Mamici de fulgusori de nov - dec 2009! (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

monis - tu cum de-ai ajuns sa lucrezi in HR? ai facut ceva studii/cursuri speciale pt. asta sau doar ai dobandit experienta lucrand?
si eu am facut un master MRU (2003-2005) insa deocamdata degeaba ca nu am reusit sa lucrez in domeniu.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Ramonika - daca e sa fac un rezumat = cred ca am avut noroc. Daca vrei, iti scriu PM - spune-mi - ca sa nu incarcam forumul cu discutii care poate nu le intereseaza pe fete.
K?

Si bagam si niste retete

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Buna ziua burtici!

Si noi schimbam azi sapt... suntem in 14.
Bun venit Alinus
Felicitari burtici care treceti intr-o noua sapt. Ma bucur foarte tare cu cat trece timpul fiindca imi da impresia ca sunt tot mai putine sanse sa se mai intample ceva rau.
Eu am vazut inimioara ca bate la eco de 8 sapt, dar de auzit abia la 12+, fiindca atunci am mers la primul control la noua doctorita... si ea a data asa tare aparatul ( din greseala) ca intai m-am speriat... apoi am inceput sa rad... cand am realizat ce se aude.

14+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Multumesc de primire

Miscarile bbului le-am simtit la prima sarcina la 21 saptamani, iar acuma la a doua la 13 saptamani. Bineinteles ca nu m-a crezut nimeni acuma la a doua, fiind foarte devreme...dar eu stiu ce am simtit.

Legat de bataile inimii, nici eu nu le-am auzit inca, dar nici la prima sarcina nu le-am auzit pana la ecografia Doppler care mi-a facut-o la 28 saptamani. Sincer nici nu stiam ca se pot auzi la eco

Alina 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Multumesc de primire

Miscarile bbului le-am simtit la prima sarcina la 21 saptamani, iar acuma la a doua la 13 saptamani. Bineinteles ca nu m-a crezut nimeni acuma la a doua, fiind foarte devreme...dar eu stiu ce am simtit.

Legat de bataile inimii, nici eu nu le-am auzit inca, dar nici la prima sarcina nu le-am auzit pana la ecografia Doppler care mi-a facut-o la 28 saptamani. Sincer nici nu stiam ca se pot auzi la eco

Alina 16+

De ce sa nu te creada?! esti la doua sarcina,nu vad ce e asa anormal..stii ce sa urmaresti si poti face diferenta mai usor..

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Alinus ,dar ce varsta ai? m-am uitat la profiulul tau si sunt cam nedumerita..scz,daca gresesc..

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Mai fetelor, dar eu ma ingrijorez...bebeul meu misca zilnic. Dar misca asa tare incat mi se ridica burtica putin. Sunt singura la care se intampla asta? oare nu ii este bine? zic si eu ...nu stiu...

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Mai fetelor, dar eu ma ingrijorez...bebeul meu misca zilnic. Dar misca asa tare incat mi se ridica burtica putin. Sunt singura la care se intampla asta? oare nu ii este bine? zic si eu ...nu stiu...

------------------------
18+

Albume foto

Si la mine se vede uneori prin piele. Si se simte f tare (tot uneori), zici ca sare pe sus . Banuiesc ca e ok

Nu ati vazut cum arata in ultimele luni? click www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ" target="_blank">pe filmuletz si pe cele care va mai apar

monis 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta2u spune:

Scuze fetele ca v-am indus in eroare, gata, am modificat semnastura si datele! de fapt sunt graviduta in 19 sapt!(va rog sa imi modificati si mie in listuta!)
pe toate!

vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuta2u spune:

Fetele, mie nu mi l-au aratat pe bebe la eco! trebuia sa imi cer acest drept??? Voi L-ati vazut?

vitoare mamica de fetita!
DN 31.01.1984
UM 23.01.2009
DPN 30.11.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

------------------------
18+

Albume foto

Si la mine se vede uneori prin piele. Si se simte f tare (tot uneori), zici ca sare pe sus . Banuiesc ca e ok

Nu ati vazut cum arata in ultimele luni? click www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ" target="_blank">pe filmuletz si pe cele care va mai apar

monis 18+

Doamne, Monis, ce burti mari au fetele alea si cum se vad miscarile...Oau!!!

------------------------
18+

Albume foto

Mergi la inceput