Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Hello.

Intru scurt sa raportez doua lucruri, unul bun si unul rau.

Vestea rea:
Am infectie urinara cu E-coli. Asta dupa ce luna trecuta am avut inca una, am tratat-o de capul meu cu Nolicin, mi-a trecut fff greu, luna asta am luat-o iar de la capat, mult mai rau. Facut analize, gasit puroi in urina, nush cate leucocite si balaurul naibii. Iau Negram acum, dupa antibiograma. Fetele care v-ati batut cu balaurul asta, incurajati-ma, va rog, nitel, am nevoie

Vestea buna:
Azi sarbatorim 10 ani de casnicie. Sau caznicie?
Ne-am facut reciproc cadouri frumoase (haine, mostly, dupa gustul inimii), iar azi eu am primit flori frumoase (si buchet, si in ghiveci, ca stie ca le iubesc mai tare in ghiveci), iar eu am venit acasa de la munca cu un tort yummy de tot, de ciocolata cu visine, cu lumanarele-cifre "10" pe el.
Iar deseara, pt. ca e mama la mine si poate sta cu copiii, iesim numai noi doi in oras la o cina romantica

Acestea fiind zise, va doresc un weekend placut si insorit si multa sanatate piticilor cu 'buba'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven Multi ani inainte! Sa fiti sanatosi, fericiti, bucurosi, impliniti alaturi de cele doua minuni ale voastre!!

imi pare rau pentru balaurul e-coli .. sper sa scapi repede de el! din pacate, nu stiu ce sa te sfatuiesc. nu m-am confruntat niciodata cu el.

pupici multi!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Buna zuzici am reusit sa citesc si eu tot in mare viteza ca sunt chemata mereu la joaca de nepotica.A fost externata si azi stau cu ea pt. ca parinti sunt la servici.Asa ca scriu si eu 2 vorbe repede despre noi.Am fost la tara la bubu meu si prima data ii era rusine de mine,sa intors si a luat-o pe mama in brate.Dupa care a venit la mine si nu ma lasa deloc sa mai plec din raza ei vizuala,cum dispaream se punea pe plans.Si ea este tare maraita,face kk moale eu banuiesc ca este de la dintisori alceva nu ar avea ce.Sunt tare dezamagita ca nu pot sa o iau in Bucuresti inca pt. ca marti se interneaza soacra sa fie operata.Sotul se simte din ce in ce mai rau,acum la luat si spatele,abia poate sa se ridice din pat,am mari emoti sa ajunga cu bine din Franta in Manchester.Cam atat despre noi,imi pare tare rau de clopotei care sau lovit,ce sperieturi ati tras mamicilor.
Nati ma bucur ca ati ajuns acasa,ce anestezista cretina.
Multa sanatate la toti clopotei
Pupici

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Noi raportam o noapte mult mai buna, dupa n + nopti nedormite. Aseara nici macar nu am mai pus Orajel pe dinti! Nu stiu ce sa mai cred...
Inainte de masa de seara i-am dat Gripe Water, in caz ca burtica e de vina.
Alina, si eu am observat particule ca de nisip in scaun, se stergeau destul de greu cu lavete umede...nu stiu de la ce sa fi fost, au trecu insa si nu a fost nimic.

Ce multi clopotei sufera cu dintisorii. Of dintii astia, ii chinuie asa de mult pe pui. Noi mai avem un pic si scapam.

Elleimi pare rau pentru Eva. Stati departe de copilul ala, si urmareste degetelele umflate sa nu se infecteze.

[b]Natalia
merci pt aprecieri la adresa lui Thomas. Sanatate lui Stefi, v-am urmarit din umbra si v-am tinut pumnii sa reuseasca interventia. Ce mamaica curajoasa esti! Eu cand e vorba de copil sunt fricoasa rau, literalmente mi s-au inmuiat picioarele cand o cretina de aici mi-a zis ca s-ar putea sa aiba astm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Buna si de la noi!
De trei zile mergem iar la gradinita! Inca tuseste si ii curge un pic nasul dar speram sa fie spre bine.
Si daca tot ne cam trecuse raceala, a facut o iritatie urata pe cefa de la caldura. Aici a venit in sfarsit vara, nu stim cat o sa tina insa. Marti a stat cu fosta bona,erau 28-29 de grade afara si cand am ajuns acasa ele erau pe balcon, Emma cu body cu maneca si ciorapi lungi de bumbac . Era traspirata, rosie toata cu buzele crapate ..imi venea sa innebunesc. Acum sa vedem cum scapam de iritatia asta.
Am citit de pataniile Evei si Iuliei. Elle, la mine a mers foarte bine gel cu arnica(am avut un deget strivit). S-a desumflat repede si nici nu mai durea. Off ce ti-e si cu parintii astia care cred ca bataia rezolva totul! Shose, pupam fetita frumusica si desteapta care a inteles ce s-a intamplat. Si eu intelesesem inital ca e vorba de o fetita care a lovit-o, asa devine si mai de neiertat, dar nu ai ce sa faci decat sa te fii tu mai atenta.
Am vazut pozici cu Milan cel gingas si frumusel, pe Eric tunsulici si Thomas care pare un adevarat barbatel in ultimile poze.
Pentru fundulete iritate noi folosim de aici crema Triple Paste si merge super bine. Puteti sa va uitati la ingrediente sa vedeti ce contine poate e si in romania echivalentul, daca nu e si va intereseaza pot sa va iau de aici si sa va trimit.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Elizaam vazut ca piticuta ta frumoasa e racita. Mi-e groaza ca si noi o sa mergem la daycare din Iulie cand pleaca mama.

Ce vroiam sa iti spun, noi cu Thomas am folosit medicatie homeopata de la Wholefoods. Sirop de tuse/gat iritat de la Haylands si alte chestii pt raceala si un intaritor de imunitate si a mers bine pana acum. Poate incerci ca sunt numai de plante, si au gust bun, nu e chin sa i le dai.

Mergi la inceput

Pt fundulete rosii cel mai bun este Desitin cu 40% (atentie) oxid de zinc. Repara tot.
Nu stiu daca este insa in Rom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Raly multumim. Emma a fost foarte ok pana a ineput day-careul. Acum e ca un magnet pentru virusi , dar speram sa trecem peste asta.
Siropele de plante i-am tot dat si noi si de aici si din Romania, dar nu cu mare efect.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Buna seara zuzici!

Imi pare rau de pataniile Evei si Iuliei, cred ca de acum incolo o sa ne confruntam mai des cu astfel de intamplari in parcuri.
Si eu sunt ingrijorata, pentru ca Mihai copiaza tot ce vede. Astazi de dimineata, in parc, a venit un baietel la el si i-a dat o palma, nu rau, dar l-a lovit. Reactia lui a fost sa faca si el acelasi lucru si uite asa m-am trezit cu un "bataus" langa mine...
Cum sa reactionezi??? I-am spus frumos ca il doare pe copilul pe care l-a lovit, l-am pus sa-l mangaie, l-am luat de manuta si l-am departat de copii...dar e greu, el nu intelege. Asa ca ideea cu pusul in carut si dus acasa mie nu mi se pare rea. Chiar am citit in seara asta cateva capitole despre disciplina si comportamenul copiilor din cartea Dr.Spock, unde tot procedurile acestea sunt mentionate.

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

La multi ani Ven! Sa aveti o casnicie fericita in continuare si o familie sanatoasa!

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput