Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (120)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Sa traiti am inteles

IN EXCURSIE

Anaalina , mami de Catalina Teodorahttp://community.webshots.com/user/anaalina(30.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Coooorect... ce bine ar fi daca s-ar da si amenzi

Elena a stat in scoica de cand am luat-o din spital... si nu aveam masina... si era plimbata prin masinile altora cu scoica ei...
Iar acum adoarme in scaunul ala care se prinde cu centura masinii, care nu se inclina nici cum, deci in fund, si daca mergem o ora pana la tara... deci nici partea cu nu poate sa doarma nu tine...

Iar cu scaune care se schimba pozitia (baietii din alea au in continuare, Elena doar la drumuri lungi)... am mers 13 ore pana in grecia... si nu i-am dat jos din ele decat cand au coborat din masina... si au dormit o noapte intreaga asa toti trei... si somnul de pranz... Si cand nu au dormit au stat ... si daca nu au mai avut stare le-am dat tot ce am gasit in torpedo, in geanta mea... sau ne-au mancat nervii cand am epuizat "jucariile"

Daca am rezistat 13 ore (si ei... si noi ) se poate pt. mai putin

Cateva poze mai noi aici

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Ha, sa va zic si eu de scaun pt masina...
Amalia il adora. Si in casa se aseaza in el si isi prinde centurile si dupa ne toaca nervii ca vrea sa le desfacem si tot asa. Nici nu scoate vre-un sunet de protest cand o punem acolo. A stat in scaun de cand s-a nascut, ca de, cu legea nu te joci. Tin minte ca avea vrea 8 luni si ne-am hotarat noi sa mergem la munte, dar cum am plecat noaptea ea s-a trezit si apoi de oboseala a inceput sa planga isteric. Noi am tras pe dreapta, dar in 5 min a oprit in spatele nostru patrula si cand ne-a vazut cu copilul in brate ne-a zis sa iesim de pe autostrada sa linistim copilul si apoi sa intram la loc. Si noi eram stationati, nu vreau sa ma gandesc ce pateam daca eram in miscare.

Azi am fost prin Ikea, si ca sa fie distractiv pentru ea, am fost la unul unde trebuia sa mergem si cu watertaxi.S-a distrat de numa'. Iar acolo s-a urcat pe toate paturile din expozitie, s-a jucat cu toate scaunelele de copii si alte jucarii ce erau pe acolo. Nu prea voia ea sa plecam acasa...

Azi am observat ca ii ies si ei ultimele maselute. Ma asteptam sa fie mai maraita, dar vad ca nu-sper sa nu-mi fie gura pocita- chiar doarme bine noaptea.
Incepe si ea incet sa mai puna cuvintele unul langa altul...

Si ca sa scapam de coana suzi i-am comandat o chestie de pus pe suzi, care ii da un gust oribil...sper sa reusim in curand sa o dam deoparte.

Cam astea au fost noutatile de pe la noi...
Pupici

Mami de Amalia si 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Apropo de scaune de masina, nu are leg dar totusi i-a priviti aici http://www.trilulilu.ro/bulz090467/e08fd2eef447e9
Noi avem maxi cosi si Winnicu sta super in el cam 3-4 h cat mergem la Petrosani....asa am si obisnuit-o are si mom cand urla dar in rest e ok....

Am vaz accidente in oras la noi de m-am crucit...asa ca nu fak nici un compromis!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Am vazut domnisoara Veve - mai nou si vorbareata, bravo!

Am si eu poze, dar mai putine, de aici: http://family.webshots.com/photo/2711675660101907534dOokbm

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

http://picasaweb.google.ro/SergiuUSM/Stefan

Poze cu noul membru al familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Frumuseel cupilu nou-nout, sa creasca mare, sanatos si cumintel!! Si pozele cu amandoi sunt foarte faine cred ca o sa le faca pofta fetelor cu un singur copil!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

RILOASA tare frumos si graunel STEFAN sa-ti creasca mare si sanatos sa va bucurati de amandoi

BIANCA cum se numeste solutia pe care ai comandat-o? Se poate pune si pe degetel?

Fetelor v-ati distrat pe cinste super faine pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiancaM spune:

Laura, este speciala pentru degetel, dar eu o sa-i pun pe suzeta.
www.amazon.com/MAVALA-Stop-Biting-Thumb-Sucking/dp/B0000YUXI0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1245259112&sr=8-1" target="_blank">Asta este.
Trebuie sa te uiti sa vezi daca se gaseste si pe pietele europene.

Mami de Amalia si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Frate, sunt incurabila! as putea sa cresc bebelusi nou-nascuti la nesfarsit. Ma induioseaza si la vederea lor (si la miros) mi se declanseaza robinetul de iubire si tandrete si mai ales de laptic.
E un frumusel Stefan cu mutrisoara lui botita, mi se par tare dulci amandoi. Sa-ti traiasca!

Mergi la inceput