Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)
Raspunsuri - Pagina 19
ioanaradu spune:
buna ziua!
pt gabi. curaj ... tudor sigur va fi bine!! 
diana
si pt tine!
marta vad ca esti pusa pe treaba. tinem pumnii. 
ce imi aduc aminte mai zic mai tarziu.
acum priviti aici cateva poze.
o zi buna!
diana_jors spune:
Asa deci, voi iar v-ati intalnit si eu n-am stiut nimic
In alta ordine de idei, super Matei, Maya, Giulia, Raul, Rares, creatza mica (o fi Catalina?) & familiile, nu stiu pe cine am ratat la recunoastere
ca am vazut multe cozoroace dar nu si toti ochii de sub ele
frumos
parca as fi vrut si eu... 
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
anaalina spune:

Mda , noi suntem aia denaturatii care calatorim fara scaun de masina, inca nu am gasit scaunul in care Catalina sa doarma 3 ore atunci cand facem un drum de cel putin 5 ore . Cand nu doarme face puzzle sau sta intinsa si se joaca cu diverse chestii.
Da !!!! recunosc NU AM SCAUN LA MASINA !!! Am avut cand era mai mica , am imprumutat acum de la cineva sa vedem daca sta in el si nu a vrut , asa ca e alegerea nostra ....
Diana ai recunoscut bine personajele 
.
Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)
martutza spune:
Diana mi-ai luat vorba din gura
....ce intalnire frumoasa 
Multam Ioana pentru poze.Am o poza preferat dac anu-i nimanui cu suparare dar ma induiosaza tare astfel de poze http://picasaweb.google.com/ioanaaradu/RucarIunie2009#5347634927733987506
Vazut pe duamnele Kitty,Anaalina,Andra, Crina si Joana la gratare dar si pe Roxanici cu pletele in vant in poarta mandrei Maya si pe minuantele odrasle dintre care as vrea sa evidentiez ca la premiere dar mi-e greu ...toti sunt adorabili...ma minunam ce par are Maria, ca Giulia nu are fes desi ceilalti copii au caciuli si chiar glugi,ce inalt e Matei si ce finuta e Catalina,Maya stapana pe ea mancand din piersica,copiluti cu ochelari de soare si acadele...minunat....
Gabitzule...daca fata vrae sa iasa rac si nu gemeni ce ai tu cu ea?
las-o acolo ca e cald si bine si te duci saptamana viitoare la spitalicescu...te pup
ElenaGiulia,Radcarmen,Andra,Kitty...nu stiu ce simtiti dar nici nu vreau sa stiu inca...dar simt ca e foarte greu pentru voi sa va amintiti mirosul si caldura imbratisarilor mamei 
Rein..sanatate lui Petru...pare destul de plauzibil s afie infectia datorata curatarii insuficienet din motiv de fimoz asa cum este posibil sa fi fost combinata cu o raceala la nivelul aparatului genito-urinar...dac aajungi la decalotare sa-mi spui si mie cum a reactionat...eu nici acum nu mi-am facut curaj sa-l duc....am pus pe seama racelilor amanarile mele...dar, ce-i drept ma tem un pic...
pe tine si pe baieti.
Riloasa sa-ti traiasca Stefanel;sa fie sanatos is mancacios iar Mihaita sa fie sanatos si de ajutor ca un farte mai mare ce este.
Tzuna ...minunata familie in decor estival...ma bucur ca v-ati descurcat cu mancarea mandrei si ca febra a fost de la dinti si nu altceva.
Diana...BRAVOOOO..as vrea si eu la maraton dar sunt fumatoare si capoasa si daca ma incapatanez sa merg prea mult in pas de maraton imi e teama ca ma ia salvarea....astept impresii...cat despre intalneala...hai sa mai vorbim si putem gasi o mie de motive si zile propice intalnelilor...
Karra sa-mi spui daca iei role lui Winicu si cum se descurca...eu m-as bucura sa mearga pe tricicleta ca Razvan dar puturosu meu nici atat nu vrea...."impinge tu mami ca eu nu pot , sunt mic"..al asa raspuns ce sa-i mai fac...al role nici nu viseaza...
Bianca eu nu am cum sa-l invat sa picteze ca face mama crize ca ea e cu 3 copii pe cap si ca-i fac dezastru in casa, nici plastilina nu-mi da voie sa-i iau
ca... cica... "daca o mananca" de parca fimiu ar fi bleg sa faca d'astea...asa ca ma uit cu drag la minunea ta mica si sper sa gasesc acuarele care ies la spalat si sa il initiez si eu in week-end-uri cand stau eu cu el...
