Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124)

Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (124) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Avem 123 pepenasi: 61 fetite si 62 baietei

Mai

22-Andrei Codrin de monalac + Cris
23-Antonia Gabriela de irda + Daria

Iunie

7-Allesio Michele de danangie cu (DPN 30.10.2009)
9-Matei de Nati
-Alexandra de adelais
14-Alexandru Ionut de ella81it
-Stefan Cristian de syyylviuta
16-Thea Patricia de SunSmile
17-Rayan Ioan de AlinaMaria + Mandy Stephanie
-Alexandra de maitreyi
18-Flavius Casian de the_andreea + Theona
-Denis Alexandru de kla78
19-Maria de anaxena
20-Andrei de ali
23-Andrei de Dianami + Iulia Anastasia
-Victor Andrei de Roxana01
-Anna Alicia de Sibylle + Vladimir
-Cezar George de ralirali + Anastasia
24-David Andrei de lcazangiu
25-David Andrei de rontzy
27-David Gabriel de flo1980 + George Alexandru
-Maya Andreea de mcoca
-Anthony de Biribu + Anna
28-Dilara Gabriela de MIKYCRIS + Delia
-Amalia Gabriela de irinuca_81
-Timeea Cristina de Kimmy
29-Denisa Ioana de a.cicel + Bianca Maria
-Alexandru de amalia1

Iulie

1-Erika Stefania de ankalaura + Eliza Maria
-Ana Irina de Gini75
2-Irina Paula de Gabriela82
3-Luca de map + Robert
-Aida Maria de Didi81
4-Ana Raluca de Tecky
-Amira Maya de mada_mxm + Arianna Raisa
-Nancy de boticelina
-Mena de mariana_1976 + Monica, Matei, Markus si Magda
-Nicholas de morcoveatza
5-Ilinca de ioana + Tudor
-Lucian de madina71 + Adrian
6-Sara-Maria de Cami08
8-Vladut de ileanna
9-Xenia de gallyb
10-Karina Francesca de tiberica + Alina Florentina
-Constantin de danabb1
-Razvan Mihai de monysorescu
11-Ioana Maria de AnnaBaby
-Denisa Maria de dara_d
-Eduard Gabriel de alina25 + Darius Andrei
13-Daria Maria de jjovana80
-Razvan de lylis
14-Ilinca Melania de Caprioara + Matei
-Alexandru Matei de ana_a + Stefan
-Ioana Maria de mishuc
-Daria Ecaterina de kamelya
15-Miruna de dia_filipas
-Darius Andrei ingeras de camy_pus cu Flavius Cristian(DPN 11.11.2009)
-Alex de laremi
-Eevi Klaara de Yael + Jael si Nardi
-Leia Maria de mihamiha + Leon
16-Irina de bobitamica
-Andrei Gabriel de CristinnaP
17-Patrick Ioan de pagurschimag + Fabian Stefan
-Anais Iman de narcisa.s
-Natalia Ioana de katalyna

-Luca Andrei de moni_or
18-Luca de bubuleana
-Miruna de Ralu79
19-Nicholas Cristian de atb
-Filip de bujo
21-Sara de dr_anca
22-Miruna de Violeta_m_tm
23-Vlad de ina_C + Radu
-Andreea Maria de irolf1 + Alex Gabriel
25-Alexander de Ada_S + Alvin Raul
-Elena Theodora de motanik
-Laura Ioana de punca1976
-Alexander David de Ingry
27-Maya Elena de estrella80
29-Sebastian de scumpi
-Tudor Milan de sursula
-Darius Gabriel de Anilansa
30-Mihai Daniel de cristina_26
-Sara Alecsia de ankuta_1982
-Sara Maria de carissma
31-Sebastian de pica1
-Ilinca Maria de Clabur + Ania

