Bulgaria-impresii, drum, hotelurri, statiuni (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda_banu spune:

fetelor care mai plecati in concediu?la noi a mai ramas putin timp...in 30 iunie avem plecarea la nessebar...cine mai pleaca acolo pina atunci sa mai scrie din impresiivacanta placuta va doresc la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaflo spune:

Vineri ,19 iunie plecam in Albena la Ralitsa.Abia astept.
Simona .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

salut. m'am tot uitat si eu la cateva oferte pe net, si mi'au cazut cu tronc cateva hoteluri din nisipurile de aur... au oferte foarte bune in septembrie. chiar, nu vrea nimeni sa vina la mare in septembrie ?

intrebarea mea este: doar pentru copil trebuie pasaport, asa'i ? adultii pot merge cu buletinul din cate stiu, nu ?

multumesc mult !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da Alexa, pt copil trebuie pasaport, voi puteti merge linistiti cu CI..
Noi mergem acum, in iulie, nu avem cum sa mergem (si) in septembrie ca ne-ar fi placut sa o punem de-o gasca.
Care-s hotelurile care ti-au cazut cu tronc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Trebuie pasaport pentru copil??? Sunteti sigure? Nooi plecam la Sunny beach duminica si nu stiam nimic despre asa ceva. Apropo a mai fost cineva la Helena Royal Palace? Cum a fost?

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Da, sunt sigura, tu cum de nu te-ai informat mai devreme???? Nu poate iesi nimeni din tara fara un act cu poza pe el. Voi, adultii, aveti CI, copilul are nevoie de pasaport! Poti sa ii faci la urgenta, in 2 ore ai pasaportul.

PS: vezi ca mai exista o restrictie, daca nu iese cu ambii parinti din tara, parintele cu care calatoreste are nevoie de procura din partea celuilalt parinte, facuta la notar (asta ti-am scris pt ca e evident ca nu te-ai informat in legatura cu regimul calatoriilor cu un copil)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Merci mult Aissa! Din fericire mergesi sotul asa ca nu va fi nevoie si de procura.

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele,
Ma bucur ca am dat peste subiectul acesta,pentru ca vreau cateva sfaturi!Vad ca multe dintre voi aveti experienta concediilor in Bulgaria!Eu plec anul acesta pentru prima data in Bulgaria si in afara de altfel si as vrea sa-mi spuneti si mie cam ce trebuie sa iau in bagaj,cam ce nu ar trebui sa-mi lipseasca pentru a nu avea surprize neplacute!
O sa merg impreuna cu bebelusul meu de 9 luni si sunt intr-o mare dilema in ceea ce priveste hrana lui! Voi cum ati procedat,daca ati mers cu copii asa mici!
Apropo,merge cineva la Sunny Beach in perioada 1-9 iulie? Noi avem bilete acolo la Hotel Victoria Palace,stie cineva ceva de hotelul asta?
Sper ca nu v-am innebunit prea tare! Va multumesc si concedii frumoase va doresc!

Aurora,mamica micului duracell Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

crisule, tare mi'o picat cu tronc hotelu' elena. si parca park golden beach, sau asa ceva. da' criza nu ma lasa sa ma uit decat la oferte in extrasezon... habar n'am daca o sa se concretizeze ceva sau nu...

oricum, ar fi fain sa reusim intr'o vacanta sa punem de'o gasca...
transmite'i un pupic mare mare la ale tau de la ale meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alexa Ioana

crisule, tare mi'o picat cu tronc hotelu' elena. si parca park golden beach, sau asa ceva. da' criza nu ma lasa sa ma uit decat la oferte in extrasezon... habar n'am daca o sa se concretizeze ceva sau nu...

oricum, ar fi fain sa reusim intr'o vacanta sa punem de'o gasca...
transmite'i un pupic mare mare la ale tau de la ale meu

mami de brotac rocker

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Ti-as recomanda mai degraba Griffid Bolero sau Griffid Arabella, decat cele 2 mentionate de tine...Ambele sunt de 4* si cu all inclusive. Ar mai fi Melia Grand Hermitage, dar e mai scumput...Toate sunt incercate de mine!

Mergi la inceput