Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)
Raspunsuri - Pagina 13
dana n. spune:
Alinuta2u, eu nu mai inteleg...deci tu ai avut UM 23.01.2009 si ai DPN 30.11.2009? Poate pe 30.10.2009.
------------------------
18+
Albume foto
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dana n. Doamne, Monis, ce burti mari au fetele alea si cum se vad miscarile...Oau!!! ------------------------ 18+ Albume foto |
Pai noi cum crezi ca vom ajunge?
Of, tot ce sper de fapt e sa ajungem toate asa... adica la termen. Si sa fie totul bine.
monis 18+
alinuta2u spune:
scuze!!!! nu stiu ce e cu mine azi sunt tare zapacita! da DPN 30.10.2009! merci muult! pt observatie!
vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009
krelia spune:
buna burtix!
am intrat sa va salut, scurt..pentru ca am o lewne si un de nu ma vad...am plecat si de la serviciu mai devreme....de cand m-am intors din delegatie ma doare capul de zici ca am plumb....ieri am dormit ca valiza de la vreo 7 pana la 9.30 si azi abia m-am trezit la 8.30...si cand ma gandesc ca maine tre sa ma cracesc la ora 8 dim.....cred ca o sa-i dorm aleia pe pat ...
Ramo, saru'mana ca ti-ai adus aminte!
la simpo' a fost misto....oamenii a fost interesati, s-au pus intrebari si...partea cu masa a fost cea mai cautata ....si pana la urma mi-am calcat pe temeri si m-am infruptat cu 3 mici ..pai ce, sa balesc langa ei....oricum, erau mai bine facuti, deci...au mers la fix...
nush ce naiba am, ca de 2 zile ma doare capul in continuu....
apropo de simtit copiii...nici eu nu am simtit inca nimic.....azi am facut 17s (cinste cu...rabdari prajite si mierte-fierte ..glumeam....avem de toate, bufet suedez ..asa ca, serviti din plin....mancare si fructe )
camy, am vazut si eu dormitorul lui Flavius...arata super fain....cam asa e si al "nostru"..numai ca e pe crem. Chiar, Pustache face/livreaza si patuturi singure, nu tot dormitorul...si in Bucuresti..si eventual nu alb, ci crem
va pup, ma duc sa basculez ceva...si sa zac la orizontala, prea se invart toate cu mine....vorbim mai tarziu...sau maine, cand ma intorc!
bun venit burticii noi...parca am retinut..nu?[:]
of...astia ma inebunesc cu alegerile lor..peste tot numai reportaje cu alegeri si care mai de care se cearta...ca la piata...nu-i mai suport ..noroc ca exista discovery&co...
krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza
miany75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monis5
Pai noi cum crezi ca vom ajunge? Of, tot ce sper de fapt e sa ajungem toate asa... adica la termen. Si sa fie totul bine. monis 18+ |
Sa fie precum zici ,Monis!
miany
17+
alinuta2u spune:
Apropoo de miscari eu am simpti primele miscari la 25 sapt in trei zile diferite(consecutive) si in acelesi loc insa in ultima vreme nu prea am mai simtit nimic!! Este un motiv de ingrijorare?
Pate imi impartasitii si voi din trairile voastre!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009
alinuta2u spune:
Rectific!! primele miscari la 15 sapt! clar sunt cu capu'n nori !
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009
Alinus25 spune:
Miany, am corectat varsta... era gresita, am 29 ani.
Va doresc dupa masa placuta. Noi mergem la un party de copii, aniversare de 1 anisor
Pupici
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alinus25 Miany, am corectat varsta... era gresita, am 29 ani. Va doresc dupa masa placuta. Noi mergem la un party de copii, aniversare de 1 anisor Pupici |
Distractie!
monis 18+
monis5 spune:
Gata, ati fugit in uichend deja?
Lasa ca plec si eu - sic! - sa fiti cuminti si sa scrieti frumos.
Va pup de pe acum, desi eu mai stau pe la munca
monis 18+