August

1-Andreas de sisialberg
2-Mircea Victor de marimar + Matei si Romana
3-Bogdan Victor de struluta
4-Victor Ioan de truli-luli + Ana
-Alexandru Nicholas de Figuelle + Sofia Maria
-Ioana Rebeca de bufi
-Maria Alexandra & Ioana Teodora de alexa_teo
5-Ana Sofia de Marina_1609
-Adina de maria-86
6-Clara Andreea de dana81
7-Andreea Maria de ladymina77 + Bogdan
-Antonio Matei de AndreeaOr
-Raisa Andreea de michellab + Cristian Bogdan
8-David Alexandru de iriss27 + Yvonne Maria
-Bianca Maria de baby_r7
-Maria Sofia de ooka
10-Mihnea Robert de blueeyes2003
11-Andrei Tudor de diarux
-Toma Paul de Mitzi76 + David Tudor si Luca Sebastian
12-Clara de locca + Matei
-Mara Alexandrina de anaco
-Alexandru de cristina_p
15-Andreea Maria de dma2007acum din nou! (DNP 27.12.2010)

19-Mara de turturica
-Gabriel Ionut de NinaG
20-Allegra Cara de Carmenela
-Serbam Petru de serbanica
21-Andrei de catilin2008
-Filip David de ElizaClara
22-Theodor de mobriq + Eduard
23-David Stefan de ileanna_83
26-Andrei Daniel de andrey2008
27-Raul de oanasm
-Radu Mihai de Serenity90

Septembrie

2-Alexandra Valentina de violeta29

Prietene dragi
Violeta69, Crisis81, Monik76, Tuchi123, mami de Bogdan Gabriel (04.01.2009) , kity2004, Maryb , mami de Mario Gabriel (13.10.2008), Marryanne, Aalina, mami de Fabian (23.02.2009), Rain, Mihaelaaa, Crisarh, acum din nou!

Zile de nastere
Ian-1-Anastasia,3-Cris,7-Matei(Caprioara),12-Ileanna,17-Mandy,19-Serenity90,20-Adrian,21-Anaco,26-Roxana01,30-Atb,Tiberica
Feb-4-Punca1976,5-Monysorescu,Anna,Yvonne,7-Delia,8-Danangie,9-Diarux,14-Syyylviuta,16-Mihamiha,18-Cristian,21-Ooka,23-Amalia1,George
Martie-3-Madina71,4-Boticelina,Serbanica,6-Ella81it,8-Katalyna,9-Catilin2008,16-Maitreyi,19-Alina_Maria,25-Kimmy,29-AnnaBaby
Apr-1-Mariana_1976,4-Alexa_teo,5-Eduard,6-Lcazangiu,7-Ania,8-A.cicel,9-Anilansa,10-Mikycris,11-Andrey2008,16-Sibylle,Flo1980,25-Gabriela82,26-The_Andreea,30-Rontzy
Mai-1-Nardi,4-Ralirali,5-Biribu,8-Dianami,Michellab,13-Leon,15-Darius,16-Ana_a,22-SunSmile,ankuta_1982,28-Ali,Bogdan,31-Fiquelle,Dana81
Iun-13-Violeta29,16-Gallyb,24-Moni_or,25-Alvin,26-Dia_filipas,30-Irinuca_81
Iul-5-laremi,6-Caprioara,9-Bobitamica,12-Bufi,13-Cristina26,Daria,Alina,15-Iulia,17-Map,23-Ladymina77,24-Pagurschimag,25-Anaxena,27-Morcoveatza,29-Cristina_p,30-Irda,31-Alina25
Aug-2-Oanasm,4-baby_r7,Clabur,10-Carissma,11-Ralu79,turturica,12-Sofia,14-Sursula,Ingry,17-Kla78,Robert,Ana19-Stefan,21-Arianna,22-Alex,25-Bubuleana,26-Eliza,27-Theona,30-Bianca
Sept-6-Bujo,Daria,8-Nati,Jjovana80,11-kamelya,13-Matei(locca)14-Monalac(,NinaG,15-Estrella80,Tudor,16-Marina_1609,21-Camy_pus,22-Ada_S,23-Ankalaura,24-Sisisailberg,28-Blueeyes2003,ElizaClara
Oct-2-Dma2007,12-Mada_mxm,13-Mitzi76,15-maria-86,17-Vladimir,18-Truli-luli,22-Violeta_m_tm,25-Narcisa.s,29-Carmenela,31-Mcoca
Nov-1-Tecky,2-Maryb,4-Dara_d,Gini75,5-Danabb1,6-Maggyc,17-pica1,Mobriq,Fabian,18-Didi81,20-Lilys,24-Motanik,Jael,26-AndreeaOr,27-Iriss27
Dec-26-Dr_Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Daca tot sunt prima, va urez un capitol plin de bucurii si vesti frumoase. si sa copiez si mesajul aici
Buna seara!
mai dar ce de lucruri interesante scrieti aici. Am reusit si eu sa termin sesiunea cu bine, acum astept licenta
Intre timp am avut si prima serbare, am avut niste emotii, dar a fost frumos si baiatul meu chiar s-a desfasurat pe acolo, a dansat si a cantat, o sa pun poze ca tot am primit parola noua Mada si Maitreyi multumesc

