Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (123)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Dara, Didi, Ella, Yael, Sybille felicitari pt primii pasi.
Sybille ma bucur ca iti plac ideile de joaca, aici cam asta recomanda ei ca jocuri la varsta asta.
Si aici culorile is tot asa netoxice si super washable asa ca se curata usor cu putina apa, vrem si noi sa ii luam lui Ari o tablitza din aia de desen si sortzuletz sa poat picta ca de desenat are carioci creioane de alea cerate de toate formele si dimensiunile.
Mai sunt pt copii mai mici si mai mari www.tomy.co.uk/products/aquadraw-mini-mats-disney-princess/?parent=3164483" target="_blank">carduri de desenat cu apa adik dai cu creionul special umplut cu apa si apare imaginea sau sunt www.tomy.co.uk/products/toys-and-games/brands/aquadraw/large-aquadraw-mats/" target="_blank">covorasele alea pe care pot ei face forme si de toate cu apa.
Happymum bicicleta e de la 10 luni in sus deci sigur e buna am mai gasit www.tomy.co.uk/products/discovery-dome-deluxe/?parent=2123951" target="_blank">cortul asta ca idee si are multe chestii pe el si zic ca iar placea. Imi imaginez ca esti topita dupa ea, asteptam poze de la motz. Distractie placuta si La Multi Ani pt mica printesa.

" Life is the flower for which love is the honey "

Victor Hugo

Mergi la inceput

Ca mi-am adus aminte stil de a picta cu cei mici fara sa fie toxic, le puteti face acasa din apa si faina faceti mai multa pasta mai moale o impartiti in diferite castronele si puneti colorant alimentar ssa fie diferite culori si pe o coala de hartie cartonata sa fie mai groasa pictati si peste puteti presara cereale mici colorate sau pufarini cum sunt in ro colorati si chiar paste mici mici de copii in forma de stelutze etc si lasati sa se usuce si e si safe sau cumparati din alea de pus pe tort bombonele mici colorate este si sclipici care se poate manca.
Si altceva bun pt cei mici www.gltc.co.uk/fcp/product/-/toys_games_showall/Funky-Brushes/3090" target="_blank">niste pensule da is mari si groase ca sa le poata tina ei cu manutzele mici si au si diferite texturi si lasa urme diferite pe hartie.

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

legat de jucarelele din lemn foarte misto au in Noua Zeelanda si Australia si la preturi mai ok pt noi din ro. Daca intereseaza pe cineva o sa caut si o sa dau linkuri. Singurul inconvenient e ca dureaza cam 3 sapt livrarea. Da sunt de exceptie

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

ooku baga link ca ma intereseaza si pi mini

Narci drum usor, iubita!

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai, MADA, deci vezi ca cu naughty step persecuti copiii!! Rai de parinti ce sunteti!

Cu "bagaretii"... ce sa zic... ai mei isi vad de treaba, dar nu prea respecta ce consider eu ca e bine, sau mai bine zis, ei cred ca unele chestii pe care le consider eu bune, ei le considera gresite Poate ca era mai bine sa fie bagareti... cum sunt unii, sa se bage in treburile tale... cat castigi, ce faci cu banii... decat sa stiu ca la astea nu comenteaza nici o secunda, da' in rest o incalta pe fi-mea la 6 ani... Si dupa aia eu am concert "Mamiiii, ma ajuti sa ma descalt??"

FLO - cu vocabularul colorat... > cum mai de la locurile de joaca?? Pai mai, daca ii auzi pe aia, i-ai de urechi! Du-te peste mamele lor care pun pariu ca fumeaza mai incolo si stau la taclale, si zi-le cateva de dulce...
Cat despre veri... eu sunt rea la din astea. Tai vizitele frate. Sau stau langa copii. Sa il mai vad eu pe ala care vorbeste aiurea...

DANA81 - Eu am dat 22 de lei parca pe un pachet de up&go nr 4, de 24 de bucati. Pentru ce sunt buni:
- pentru copil care face macar din cand in cand la olita
- pentru copil care indiferent de oala, tot urla cand vrei sa ii pui pampersul
- pentru copil care indiferent de oala si de urlet, vrea imbracat numa' in picioare...
La noi sunt valabile punctele 2 si 3.

IRISS - da' ce iti veni cu cana aia? De ce n-ai luat de-aia cu Winnie the Pooh din Carrefour. Au si o agatatoare faina, poti sa o prinzi la curea daca vrei Nu mai stiu cat costa, 15? 20 de lei? Si mai e si simpatic ursul ala caruia ii ninge in cap daca il agiti

KAT - si totusi, David, nu se intreaba de ce nu ii da DD jucarii suficiente? Din experienta stiu ce inseamna "multe jucarii" Multe jucarii inseamna NICIODATA DESTULE, pentru necunoscatori

TECK - eu am luat niste NAN3, apoi am luat LACTOGEN,2 apoi a trebuit sa luam de la farma, n-aveau, si am luat JUNIOR 1. Dupa ce am terminat JUNIOR 1, am luat iar LACTOGEN2. Iar Eri cere lapte de la cutie, ca vede la Eliza si vrea si ea si urla de nu te mai intelegi, ba iti mai trage si una daca insisti cu biberonul ei... Deci in principiu, eu o sa ii dau cam ce nimeresc
Seara cred ca o sa ii dau Junior. Dar dimineata, la cereale, s-ar putea sa ii dau lapte normal, mai vad eu...

