Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (123)
Raspunsuri - Pagina 20
irolf1 spune:
Buna seara!
mai dar ce de lucruri interesante scrieti aici. Am reusit si eu sa termin sesiunea cu bine, acum astept licenta
Intre timp am avut si prima serbare, am avut niste emotii
, dar a fost frumos si baiatul meu chiar s-a desfasurat pe acolo, a dansat si a cantat
, o sa pun poze ca tot am primit parola noua Mada si Maitreyi multumesc
Andreea e bine, ne chinuie niste muci de multisor, dar n-am vrut sa-i dau antibiotic asa ca doar curatam nasul si punem picaturi. La 10 luni avea 9kg si 74cm , aici am dubi
, dar ea sa fie sanatoasa. A inceput sa mearga singurica destul de mult, dar e cam fricoasa
o asez bine pe pozitie si ii dau drumul si merge cam 3-4m
De vb inca nu se omoara are cuvintele ei: mama, baba, papa, pa-pa, Ale (asta e fracsu') si uneori tata
mai rar si se oftica sotu' din dotare![]()
Despre educatie, aici chiar ca m-a prins subiectul, am si-o problema care ma macina. La serbare am observat ca un baietel din clasa e mai violent cu ceilalti, mama nepasatoare, normal. In toata agitatia aia de la sfarsit l-am gasit pe Alex plangand. Tocmai plecam si el se smiorcaia, am banuit eu ceva ca l-am vazut pe baiatul acela trecand cu parinti, eu eram mai departe de Alex cu Andreea in brate si a incercat sa-i dea si ei una
, dar pana a spus el ce s-a intamplat aia au plecat si n-am avut cu cine sa ma cert. acum intrebare: cum sa-i spun eu lui Alex sa reactioneze in astfel de situatii? nu cred ca e bine nici sa-l invat sa-l loveasca si el, dar nici sa-i spun ca e normal sa stea sa o incaseze de catte ori i se nazare aluia ceva.
Nu ma ocoliti, ca de ieri numai la asta ma gandesc.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor multa putere

violeta29 spune:
MADA , multa sanatate
Cu olita, tocmai de asta nu o pun acum nici eu pe alexandra la olita fiindca sunt convinsa ca ar considera-o o jucarie si ar incerca sa o bage in gura![]()
MAITREY, , interesant citatul.Desi nu stiu daca este un adevar general valabil. Eu asa cum am mai zis , am considerat ca pentru copilul meu la 8 e prea devreme, si totusi exista copii care pur si simplu sunt pregatiti.Spre exemplu fata verisoarei mele a fost pusa pe olita de la 10 lunu , si la 1,7 ani a scapat definitic de pampersi.Acum are 8 ani si n-am auzit sa faca pe ea.Dar exista si cazuri in care s-a intamplat asa cum spui tu.Eu una voi face asta atunci cand voi simti ca e pregatita.
DANA, astept cu nerabdare sa ne povestesti ce ai citit interesant
ALEXA_TEO, din pacate alexandra mea are o problema cu patutul.Nu vrea in el si pace.MA bate chiar gandul sa cumpar altul, un alt model , poate ala i-o placea.Ca as am patit si cu carutul,iar in momentul in care l-am schimbat pe cel mare cu unul sport a devenit brusc fan![]()
DMA, distractie placuta la mare
DR_ANCA, eu si de as vrea n-as avea nici o sansa sa o las sa planga.Fiindca plange de ti-e mai mare mila,si apoi greu o mai potolesc.Eu m-am referit de fapt la maraiturile alea de seamana a plans, dar de fapt e un fel de strigat de ajutor.Astazi spre exemplu am pus-o in pat cu jucariile si m-am asezat la calculator.De cate ori maraia ori n-o bagam in seama, ori ii atrageam atentia cu o jucarie.Si uite asa s-a jucat singurica aproape o ora.In momentul in care a inceput sa planga am inteles ca s-a plictisit si am luat-o de acolo.
ARIADNA, insanatosire grabnica soniei
DIDI, felicitari pentru Aiduta mergareata
Distractie placuta la mare
ELLA, multa sanatate lui alex.Felicitari si voua pentru primii pasi 
ESTRELLA, dar fructe mananca?Ca daca mananca fructele,nu vad care ar fi baiul ca nu vrea sucul de la ele,fiindca aportul de vitamine il ia oricum.
SIBYLLE, felicitari si voua pentru primii pasi
HAPPYMUM,felicitari pentru finuta ta
Ideea lui Mada cu tricicleta zic eu ca e foarte buna.Fetita mea are 9 luni sta in tricicleta, asa ca inuta ta la un an cu siguranta va fi incantata de ea
SERENITY, bine ai revenit
Hai si mai povestestene despre Raducu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)