Andreea e bine, ne chinuie niste muci de multisor, dar n-am vrut sa-i dau antibiotic asa ca doar curatam nasul si punem picaturi. La 10 luni avea 9kg si 74cm , aici am dubi, dar ea sa fie sanatoasa. A inceput sa mearga singurica destul de mult, dar e cam fricoasa o asez bine pe pozitie si ii dau drumul si merge cam 3-4m
De vb inca nu se omoara are cuvintele ei: mama, baba, papa, pa-pa, Ale (asta e fracsu') si uneori tata mai rar si se oftica sotu' din dotare

Despre educatie, aici chiar ca m-a prins subiectul, am si-o problema care ma macina. La serbare am observat ca un baietel din clasa e mai violent cu ceilalti, mama nepasatoare, normal. In toata agitatia aia de la sfarsit l-am gasit pe Alex plangand. Tocmai plecam si el se smiorcaia, am banuit eu ceva ca l-am vazut pe baiatul acela trecand cu parinti, eu eram mai departe de Alex cu Andreea in brate si a incercat sa-i dea si ei una, dar pana a spus el ce s-a intamplat aia au plecat si n-am avut cu cine sa ma cert. acum intrebare: cum sa-i spun eu lui Alex sa reactioneze in astfel de situatii? nu cred ca e bine nici sa-l invat sa-l loveasca si el, dar nici sa-i spun ca e normal sa stea sa o incaseze de catte ori i se nazare aluia ceva.
Nu ma ocoliti, ca de ieri numai la asta ma gandesc.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori si mamicilor multa putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

SERENITY,bine ai revenit!ce mai face raducu?

IROLF,nu stiu ce sfat sa ti dau...eu una ma duceam la mama baiatului respectiv si vb cu ea...simt ca iau foc numai daca mi imaginez ca l loveste cineva pe cris...

ANA A ,ma intrebai cum am gestionat situatiile in care cris vorbea urat...din fericire,insa,n am avut astfel de probleme,asta desi taica su injura ca un birjar cand se enerveaza,mai ales in trafic.dar vad ca pana acum cris nu e interesat de asta.acum vreo cateva luni,dupa ce fusese cu sotul la socrul meu[un om de nimic],vine cris acasa si imi spune''mami,tataie milu m a pus sa i dau telefon lui mamaie si sa i zic''vrea tataie sa te f..a''
am crezut ca innebunesc cand am auzit.sotul radea tamp...i am facut scandal,i am spus sa nu l mai prind ca ia copilul cu el cand se duce la taica su,dar bineinteles ca l a durut in cot de ce i am spus eu...
desi sunt ferm convinsa ca daca l as intreba ce i a zis tataie,mi ar spune si acum,pt ca are o memorie f buna,cris n a mai adus niciodata in discutie subiectul asta si nici nu a mai pomenit vreodata acel cuvant.

