Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (123)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

eu am facut in pat pana la 7 ani. dupa ce am citit paragraful asta am sunat-o pe mama sa vad la cat m-a pus pe olita...insa mami doarme...asa ca revenim cu detalii

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Sa nu uiti sa zici, ca sunt curioasa, cunosc pe cineva care a facut pana la 8 ani, nu-mi dau seama de cauza...se cheama enurezis nocturn (scapari de pipi noaptea)... encomprezis ( de materii fecale)

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Biri, super faza cu astia micii !!! Auzi, dar Anthony nu a incercat sa manance culorile cand a pictat ? Anna e la faza in care baga tot in gura, nu cred ca ar face ceva cu culorile acum ? sau ? Oare merita incercat ?

Pacat ca nu avem si varianta franceza la situl ala. Pt copiii mai mari noi avem http://www.poissonrouge.com/

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

andreea mama nu iti mai cere scuze ca stiu ca nu ai spus-o cu rautate.

am vb cu mama si cica am fost pusa inainte de 1 an pe olita

mno...noi plecam spre iasi. see u latter aligator

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sib ce site fain! Lui Alex o sa-i placa in mod sigur, eu ii mai pun jocul Hangaroo (un fel de spanzuratoarea, cred ca il stiti), il poti descarca gratis de pe google, nu stie el ce si cum, insa ii plac sunetele haioase.
Ma bucur ca inca nu e un impatimit (si sper sa ramana asa) al calculatorului, iarna ce se mai uita la poze...

_

Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

Sib,felicitari pt primii pasi ai Annei!Si felicitari pt olita la V!Mno,ca m-ai facut sa ma simt .Nu am discutat cu nimeni specializat,dar nu sunt de acord ca un copil sa stea o zi intreaga,ma rog,8-9 ore,cu o felie de paine goala si o cana de ceai.Si Theo cat a mers la gradi/cresa asa a mancat,cel putin de 3 ani incoace,de cand suntem in Sb.In iasi,stateau d-nele educatoare dupa fundu' ei sa mance si imi spuneau in fiecare zi ce si cat a mancat.Nu mi se pare normal si nu pun accent pe cantitate ci pe calitate.E un copil dificil la mancare,cel mai, din cati cunosc.E piticul meu, sa manance;si ea ma "ajuta",nu gusta nimic din ce nou,din ce nu cunoaste,imi spune din start "nu-mi place!" sau "tu nu vezi ca are x culoare?si stii ca mie nu-mi place x culoare" .I-am spus o data ca dovlecelul din mancare e cartof si mi-a trantit imediat ca nu-i plac cartofii,pastarnacul/patrunjelul radacina se cheama "morcov alb",ca ala mai trece testele(i-am spus ca o ajuta sa fluiere ).Toate revistele despre copii ce le-am prins in mana nu m-au ajutat (inca mai am colectii),am incercat zic eu de toate cu ea,si am ajuns la sol radicala.Daca ar fi sa dau timpul inapoi,cred 90% ca sa face la fel.

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Syb culorile sunt oricum netoxice si cred ca la inceput le-a experimentat, la fel si creioanele colorate de care e plina casa, dar vazind ca nu e nimic extraordinar nu mai baga in gura. mi-e mi se pare ca e interesat de toata minjeala aia, si la final cind le arata rezultatul si le zice bravo sunt f incintati, deci ceva pricep si ei.
site-ul e chiar extraordinar, eu l-am gasit din greseala si sunt f incintata, iar pt anna e suprema rasplata sa repetam alfabetul. nu va inchipuiti va rog ca fac scoala intensiv cu ea (recunosc ca nu prea am chef mereu sa stau la comp sa-i arat ei litere) si din cauza asta e chiar o forma de rasplata, doar daca e cuminte primeste asa ceva
felicitari pt primii pasi!!!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

buna ziua dragi mamici si copilasi....
in curand o sa impliniti un anisor...

am o mare rugaminte... sa ma ajutati cu un sfat.

eu nu sunt mamica , dar sunt o nanuta fericita...
finuta mea, maria angela, implineste un anisor pe 25 iulie.
va rog sa imi spuneti ceva idei de un cadou potrivit pentru ea.
am gasit pe comanda sa iau o olita pentru pipi - foarte tare... dar din pacate nu stiu ce s-a intamplat de s-a pierdut ori uitat de comanda mea... banii mi-au fost returnati.
acum imi tot bat capul ce as putea sa iau... sa ii foloseasca o data pentru varsta ei si cat mai mult timp.
va multumesc mult si de ma ajutati si de nu...
sanatate si mot cat mai mare la bebei...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Happymum felicitari pt finutza scumpa, ce nume frumos are.
Acuma na depinde si ce are ea ca jucarii poti sa ii iei un cub mai mare care are mai multe parti si il va folosi mult timp, in genul www.mothercare.com/Happy-Safari-wooden-activity-cube/dp/B001O9VRLC/sr=1-11/qid=1244220660/ref=sr_1_11/276-2124612-1676225?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42875041&mcb=core#productInfo" target="_blank">asta sau www.mothercare.com/Mothercare-Wooden-push-along-activity-cube/dp/B001O9TPTS/sr=1-11/qid=1244220800/ref=sr_1_11/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44577031&mcb=core" target="_blank">asa care e si walker.
Acuma depinde si de buget,poti sa ii iei niste cuburi de plastic roz cu printese in genul www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2986441" target="_blank">asta le va folosi cu interes si acuma si mai tarziu cand va invata ce sa faca exact cu ele.
Sau puzzeluri de lemn cu animalele de la ferma, animalele de casa numere si litere ca www.elc.co.uk/toy/abc-123-puzzle/" target="_blank">aici si www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-electronic-puzzle/" target="_blank">aici
Acuma na depinde si de buget si de ce are ea deja,poti sa ii iei si o bicicleta de aia care mai intai o impinge parintele si apoi poate merge si singurica pe ea ca www.mothercare.com/Smart-Trike-trike-plus/dp/B001OA0LHM/sr=1-2/qid=1244221184/ref=sr_1_2/278-9108785-3063554?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42875041&mcb=core" target="_blank">asta, este si pe roz.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Biri, am inteles. Poate o sa incerc si eu cu Anna mai pe la toamna asa, ca ot am material acasa.

Andreea, in nici un caz nu ai de ce sa rosesti. Eu cred ca e bine totusi sa cauti un psiholog bun cu care sa discuti despre problemele cu mancarea, despre cum va afecteaza pe toti si despre ce solutii ar propune.

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir
***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

mada multumesc frumos.
interesante.
la o bicicleta ma gandeam si eu dar nu eram sigura daca e buna pentru ea la un an... eu stiu... sa nu cada... dar vad ca are bara de sustinere...

imi plac tare mult si cuburile.

cand o sa ma hotarasc exact ce ii iau, o sa va pun o pozica drept multumire ca m-ai ajutat.
sa va traiasca bebelusii si bebelusele... abia astept sa ii iau din mot... cumatra mea, ii tot prinde perisorul cu tot felul de minunatii colorate si zice mereu: asa mami, sa facem motul frumos pentru nanuta... ma topesc toata, va inchipuiti...

www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Ingerasul meu a zburat pe alt cer la 4 luni jumatate------Poze noi cu maruta mea
blog 1------blog 2

Mergi la inceput