Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 15
codrutaa spune:
Salut!
Eu va salut de la Oradea. am lasat-o pe pitik cu ai mei si eu am tras o fuga sa mai cumpar cate ceva, sa mai stau cu tati un pic. Apoi mergem la socri si duminica amandoi inapoi la piti. Asa ca va urez de pe acum Week-end fain!
Miutza
! Nu-s eu asa suparacioasa. Ce? Sa mi se taie nasul?
. Apoi mai am nevoie sa ma mai scuture cineva din cand in cand (chiar asa, virtual) ca io-s de capul meu: mama e fooarte permisiva si sotul foaarte ascultator (in sensul ca nu are nici o idee in legatura cu alimentatia, executa ce ii spun eu
) . De aia imi place aici cu voi, mai vad, mai invat....
Lala20 si Bia? Of...pupam fetita. Las ca trece!
Alina wow! Concediu placut!(Agricultura si eu am servit anul asta. Fiind la ai mei, nu am putut sa nu pun mana. Pe langa casa, e drept. Da mie mi-a placut... imi era dor)
Elle, zici ca s-a umflat manuta?
Evita! Poate, totusi ar fi bine sa mergi la medic! Nu vreau sa te stresez, sau supar, dar m-am tot gandit la voi: Nu ai mai fost cu Eva la neurolog?
Ellenuta spune:
codruta are doua degetele umflate la mana .. nu i s-a umflat toata mana din fericire! acum cand o intreb "mami, ce ti-a facut anton?" .. clantane din dinti si imi arata manutza .. mi-a fost asa o mila de ea .. imi venea sa plang cu ea odata .. off .. cum se agata de gatul meu, plangea in hohote si zicea mmmaaa-mmaaaa .. mmaaammaaaa ..
sa stii ca nu am fost cu ea la neurolog .. ![]()
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
beinazutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta neata poftiti la ![]() eu azi merg dupa-amiaza la birou .. ce nasol. eva tot rosie e la fund, urla cand ii dau cu solutie, degetele le are tot umflate .. si daca nu era destul, ieri, dupa muscatura si-a luat si o minge in cap .. ![]() lala uff si biencuta a facut buff .. pupam fetita pe julituri! oricat de atenti am fi, totul se petrece in fractiune de secunda .. Doamne ajuta sa nu fie ceva mai rau . miutza si eu o cert cand ia lucrurile altor copii .. dar nu avem ce face .. asta e varsta acum .. astea-s obiceiurile .. ce-i al altuia e mai frumos .. si chiar daca eram langa ea cand a muscat-o, pur si simplu nu reuseam sa-i scot mana din dintii baiatului .. mada nu-s de acord cu pusul in carutz .. sunt de acord cu luatul pe sus si dus acasa daca ataca un copil .. asa constientizeaza ca au facut ceva urat si incet incet se dezvata .. desi cand ma uit cum sunt unii copii, imi vine s-o invat sa fie si ea bataioasa .. stii ca oamenii buni sunt luati de prosti .. Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
ellenuta nu ai incercat cu cutaden?
vreau sa-ti spun ca lui beatrice i-a trecut
neasteptat de repede
Ellenuta spune:
beinazutza de ieri ii dau si cu cutaden .. o spal, o usuc bine, o dau cu tinctura de castelani si apoi cu cutaden .. daca nu-i trece mai repede, eu cred ca ma duc la balamuc .. se lasa cu lacrimi de crocodil fiecare schimbat de pampers .. 
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
merci fetelor iar pt admirarea puiului, hihi, daca mi l mai laudati mult incep sa cred ca e asa cuminte si frumi cum ziceti voi![]()

pup clopoteii care au luat trante/julituri, si pe cei care nu se odihnesc bine noptile astea!
Elle ce apucaturi ciudate la copilul ala, saracuta Eva, in ultimul timp tot i s a intamplat una alta mititica!trimit pupici multi patitei noastre mici, of, cate problemute pe capul ei
ce dulcica, auzi cum descrie ea patania!
Si eu cred ca asa voi proceda daca se va comporta urat milan cu
copiii, metoda luatului pe sus si dus acasa.
mada eu cred ca nu e rea nici metoda luatului deoparte, oricum spre doi-trei ani cred ca vor intelege ei pedepsele astea, ca sa poata dea si roade- sa le indrepte comportamentul.Are lalaD pe blog o abordare intresanta a pedepselor ,dspre care i am zis ca am citit o si apreciat o
Roli
. Mi e ciuda ca acum nu sta nici 5 secunde in brate si la pupat,(eu stand jos ca nu prea il mai ridic) si ii tot spun- cand ma vei vedea cu frate-tau in brate atunci o sa vrei si tu
shose ce dulce a fost iulia u interventia ei la dialogul vostru! pup dulceata!
si noi avem gingiile dublu late in dreptul maselelor de jos de 2 sapt si na au iesit inca. Azi noapte iar a foast recital si la noi.
azi simteam ca nu mai ajung in parc, am plecat pe jos cu buni si piticul in carut, ca parea mai racoare, si cred ca de la oboseala de azi noapte m am resimtit din plin.Mi e insa mai lene sa conduc , sa intru in masina incinsa si sa n am unde s-o parchez la intoarcere.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
alina023 spune:
Oofff...mi se rupe sufletul pt micuta noastra Evita! Papusica mica. Nu stiu ...cu albastru de metil ai incercat, cum zicea Lala?
Eu mai vin cu o intrebare. Ana de cand si-a stricat scaunul are in el niste particule ca de nisip. Citeam pe internet ceva cum ca acele particule ar insemna intoleranta la lactoza si gluten.
M-am speriat. Voi ati observat asa ceva la clopotei? Cand o spal la poponet se simte exact ca si cum ar avea nisip. Sper din suflet sa nu fie ceva de genul asta....
Alt motiv de stres acum...
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Miutza spune:
mada, la obraznicii si eu cred ca e mai bine sa fie luati pe sus si dusi acasa. incet-incet vor invata ca asta e pedeapsa pt comportament urat. ei oricum inteleg mai multe decat credem noi ![]()
elle, asa e, nu aveai cum sa previi lucrul asta. ofofff draga de ea, cum a invatat ea sa descrie patania!
pe Eva ranita sa-i treaca repede!
codrutaa 
mitsu
pt tine si
pt Conrad
va citesc cu drag pe blog.
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
emabucuresti spune:
alina ii mai dai smecta?
aa, va invidiez ca plecati singuri la munte!super!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
beinazutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta beinazutza de ieri ii dau si cu cutaden .. o spal, o usuc bine, o dau cu tinctura de castelani si apoi cu cutaden .. daca nu-i trece mai repede, eu cred ca ma duc la balamuc .. se lasa cu lacrimi de crocodil fiecare schimbat de pampers .. ![]() Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete papa bun |
Ellenutadct mi-a spus in felul urmator; spalata doar dupa kk cu sapun ,nu prea des ca nu e bine,uscata si numai cu cutaden nimic altceva. eu iti spun acelasi lucru deoarece vad ca la Beatrice a mers f bine. Multumesc lui Dumnezeu!
de aceea insist sa ii treaca si Evei.
alina023 spune:
Emma, smecta nu a acceptat deloc. Nu am reusit sa-i dau niciodata. Am mai citit ca poate fi de la banana. Oare?
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!