ANDREEA,as picta cu el faianta,dar n am.insa are acuarele,culori,carioci,bloc de desen,tot felul de carti de colorat,dar nu prea e interesat.azi a facut cu mama avioane din hartie, a construit gard din cuburi,dar mai mult el dadea comenzi si mama executa.
acum,sa nu credeti ca nu ma joc deloc cu cris,dar e adevarat ca de cand a aparut codi ii aloc lui cris mult mai putin timp decat inainte.ii spun povesti,jucam jocuri de imitatie,ii place f mult sa se joace de a vanzatorul,de a scoala si de a politistul.
voiam sa ti mai spun ca desi eu nu l fortez pe cris sa manance,nu te condamn pt ca tu faci asta cu fiica ta.
incerc sa te inteleg,asa cum le inteleg si pe mada si pe flo ca nu au reusit pana acum in operatiunea olita.eu mai mult ca oricine imi dau seama cum e sa ai un copil putin atipic,sau putin mai mult.
si eu am avut momente cand am luat o pe aratura cu mancatul cu cris,dar asta cand era mai mic.acum,il las in pace.ma mai gandesc uneori ca nu i sanatos sa manance numai carne si cereale cu lapte,dar i am mai dat vitamine care sa suplineasca lipsurile din organism si asta e,mergem inainte.

revin ca se foieste codrin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MADA - si treaba cu omida si cu fluturii o invata in plus cand citesc the very hungry caterpillar nu? Doamne ce am iubit cartea asta!

Pfuu IROLF - spinoasa chestiune... E greu tare... Nici eu nu sunt adepta ripostei cu aceeasi moneda, dar nici a intoarcerii celuilalt obraz; de principiu, sunt pentru a lasa copilul sa isi rezolve conflictele, dar al tau e cam mic... Asta merge dupa 5-6 ani... Poate ar fi bine sa discuti cu educatoarea, dar fara sa te auda pustiul tau? Sau direct cu parintii copilului, habar n-am... Noi n-am avut probleme de-astea, asa ca nu am luat notite de nicaieri. In parc ma descurc mai bine, dar la gradi, unde ne mai intalnim si a doua, a treia zi... Nu stiu clar cum as proceda.

ANA - pai ce nene eu sunt bau-bau aici? Nici la asta cu cuvintele urate nu stiu clar... Cred ca sunt o norocoasa, Eliza nu a spus niciodata cuvinte urate. Chiar ma mir singura ca a facut de foarte timpuriu diferenta intre cuvinte urate si cuvinte frumoase, nici eu nu stiu cum. Poate ca a invatat la gradinita, habar n-am, eu nu am nici un merit la chestia asta, cum nu am nici un merit cu statul ei pe oala....
Dar pentru ca problema vine tot de la gradinita, cred ca ar trebui adoptate doua cai, imi dau eu cu parerea... Apai una trebuie cu educatoare si / sau parintii copilului cu vocabular colorat - mai, la voi se fac sedinte?? la noi nu... - si apoi alta trebuie cu copilul, gasit un sistem de recompense...

Noi exersam treaba cu banii. Eliza nu cunoaste banii si habar n-are diferenta intre 10 si 100 de lei, sau intre aia de hartie si aia de metal. Categoric ii prefera pe aia de metal. Ei, acum vreo luna am inceput sa exersam totusi banii, ca sa inteleaga si ea ce e aia lucru scump, sau ce e aia ca nu am bani - acum vreun an s-a suparat pe masina lu' ta-su cica e mai nasoala ca a mea, si a zis "Mami, stii ce, te rog, cand iei salariul, sa ii cumperi lui tati alta masina ca a lui nu imi place. Are muzica frumoasa, ca are Itsy Bitsy, dar nu are aer conditionat"
Ei, deci am inceput sa exersam banii.
Am inceput cu un leu pe zi. Daca e cuminte, primea un leu. Cu banii poate sa faca ce vrea. Si-a luat o "Aurora" de 12 lei si o inghetata, pana acum. Si mi-a imprumutat mie 10 lei.
Dupa un timp, a inceput sa manance bine (asta era parte din alt "program" anterior, lupta cu mancatul ca lumea - adica fara batzaiala, fara lalaiala, fara sa ii mai pun ceasul....). I-am dat 2 lei. Si i-am spus - pentru ca ai fost si cuminte, dar ai si mancat frumos.
Dupa inca un timp, a cerut ea sa ridicam la 3 lei. Am zis ca 3 lei va primi cand nu o sa se mai miorlaie si cand nu o sa mai planga (asta e alta problema pe care trebuie sa o includem intr-un "program"). Inca nu a primit 3 lei

Poate merge si la voi. Totul e sa gasiti elementul de interes... Si da, stiu ca fiu-tu face orice din Lego, dar ceva tot ii trebuie lui, ceva tot isi doreste...

Mergi la inceput

SIBYYLE,am o fobie eu cu racelile,de aia tot evit gradinita.bine,asta e motivul principal.si de faze de astea pe care le povesteste irolf,pai cred ca as innebuni numai la gandul ca alti copii l ar lovi pe cris..eu si in parc sunt cu ochii pe el,pt ca sunt frate in parc copii care lovesc,musca,intra cu bicicleta intentionat in alti copii,iar mamele stau pasive...
cris nu loveste copiii,iar daca e lovit se pune pe plans....
taica su il tot invata sa dea si el daca i lovit,dar nu mi se pare nici asta o solutie.....stiu ca tb sa l invat sa se descurce singur,stiu toata teoria asta,dar...mi e greu s o pun in practica..

am eu un amic care imi tot spune,vizavi de comportamentul meu fata de cris''cand s o duce fii tu cu o fata,o sa te duci si tu sa bagi mana la aia,sa vezi daca nu l musca''
adevarul e ca sunt exagerata,....

pic de somn dar am de calcat ca maine rupem turta fina mii...
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irolf1 spune:

Anka, Mona , clar cu educatoarea o sa vb, parintii nu stiu daca ii voi intalni, cand merg eu ca nu prea i-am vazut.

Tocmai am terminat si eu un calendar pt Alex, ca sa fie atragator am pus pt fiecare zi a saptamanii cate o poza cu persoanje din desene animate si la inceput o poza cu el in parc, sa stie ce pierde daca nu-i cuminte. Ramane maine sa confectionez bilele pe care le vom lipi in functie de cumintenia lui si tot maine o sa-i organizez scauneleul pt meditatie, sunt hotarata ce mai, vroiam demult numai ca n-am pus in practica.

Gata ma duc la nani, ca maine sunt singura cu ei, adica e si sotul, dar cum are filmare in noaptea asta si maine o sa doarma pana spre seara tot singura se cheama
Va pup! Nopate buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MAI 3 - iar te-am ratat deci? Hmm, noi am avut vreo 2-3 zile complet idioate...
Da' intreb ca nu'sh - de ce tot faci naveta? Sau mai ai sesiune?
Pe mine, daca ma pui sa fac bagaje acuma, mai bine ma impusti inainte! Brrr!

Ma intreaba lumea, cica eu de ce nu ma duc peste vara cu fetele la mare? Pai si cum domne, sa ramana barbatu-miu singur aici? Un preten imi zice ca "lasa, isi gaseste el companie" Pai ce nene compania o sa ii spele lui ciorapii? Companiile sunt pentru tinut companie! Adevarul nu e asta, nu pentru asta nu plec, aka sa stau sa ii spal ciorapii , ci nu pot frate sa dorm fara el
Toata copilaria mea m-am intrebat cum pot sa traiasca nevestele de navigatori Ma rog, se pare ca traiau bine...

ANDREEA - Eliza mi-a facut o lista cu ce mancaruri ii plac. Ea manca orice... pana..... acum cateva luni Cand brusc nu ii mai place conopida, puiul are in mod cert niste pielite pe undeva (cumpar gata despielitat si dezosat, si il mai pigulesc si eu ), rosia e cam ciudata in ciorba, painea nu ii place decat goala, si eventual COLTZ...
Si dupa ce mi-a facut lista, am incercat sa "brodez" pe marginea ei. Acum e convinsa ca taiteii (de casa) sunt o variatie de galuste mai lunguiete si mai subtiri... Si de mai bine de o saptamana mananca si sper sa nu isi schimbe obiceiul acum, ca am laudat-o.
Totodata am eliminat orice "gustarica" aiurea, si am impus ore clare. Iar gustarea s-a transformat un morcov sau iaurt (care ii plac, deci a mers). Ei bine, cand a mancat super de super intr-o zi, i-am dat DOUA CIOCO MILKINIS spre maxima ei fericire! In continuare, am respectat regulile anterioare. Si a mers...
Cu lista ei, am aflat ca ii place telemeaua... Apoi, oul fiert nu ii place (poate in schimb sa curete 10!) dar ii place "ochi". Il pun in teflon si mananca "ochi" cu telemea de nu imi vine sa cred. Si cu rosii, evident.

