sa le speli (am ghiuveta plina)?..ca de facut curatenie fac eu" 

saracu' barbat ![]()
ingerasul Darius-Andrei
17+
bebe
Flavius Cristian
POZE
krelia spune:
multumesc frumos, camy.
si tu sa traiesti, si bebe Flavius si Pustache, pentru ca o meritati din plin!
..imi pare bine ca ai venit cu vesti bune, te-ai linistit!![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui camy_pus sa-ti traiasca bebe Rares ![]() ![]() ![]() Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei ![]() n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei 17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!bebe Flavius CristianPOZE |
krelia
17+tzutzupida noastra creste si pozeaza
Andrecluj spune:
Buna, fetelor! Nu ma pricep deloc la postat mesaje, nici macar nu stiu ce am de facut, stiu doar ca imi place sa va citesc. Daca nu postez corect, sa-mi fie cu iertare, voi invata cu timpul. Vroiam sa va intreb, despre problemele fizice / psihice ale gravidutelor de "generatia" noastra unde gasim mesaje? Am citit tot forumul aproape, dar inca ma ghidez greu. Primiti-ma si pe mine in randurile voastre, va rog, sa ne impartim grijile si fericirile, pentru ca ne sunt de mare ajutor. Eu va stau la dispozitie cu toata experienta celor 14 saptamani de sarcina pe care ii am. Va felicit pe toate pentru bebei, sa fie intr-un ceas bun la noi toate! Gravidute din Cluj sunt? Va pup, sa aveti week end usor.