Mergi la inceput

ELIZA - Montessori este o metoda de invatamant alternativ, ca si Waldorf, de exemplu, sau altele... Nu e franciza ca la Fornetti

OOKA - aia cu programa britanica, am inteles-o. Dar p-aia cu influentele italiene... sa mor da' nu o pricep

BIRI - nici nu trebe sa zici ce fac copiii acolo, ca eu stiu de la Iuliana (nu'sh daca o stii, are fata cea mare de 2003, cu Eliza o data) si imi fac ochii in cap cul ii faceau lu' Mowgli la vederea lui Kaa si mor de invidie in fiecare zi

TURTU - mai bine stai acolo Sau, anunta-ma inainte. Daca o sa am timp inainte, o sa scriu un roman despre cresele private de la noi si iti ofer un exemplar gratis, cu semnatura mea pe el Dupa ce il citesti, o sa vezi ca mai bine culegi tu fragute pe acolo pe la voi si asculti pasaretul de prin crengi...
PS - cum sa nu hraneasca ei copiii? Pai da, ca daca nu ii primesc de mici...? Deci daca ii primesc de la un an juma', sa manance singuri domne! Si poate se si leaga la sireturi

Mergi la inceput

La Eliza, primele activitati de gradinareasa au fost cam asa:
- sa se joace cu apa (turnau - sau incercau sa toarne - din niste chestii, apa, in alte chestii, deasupra unei scoici de-alea... stiti voi de care...)
- sa se joace cu nisip umed,
- sa picteze cu degetele - ma rog, si diverse chestii cu amprente... de ex din amprentele manutei faceau un mosulet Craciun cu fes, cu culorile potrivite... tare dragut, le pozasem si le am pe undeva prin calculator...)
- modelau chestii - coca, plastelina mai rar, sau faceau pate a sel. Cel mai des, coca. Pe faina.
Astea la activitatile manuale.
Sau, de ex, daca invatau despre textUri... Invatau despre SOFT si pipaiau un cocolos de vata, dar din el faceau ceva, de exemplu il lipeau pe o foaie, ii faceau picioare si un oval drept cap, si astfel iesea o oita. Si cu ocazia asta invatau sa faca di beeeee - ma rog, cantau de ex Baa Baa Black sheep... chestii de-astea....

Apoi, la miscare, ca sa nu ii zic educatie fizica...
Printre primele chestii imi amintesc de Hockey pockey ... Vad ca si la Montessori il fac pe asta - sau zic ca il fac...
Si se fataiau ei pe versuri, cu gesturile de rigoare...

Aveau teme saptamanale. O saptamana discutau despre meserii de ex. Aveau un colt Bob the builder. asta era preferatul meu. Apoi, un colt cu ustensile de doctor. Si faceau roluri pe diverse meserii. Erau haiosi tare tare tare.

Primavara invatau despre ghiocei si mugurasi. Ieseau in curte si cascau gura la un mugure din copac... Treburi socoteli.
Ei aveau si un cires, deci aveau treaba cu ciresul ala pana vara ... Ii studiau intai mugurii, apoi frunzele si florile... apoi mancau ciresele...

Mergi la inceput

Anka da da asa e fac si din astea studiaza despre viata si natura acu mi-am adus aminte la Ari au invatat despre fluturi au avut ei fluturi la gradi i-au observat cum cresc din omida in crisalisa si in fluture si apoi iau eliberat in curtea scolii si au desenat fluturi si au mai plantat fasole si au vazut ei cum da mugurasul ala si ni leau dat acasa sa le plantam fac o multimea de astea cu lumea din jurul nostru si chestiile vii.
F interesant ce invata ca ma minunez si eu cate chestii stie deja.

Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

so, le link est www.naturebaby.co.nz/toys-c-14.html" target="_blank">ici

acu e o problema cu pretu transportului, io am mai luat de la ei si am platit cam 60ron, dar acu vaz ca a sarit in aer, da dau mail sa ma lamuresc. Soatza it'ista m'a informat ca e un bug in sistem. Ca la aceleasi produse logata si nelogata am costuri diferite de transport. So cercetez si spun. Mai e un site www.grandpas.co.nz/" target="_blank">aici si mai era unul da tre sa il caut. De la astia n'am luat nimic. Acu' fetele din ro, daca vreti vreuna spuneti, ca la comenzi de peste 500 ron cica e transportul gratis, io am comanda de 200. Daca ma chinui putin o fac si singura de 500 da mi'e ca dorm pe presh

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Helauuu fetele!!

ma mai primiti si pe mine inapoi???

Mergi la inceput