Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Vorbeati se copii maraiti?... Suntem si noi prezenti, de doua nopti se trezeste plangand si nu mai este chip sa stea in patut. Vrea cu noi in pat, cu mana numai in parul meu...sunt chiauna de somn!

Iar legat de dintisori, si noi am ramas codasi, nu are decat 6! Cand citeam aseara ca Thomas (sper sa nu confund) are dantura aproape completa, am ramas foarte mirata. Mai sunt clopotei cu asa putini dinti ca noi?

Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Sunt baiat mare

Blog - O lume minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Nicole si Emma de 2 saptamani are o fixatie cu parul. Daca bea biberon, musai trebuie sa fie cu mainile in parul meu sau al sotului. La gradinita se duce si mangaie fetitele pe par(nu am inteles de ce numai fetitele) si apoi le pupa.
Cu trezitul noaptea treceti-ne si pe noi pe lista. Cat a fost bolnava, cateva nopti a dormit pe mine ca sa fie cat mai pe verticala pentru ca se sufoca. Acum adoarme greu pe jos pe o salteluta(obisnuinta de la gradinita), o pun in patut, intr-o ora -2 se trezeste incepe bazaiala si nu mai adoarme decat cu greu dupa alta ora, iar la 6 e in picioare. Vad ca e o faza prin care trec multi clopotei, sper sa-i treaca. Ea fost supe ok cu somnul pana la raceala asta rebela.

Eliza
Emma(19.02.2008)
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Aweyanu stiu daca e un lucru bun ca are aproape toti dintii. M-a capiat cu trezitul ,plansetele, datul din picioare, udatul non-stop al bluzelor, iti tine gura stransa, se poate vedea si in poze ce fatuca chinuita are cateodata.

Mai e un gogoloi de masea care sta sa iasa si am scapat. Daca nici dupa asta n-o dormi, atunci il pun pe lista de lucruri de dat...Glumesc, m-am linistit insa sa vad ca toti se confrunta cu durerile in perioada asta...mi-era teama ca rasfatul a ajuns de nestapanit.

Va doresc nopti linistite tuturor si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

VenLa multi ani!Sa aveti si de aici inainte o casnicie fericita.
Nicole noi avem 5 dintisori,de 2 luni nu ne-a mai iesit nimic.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Nicole, si noi avem tot 6 dintzoshi, acum se vede ca iese al 7-lea. Si la noi au inceput noptile de foit, marait, trezit de 1000 de ori, si zilele de nemultumire, nervi si trantit pe jos din orice Noi avem 1 an, 5 luni si 1 sapt.

Fetelor, multumesc frumos de urari. Asemenea va doresc si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Buna dimineata!

Fac cinste cu o

Ven,felicitari pt aniversare,tocmai ti-am admirat baietii

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare si de la noi!

am o intrebare intrebatoare la voi, poate ma luminati:

azi de dimi, dupa ce i-am dat lapticul l-am pus la baita...si dupa ceva vreme am observat niste pete mici si multe, rozalii/maronii deschis, ca nu erau rosii, pe burtica si pe spate...atat...

oare ce-o putea fi? mentionez ca nu are nici un alt simptom...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Eladea, habar n-am, nu m-am confruntat cu problema asta, insa poate e o alergie? a papat ceva "nou" zilele astea? daca sunt ridicate, ca niste mici umflaturi/galme, ar putea fi toxiinfectie alimentara, dar sper ca nu...fetele care au trecut prin asa ceva ti-ar putea spune mai multe... sanatate multa!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Ven, felicitari (intarziate dar din suflet) pt aniversare! sa fiti mereu indragostiti, sa va iubiti si sa va respectati pana la adanci batraneti! si sa va bucurati de baietii vostri frumosi! (amsi o floare in ghiveci, dar o tin ascunsa la spate, vezi? hihihi )

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Salutare si de la noi.

Pe fuga..

La multi ani fericiti Ven! Ce frumos...10 ani! Sa fiti fericiti, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii!

Ellenuta m-a durut stomacul cand am citit de degetelele Evei. Eu sunt convinsa ca acesti copiii agresivi asta vad in familie. Nu numai ca parintii sunt violenti cu ei, ci si ei intre ei. Copiii imita comportamentul celor de langa ei, care le sunt modele.

Ma pregatesc de o saptamana tare grea. Pe langa mutat, am si ziua lui Marc si serbare la gradi, pentru care trebuie sa-i gasesc costum de soricel. Poftim problema! I-am comandat torturile pe care si le-a dorit (ciupercuta pt gradi si Mickey Mouse pt acasa).
O sa fie complicat cu sarbatorirea lui, caci pica in saptamana asta nebuna cu mutatul. Marti tb sa merg la gradi sa sufle in lumanari, apoi tb sa megem la bunici (ai mei). El va locui la soacra-mea sapt asta. Sambata viitoare tb sa-i fac un mic party cu copiii prietenilor de familie (ceva la o terasa, ca acasa nu putem), iar duminica viitoare, serbarea de sf. de an la gadi pt care sper sa-i gasesc costumul.
Va dati seama ce e pe capul meu? Si nu reusesc deloc sa ma adun, sunt obosita varza.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput