Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
eunice78 spune:
Crangutalil, , asa a ramas intalnirea. Pe baietzii mei ii cheama Petru (aproape 6) si Toma (2.9 ani).Eu am 1.65 si nu sunt slaba
. Dar nici chiar grasa
.
Sozopol cica e la 7, 8 km. sper totusi ca gasesc lapte, anul trecut am primit de la hotel, in AI. Lapte ptaf nu consuma ai mei.
Roxana, intreb eu, doar sa imi trimiti Pm cu numele si detaliile.
Baietzii mei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
corinaplesa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crangutalil nasol de prietenii lui ildy, si mi-e mie tare teama de tepele agentiilor romanesti, dupa ce am mai citit si de evo turism...cate au facut...Acum am si eu un morcov si la agentie(la family travel )patronii sunt plecati din tara, abia astept sa vina sa-i sun sa verifice.... |
Am fost in Turcia in octombrie anul trecut cu Family si a fost f. bine datorita lor, au relatie buna cu o agentie turceasca care isi da interesul. Anul acesta d-nul Pop chiar s-a straduit sa ne faca oferta f. buna pentru Antalya, dar prietenii nostri de companie au vrut Marmaris cu masina si a trebuit sa renunt la oferta family. Parerea mea este ca sint seriosi, dar probabil nu prea lasa libertate de lucru angajatilor. Vorbeste direct la Duni sau da-le un fax pt. confirmarea rezervarilor si o sa te linisteti.
Vacanta placuta!
Vacanta placuta
Caprioara spune:
Helau,
Am pus poze de la Hotel Laguna Beach din Albena aici.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
roxana c. spune:
Eunice, ti-am trimis Pm si-ti multumesc anticipat
Aseara am citit postarile voastre si cred ca m-am culcat cu gandul la mare, soare, Duni...fapt e ca am visat ca ajunsesem la hotel si ne daduse camera 98, ceea ce nu cred ca exista, poate o fi pe sezlongurile de pe plaja
. Chiar, la Marina Royal Palace exista camere la parter? ( mie de asta imi e teama, ca nu vreau la parter
)
Si va mai rog ceva: ma intereseaza daca exista internet wi-fi la Marina Palace, sau....ma rog, in Duni.
Vacanta placuta celor care se pregatesc sa plece( fericitelor!), soare si apa calda, asta va doresc! Si va astept cu impresii calde
Ma duc sa caut in urma, nu mai stiu daca pleaca vreuna din voi la Marina Palace.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mit spune:
BUNA ZIUA! Spuneti Va ROG FRUMOS a mers cineva in Albena cu rezervarea facuta direct la Hotel ( fara agentia), eu am facut rezervarea, am primit pe email OK SI NUMER DE REZERVAREA(plata la receptia) dar mie cam frica, este raspundere cam mare pentru ca mergem cu inca 2 familie cu copii si nu vreau sa am surprize la hotel cand ajunjem.
roxana c. spune:
Mit, eu am mers numai prin agentie, dar stiu persoane care au facut rezervare direct la hotel si a fost totul ok.
Sa tragi la imprimanta tot ce ti-au trimis ei, ptr orice eventualitate.
Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
aissa spune:
Eu pana la urma m-am rasucit iar spre Bulgaria, preferand un sejur mai scurt la Arabella decat o zi-doua in plus in Ro. Ieri am primit confirmarea rezervarii de la agentie (inca nu am achitat, marti o voi face). Avand emotii privind overbookingul de care tot am auzit la hotelurile Grifid, am scris azi dimineata un mail la hotel sa ii rog sa imi confirme rezervarea si, nota 20 , deja mi-a raspuns o tipa si mi-a confirmat ca rezervarea este facuta asa ca pe 6 iulie voi fi din nou la Arabella.
crangutalil spune:
Si eu am sunat la agentia mea din Romania si i-am rugat sa verifice numarul de nopti, m-a sunat peste o ora si mi-a spus ca la ei figurez cu 7 nopti si sa stau linistita ca nu-si permit sa faca asa ceva si ca probabil cui a intrebat la hotel din greseala i s-a spus ceva gresit,ca ei au un nume cu greutate si sa am incredere si sa plec linistita.Stiind ca sunt o agentie serioasa m-am linistit.vacanta placuta si abia astept sa ne vedem acolo.Cranguta
alinkav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crangutalil nasol de prietenii lui ildy, si mi-e mie tare teama de tepele agentiilor romanesti, dupa ce am mai citit si de evo turism...cate au facut...Acum am si eu un morcov si la agentie(la family travel )patronii sunt plecati din tara, abia astept sa vina sa-i sun sa verifice....Dupa cum stiti am facut rezervare din martie la duni la Marina royal.Am verificat la hotel prin fetele care au fost acolo, e ok rezervarea la nume, tip camera, dar cineva i-a zis unei fete care a intrebat ca am 5 nopti, ori eu am 7 nopti.Si ma tem, daca la hotel apar 5 nopti si eu pe vaucher am 7 nopti, ce naiba se intampla?Nu ma dau afara din hotel?Mai ales ca e plin ochi, nu mai sunt locuri de mult.Si degeaba sun de acolo la agentie, ca astia pot sa nu raspunda sau sa dea din umeri.De-aia as vrea sa verific cumva si nu mai stiu cum....astept sa vina patronii sa-i sun si sa verifice, ca sa stau eu linistita.Ati mai auzit de asemenea cazuri si sa te dea afara din hotel? In alta ordine de idei, pt fetele care merg la Duni, week-endul asta a fost acolo o colega de servici care a fost in toata lumea, la hoteluri numai de 5 stele, toata Bulgaria facuta, Turcia, Grecia, Maldive,tot ce vreti...si a venit super incantata de Duni, i-a pacut tare mult, a zis ca piscinele sunt mai tari ca la turci,totul la superlativ, mancarea super, fructe de mare, tot ce vrei, coctailuri, marea super curata, a vazut si calcani in apa,hotelul super...animatorii super ok de nu puteai sa nu t6e antrenezi cu ei...ce mai, a fost incantata.Asa ca abia astept sa plecam, dar acum mi-a intrat morcovul asta.Voi ce ziceti? |
Cu Family travel, am fost anul trecut in Bulgaria, si la fel plecam si acum pe 27 iunie.
Vrem si noi la Duni...dar din pacate nu mai erau locuri, atunci cand vroiam noi, poate spre sfarsitul verii vom trage o fuga sa vedem cum este. D-na Pop ne-a povestit foarte frumos despre statiune, dar ne-a zis ca multi si-au rezervat din iarna/primavara locurile.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
crangutalil spune:
Asa e Alina, eu de ex. mi-am luat vaucherul din martie pt Duni.Si de atunci erau agentii care imi spuneau ca Marina Royal e in stop sales pt perioada care o vroiam eu.Asa ca zic ca am avut noroc...daca esti hotarat pe un hotel si perioada e bine sa iei din timp..mai nasol e daca nu stii cand poti sa-ti iei concediu....
Vacanta placuta doresc la toata lumea.
Cranguta