ElenaGiulia ...mai tu cu Elpower cu Dianajors si cu celelalte mamici posesoare de copii cu asa par minunat sa-mi zice-ti si mie ce ati furat frate de au copii vostrii parul asa frumos...vreau si eu macar la bb2 bucle
...cica sa furi talash,...dar de unde..dati voi alta metoda,da?
Pisikuta ...asa frumos ai scris ca ma faci sa merg la bulgari in concediu desi optam pentru greci...desi aproepe eu nu am ajuns la ei...frumos....felicitari si Norei pentru performante...eu mai astept minunea....
Menuet zic si eu cu Veve mica ..BAVOO ANAAA...felicitari..si eu am incercat sa-l conving ep sot sa-l educe s afaca pipi "la copac" dar ...nu prea le iese figura ![]()
Loradin....felicitari pentru Ana nazdravana si iubitoare.Ma bucur ca vei avea baiat...adevarul e ca si eu as vrea o fetitza acum..sa am pereche e visul meu...sarcina usoara in continuare.
ar mai fi..dar se termina programul....azi a fost relash fara shefi ..de maine o iau de la capat cu sclavagismul.
o dupa-amiaza linistita tuturor.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Kitty spune:
Buna seara fetele!
Daaa, a fost intalneala, descarc si eu poze si pun. Scuze la fetele care ar fi venit si nu au stiut.
Oricum a fost pe muchie de cutit, vineri inca nu stiam daca mergem sau nu. Diana mi-ar fi placut sa te vad pe acolo, dar cum vrei? fara copil?
Boieroaico!
Eu as spune sa nu va mai faceti probleme pentru copiii mai slabuti daca sunt sanatosi, vioi. Dupa cum vedeti, mai tarziu e mai mare problema cu kg in plus decat cu cele in minus. Dupa parerea mea e mai importanta calitatea alimentelor decat cantitatea lor. Am piticii mei, decat sa fie grasa cu biscuiti si gris cu lapte, mai bine mai slabuta si sa manance sanatos. Nu ma consider foarte fixista, mai mananca si cate un biscuit si cate un pic de ciocolata, cereale nestle, cate putina ciocolata kinder sau milka - doar are frate mai mare si nu pot sa o feresc de tot, dar cu masura.Si cred cu tarie ca are mare legatura starea lor de sanatate cu ceea ce mananca. Si asta nu se vede atat de mult acum, cat mai tarziu.
Pisik, eu sunt multumita daca Giulia mananca la amiaza un pic de carne facuta pe gratar si un pic de salata, nu tin neaparat la ciorba si felul doi. Sau niste fructe sau legume pot oricand sa inlocuiasca o masa pe care nu a acceptat-o. Am grija ca sa manance din toate aproape zilnic: fructe, legume, carne sau oua, cereale sub diferite forme, lactate. HAi ca te-am lamurit bustean, unde e Iunia, sa ne mai dea idei de mancare?
Gabi iti tin pumnii sa treaca usor cele 5 zile si suntem cu gandul la tine!
Marta vad ca esti in recuperari cu scrisul, am vazut pozele si cele...denaturate...
, veselie mare pe la voi!
Pfiii iar cu scaunul...ma mananca limba si nu pot sa ignor. Iaaa, un exercitiu horor de imaginatie toata lumea: esti in spital, dupa un accident ( a intrat cineva in masina) si doctorul spune: copilul traieste pentru ca a fost in scaun bun, legat corect.
Daca vi se pare urat ce scriu eu...amintiti-va, am trait asta, avea 4 luni si a avut clavicula fracturata.
Si daaaa, era cumplit la drum in scaun, acum s-a mai obisnuit pentru ca stie ca asa e filmul, nu se poate altfel.
Imi pare rau daca v-am suparat, mi se pare o chestie extrem de importanta, nu pot sa fac compromisuri legate de siguranta copilului, macar in ceea ce tine de mine sa fac tot ce pot.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Pisikaa, m-ai omorat cu Balcicul!!!
Din adolescenta, de cand citeam Patul lui Procust a lui Cezar Petrescu si Panza de paianjen a Celei Serghi visam sa vad Balcicul!!
Sa vezi ce mi-ai facut, umblu de nebuna sa bag cupiii pe pasaport pana saptamana viitoare cand plecam la mare sa pot sa merg sa vad
.
Si am si ras de pisicuta ta care-si marcheaza teritoriul.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
menuet spune:
Om la apaaaaa...Kitty jur ca am in fata imaginea voastra alergandu-va!![]()
Karra-ati fost foarte frumosi
Tzuna-ce contzed minunat ati avut voi acolo!Si ce privelisti!Superb!
Pisik -am avut impresia ca citesc dintr-o carte..foarte frumos spus.Ai talent!
Gaby78-mai este atat de putin...iti doresc mult succes si sa stai cat se poate de putin in spital

Felicitari lui Rares pentru ''pipi/caca a veceu''!
Intalnirea a fost grozaaaavaa...numai din ce am vazut in poze imi imaginez ce a fost in realitate![]()
Martuza--veziii!daca te manca limba!Acu pune-te pe treaba si fa-i un fratior sau o surioara lui Victor.
Si acum spun ceva ce nu credeam ca voi spune prea curand...si-a dat Ana drumul la vorba ceva de groaza...canta ''oac oac diri diri dam'', tica tica tica''', ii plac cantecele vesele, spune ''umec''-multumesc si ''petisheie''-cu placere.Isi spune numele f clar :Ana Coman,zice multee multe cuvinte..doamneee ce fericita sunt!
Intr-o seara la culcare ii zic :
-Iti aduce mami suc?(suc= ceai)
ANa:
-mami dus pune suc-sa merg sa ii pun suc...
Merg la bucatarie si ii aduca apa in loc de ceai..la care ea zice:aaaa...ata nu suc!apaaa!
AICI! poze cu Veveritza.
http://www.youtube.com/watch?v=m2wKUtz6tx0
tzuna spune:
E tarziu , Maria e la nani si eu ma duc la bucatarie ca am schimbat programul intregii familii cu caldurile astea. Azi a fost groaznic d ecald si mai urmeaza....
ROXANICI, KITTy si altele.... si eu sunt pro scaun de masina dar din pacate multi la noi nu inteleg necesitatea lui. Multi care sunt din toate categoriile: parinti, bunici, cu mai multa carte sau mai putina.... Maria sta in principiu f cuminte in scaun. Daca e un drum f lung insa mai face si ea mofturi. I-am explicat ca masina nu pleca de pe loc daca nu e bine legata in scaun si acum ne arata ea sa o legam imediat. Sunt situatii insa cand merg cu ea fara scaun si am inima cat un purice si ma rog sa nu s eintample nimic. Cand era mica era mai simplu ca luam scoica cu mine cand mergeam cu taxiul sau masina altcuiva. Acum nu mai pot face asta. Daca mergem cu taxiul nu pot lua dita mai scaunul cu mine. Daca mergem cu masina cuiva care are copil mic il rog sa lase scaunul sa o pot pune pe Maria (cand ne-a dus un prieten la aeroport de ex). Unii se uita lung dar asta este. Nu mai zic de situatiile cand scaunul impiedica pe cineva sa se urce. Se uita asa urat la mine ca vezi doamne copilul poate fi tinut in brate si se economiseste un loc..... Daca in oras fac rabat de nevoie la scaun (dar fff rar) la drum lung scaunul e prezent orice ar fi. Iar mataielile le-am rezolvat cu ajutorul unui cititor de cd-uri portabil care-l prindem de tetiera si-i punem Mariei cantecele si filmulete. Cum ea nu are voie deloc la tv e super incantata si sta f cumintica.
Sfatul meu e- folositi scaunul de masina ca numai asa sunt protejati cei mici in caz de accident! Iar faza cu al meu nu sta, nu vrea pentru mine nu tine. Daca era obligatoriu ca in strainatate statea,nu?
diana_jors spune:
Conform legii, si la noi e obligatoriu scaunul (corect, Eliana?)
Doar ca din pacate la noi nu se da amenda daca se incalca prevederea asta...
Alex merge fara scaun cu masina socrilor pentru ca e o Dacie veche si nu are centuri pe spate si nu se poate prinde scaunul - il tine soacra mea in brate, nu au alta solutie. Dar cand mergem noi cu masina, sta obligatoriu in scaun, chiar daca se matzaie la inceput. Lui nu ii convine ca il legam, dar ii aratam ca si mami are centura, si tati are centura, iar Alex are una si mai frumoasa etc si pana la urma se impaca si cu ea.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
riloasa spune:
GABY78, si eu am fost tare stresata cu Mihai, care a ramas cu tatal lui, bona si bunica. Daca ma mai tineau un spital 1 zi inebuneam. Nu a mancat bine, nu a dormit, numai mama striga si pe fratiorul lui. Numai zic ca a si racit si am inebunit cand am auzit stiind ca vin cu cel mic acasa. Dar a trecut si acum suntem bine. Stefan este un mancacios.In maxim 10 minute suge un san. Dar a inceput sa aiba colici. Daca ar avea cum ii are acum ar fi bine, sper sa nu devina si mai puternici.Sa stiti ca mi-a fost greu sa nu stau numai cu Mihai. Am suferit ca aveam impresia ca l-am dat la o parte. El este foarte intelegator si nu zice nimic, ma pune sa il pun pe bebe la san sa pape, il pupa, nu stie ce sa-i mai faca. Deocamdata nu e gelos, mai vedem mai tarziu.