MARINA - chiar ma intrebam de Gally. Am reperat blocul, si chiar ma intrebam, pe care corp or fi ei? La cateva balcoane, erau insirate lucrusoare de bebelusi, la uscat
Daca vorbesti cu ea, trimite-i un mare

YAEL - trenul ala cu sine de lemn il avem si noi. Mai frate, setul nostru parea ca nu se inchide. Asa am zis eu, ca incercam sa montez singura sinele, si oricum le invarteam, nu se inchideau. Normal, Eliza le-a inchis
Asta a propos, cu dedicatie Ilennei, ce poate mama sa invete de la copil....

MADA - acuma vad ca m-am apucat si eu de zis de apa si nisip dupa ce le enumerasei tu Si de cantecele cu gesturi Partea naspa e ca in romaneste nu prea sunt (sau nu prea erau... poate acum sunt si n-am eu destul acultura )

Din rolele de la hartie igienica am gasit pe un site un fluture haios, decupezi din hartie o forma cam ca o floare cu 4 petale, pe care o lipesti pe rola, adica alea sunt aripile, si agati cu ata fluturele... E pentru copii mici. Tare haios. He hE

Cu oala, sunt de acord cu toata lumea Eliza a stat de pe la 8-9 luni cred, la inceput in joaca. La gradinita ii puneau pe toti (cre' ca faceau economie la pampersi La un an jumate spunea "potty please". Ma rog, Please putea usor sa fie confundat cu pees, da' aia e
Erika insa, am incercat sa o asez pe olita tot la misto. Si cand a inceput sa maraie la mine si sa impinga burta inainte si sa intepeneasca picioarele drepti-drepti, am renuntat frate... Si nici ca am mai incercat de atunci...

SYB - Bai, la treaba cu pusul lui kk la toaleta, am cazut pe spate!!! Super super super!!!

RALU - Eliza nu m-a intrebat niciodata care Mos Craciun e Adevarat. M-a informat la un moment dat ca cei de pe strada sunt oameni costumati. Dar pana relativ recent (poate un an, doi maxim in urma?) era perfect convinsa ca fiecare e adevarat...
Mai stii filmul ARABELA? Nu credeai si tu ca un inel din ala exista? Ei, am revazut dupa multi ani niste pasaje, si ma intrebam - ce naiba ma, vedeam prost? Nu vedeam ce aiurea erau trucajele? Si eram mare, ma rog, mare... eram la scoala cred, si mama ce imi doream un inel de-ala ca al Arabelei....
Copiii cred asa frumos in lucruri magice! Cred in existenta sirenelor, nu pricep de ce piratii de acum nu au corabii si banderole pe ochi, o alta mare credinta e legata de vraji si vrajitoare, de pitici, de magie, .... Si stii cum a inteles Eliza ca are Mosul timp sa ajunga la toti copiii intr-o noapte? Pai studiase in enciclopedie, si a vazut ea ca nu e noapte in acelasi timp, peste tot.... Si si-a dat seama ca daca Mosul zboara CORECT, cand la noi e dimineata, el e altundeva unde INCA este noapte...

FLO - nu te-am uitat cu acumulatorii, dar te asteptam pe mess

ELIZA - acum am ajuns la faza cu serviciul - Bafta maxima si cu doctoratul, si cu specializarea!

XENA Ai prea multe probleme, si m-am distrat prea tare de expunere ca sa imi mai vina vreo idee ca raspuns CARME stie mai bine

CARME - asta ii spun si eu, ca sunt mai multe pareri. A propos de dinozaurii Andreei... I-am spus si Elizei ca unii cred ASA, altii cred ALTFEL... Si cu dinozaurii si cu restul problemelor.

IRISS - bai, daca imi zici daca tie iti pute lumea in jur, iti spun daca vin acasa cu jeg pe craci

BOTI - cre' ca am ratat pasajul... Tu sari in sus la mieuneala, dar buni cum face? Interesant de vazut daca tot asa...

Pfuai, m-a apucat noaptea, dar am citit tot din urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

MADA , multa sanatateCu olita, tocmai de asta nu o pun acum nici eu pe alexandra la olita fiindca sunt convinsa ca ar considera-o o jucarie si ar incerca sa o bage in gura
MAITREY, , interesant citatul.Desi nu stiu daca este un adevar general valabil. Eu asa cum am mai zis , am considerat ca pentru copilul meu la 8 e prea devreme, si totusi exista copii care pur si simplu sunt pregatiti.Spre exemplu fata verisoarei mele a fost pusa pe olita de la 10 lunu , si la 1,7 ani a scapat definitic de pampersi.Acum are 8 ani si n-am auzit sa faca pe ea.Dar exista si cazuri in care s-a intamplat asa cum spui tu.Eu una voi face asta atunci cand voi simti ca e pregatita.
DANA, astept cu nerabdare sa ne povestesti ce ai citit interesant
ALEXA_TEO, din pacate alexandra mea are o problema cu patutul.Nu vrea in el si pace.MA bate chiar gandul sa cumpar altul, un alt model , poate ala i-o placea.Ca as am patit si cu carutul,iar in momentul in care l-am schimbat pe cel mare cu unul sport a devenit brusc fan
DMA, distractie placuta la mare
DR_ANCA, eu si de as vrea n-as avea nici o sansa sa o las sa planga.Fiindca plange de ti-e mai mare mila,si apoi greu o mai potolesc.Eu m-am referit de fapt la maraiturile alea de seamana a plans, dar de fapt e un fel de strigat de ajutor.Astazi spre exemplu am pus-o in pat cu jucariile si m-am asezat la calculator.De cate ori maraia ori n-o bagam in seama, ori ii atrageam atentia cu o jucarie.Si uite asa s-a jucat singurica aproape o ora.In momentul in care a inceput sa planga am inteles ca s-a plictisit si am luat-o de acolo.
ARIADNA, insanatosire grabnica soniei
DIDI, felicitari pentru Aiduta mergareataDistractie placuta la mare
ELLA, multa sanatate lui alex.Felicitari si voua pentru primii pasi
ESTRELLA, dar fructe mananca?Ca daca mananca fructele,nu vad care ar fi baiul ca nu vrea sucul de la ele,fiindca aportul de vitamine il ia oricum.
SIBYLLE, felicitari si voua pentru primii pasi
HAPPYMUM,felicitari pentru finuta taIdeea lui Mada cu tricicleta zic eu ca e foarte buna.Fetita mea are 9 luni sta in tricicleta, asa ca inuta ta la un an cu siguranta va fi incantata de ea
SERENITY, bine ai revenitHai si mai povestestene despre Raducu

Na ca de imprastiata ce sunt postasem la capitolul trecut

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

am calcat pana acum si in timp ce calcam m au palit brusc niste intrebarifetele care se pricep,ajutati ma,va rog[biri,maitreyi,dianami ]
1-ieri am fost la control si dr a spus ca s bine,dar ca mai am un tesut fibromatos si cand se va inmuia ma va opera iar sa ''elimine''gaurile.cand sa plec l am intrebat daca tb sa ma mai pansez si a zis ca daca nu mai curge nimic,sa nu ma mai pansez...de curs nu mai curge de vreo luna,dar azi,cand am renuntat la pansament,m a apucat paranoia...daca ma infectez?ca zona aia ia contact cu partea de sus a vasului de toaleta si hai ca la mine incerc sa dezinfectez mereu,dar cand ma duc la altcineva?exista vreun risc?

2-tb neaparat sa ma mai opereze odata?ca daca ar fi vb doar de aspect,prefer sa raman asa decat sa o iau de la capat cu asta.

3-saptamana viitoare vreau sa merg la mare.codrin are 2 hemangioame in relief,unul pe burta[care n a mai crescut]si unul pe spate[care s a marit putin].pot sa l expun direct la razele solare[normal,dupa ce i dau cu crema de protectie]?sau sa i pun un maiou?

ps-mama,ce naspa ma simt fara pansament,parca ma doare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

m-am intors de la Buc de la dr Pop
este baiat si e sanatos

aveti poze la semnatura

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

17+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput