Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 14
Ellenuta spune:
neata
poftiti la 
eu azi merg dupa-amiaza la birou .. ce nasol. eva tot rosie e la fund, urla cand ii dau cu solutie, degetele le are tot umflate .. si daca nu era destul, ieri, dupa muscatura si-a luat si o minge in cap .. 
lala uff si biencuta a facut buff .. pupam fetita pe julituri! oricat de atenti am fi, totul se petrece in fractiune de secunda .. Doamne ajuta sa nu fie ceva mai rau .
miutza si eu o cert cand ia lucrurile altor copii .. dar nu avem ce face .. asta e varsta acum .. astea-s obiceiurile .. ce-i al altuia e mai frumos .. si chiar daca eram langa ea cand a muscat-o, pur si simplu nu reuseam sa-i scot mana din dintii baiatului ..
mada nu-s de acord cu pusul in carutz .. sunt de acord cu luatul pe sus si dus acasa daca ataca un copil .. asa constientizeaza ca au facut ceva urat si incet incet se dezvata .. desi cand ma uit cum sunt unii copii, imi vine s-o invat sa fie si ea bataioasa .. stii ca oamenii buni sunt luati de prosti ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
beinazutza spune:
neata buna
azi e randul meu...poftiti la
eu am nevoie de doua!ma inscriu in clubul mamicilor ce nu au dormit prea bine. gaza mea s-a trezit pe la 3.30 si pana pe la 4.30 a tinut-o intrun plans. nu stiam ce sa ii mai fac. ori i-a amortit mana ori o durea burtica, ori vreo maseluta...nu stiuuuuuuuu
am zis de burtica deoarece aseara a mancat pt prima oara cirese. si a mancat cu o pofta... oare?
printesele mici sa treaca zgarieturi si lovituri si muscaturi.
mamaa, mama ce muscatura a luat evita... eu cred ca ma certam urat de tot cu mamica acelui baietel pt muscatura si pt faptul ca il bate.cum or putea frate sa dea intr-un copil ?
baiatul meu are in curand 15 ani si nu a l-am batut niciodata poate doar l-am atins la fundulet cu o palmuta , si asa mi se pare mult. si bine merci este un copil cuminte si ascultator , care nu face probleme.
Anandrei spune:
Neatza! Eu sunt la ai mei, l-am lasat pe David la ei peste noapte (deh, examene) si puturosul nu se mai trezeste! Ai mei il lasa sa-si faca de cap, cica la 1 s-a culcat azi-noapte. Nu e de mirare ca baiatul meu doarme la ora 10.
Merg sa va citesc si revin si eu cu raspunsuri, sa nu mai ziceti ca nu sunt activa ![]()

Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
beinazutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Anandrei Neatza! Eu sunt la ai mei, l-am lasat pe David la ei peste noapte (deh, examene) si puturosul nu se mai trezeste! Ai mei il lasa sa-si faca de cap, cica la 1 s-a culcat azi-noapte. Nu e de mirare ca baiatul meu doarme la ora 10. Merg sa va citesc si revin si eu cu raspunsuri, sa nu mai ziceti ca nu sunt activa ![]() ************************************************************************ Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008) si cel mai fericit tatic, Andrei ![]() Albumul nostru: mama, tata si copilul Aventurile lui David Mutzupusha ************************************************************************ |
he, he, Beatrice s-a culcat pe la 23,00 dar nici acum nu s-a trezit . A avut treaba pe la 03,30
NataliaS spune:
'Neata!
Parca va aud descriind somnul Stefaniei...m-am si speriat ca o fi durand-o piciorul...dar nu pare, dupa cum topaie => ca tot dintii sunt de vina...
M-am speriat aseara de numa' cand am venit de afara pe pansamentul fetei era o pata mica de sange...sper sa nu fie ceva rau, e adevarat ca nu sta o secunda...m-am uitat la incizia aia si pare in regula, nu e rosie, sau desfacuta...azi merg la medic sa intreb...
Eu gatesc de zor - supa crema de brocoli si orez cu carne, apoi am de facut cateva drumuri si incerc sa ma decid daca sa mergem sau nu la mama la Oradea in WE.
Elle - pup Evita muscata...ufff ce copil agresiv...dar cu asa mama, ce te poti astepta? Imi pare tare rau ca v-ati tot accidentat in ultimul timp.
Shose - pupic pentru vorbareata mica.
Lala20 - draga de ea...pune-i arnica pe cucuie. Pupic cucuiatei mici.
Am vazut pozici de Eric - baietel in toata regula, Milan - ce mult sa schimbat...e un scump si pozele de la intalnire.
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Buna de dimineata, gashca!!!
Vad ca avem clopotei plangaciosi, cu bubite care mai de care si mamici obosite!
Shose, Elle, prin ce ati trecut!!! Sper sa fie mai bine azi buburuzele.
Elle, ce ghinion a avut ieri Evita mica! Pupam manuta sa treaca! Totusi...degetelele umflate si acum... Ai incercat sa-i pui putin rivanol rece acolo? Urmareste-o si vezi cum mai e. Daca nu incepe sa se traga umflatura pana maine, zic sa o vada un medic. Ooofff...ce oameni si ce stil de a educa! Si bieti copilasi chinuiti!
Shose avea 25-30 de ani!?!???? Cred ca maturam cu ea pe jos! Putea sa o loveasca mult mai rau pe Pipe!!! Eu initial am crezut ca a fost o fetita cu bicicleta. Uuufff..bine ca nu a fost mai grav. Pupam fruntea si nasucul mic!
Iete ca nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu! 
Aaaa.. Godzila (nu-ti spun pe nume ca-mi place tare mult nick-ul tau
), am ras copios cand povestesti de Vlad al tau cum baga toate cele in gurita. Stiu si eu bine cum e.
Feteleeee....azi e ultima zi de lucru inainte de concediu!!!
Mai merg doua zile la ai mei sa-i ajut la muncile campului (i-a mancat undeva sa planteze porumb si acum zac de dureri de oase...trebuie sa-i ajut) apoi plec la munte cu sotul. Doar noi doi...ca doi porumbei!! 
Am scapat de stresul cu "musafirii"...au venit azi...asa ca sunt relaxata. Si duminica, pe 14, plecam la Albena. Ufff...sper sa ne relaxam si sa revenim cu bateriile incarcate la maxim. Vom avea un buget destul de auster, dar bine macar ca reusim sa plecam. ![]()
Pupaceli si sper sa mai intru azi!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
Anandrei spune:
s-a trezit spionu'! Ne pregatim de parc. Avem caruts nou, pe care monstruletsul l-a si observat si ii place foarte tare. Va pupam!
Ana-Maria
de David pufosu' (11.01.2008)
si cel mai fericit tatic, Andrei 
Albumul nostru: mama, tata si copilul
Aventurile lui David
Mutzupusha
NataliaS spune:
Aaa l-am vazut si pe voinicul de Thomas - frumos foc![]()
Alinush - si eu merg in 15 in concediu, dar n-am nici un chef stiind ca ii vor iesi Stefaniei caninii tocmai acolo...si iar o suta de mii de bagaje, de pregatiri...cred ca de oboseala nu mai am chef nici de vacanta.![]()

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
alina023 spune:
Nati...si eu ma gandesc cu ingrijorare la cum va fi in vacanta cu copiii. Insa pe de alta parte ma gandesc la bucuria lor, la faptul ca vom fi impreuna la balaceala, la joaca....hai ca va fi frumos! Ai sa vezi!
intregii gashti si mai ales pentru miss "piciorus"! ![]()
Edit: Sper sa nu te superi ca i-am spus asa....am spus-o cu mult drag!![]()
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Emma este iubire!
eladea2005 spune:
neata!
la amiaza...
si noi am scapat de febra, dar ma intriga faptul ca nu stiu ce a declansat-o...
sa fie caninii?? tot nu stiu...
trebuie sa-mi fac programare la pediatru si sa-mi dea un set de analize sa-i fac lui Eric, sa vad totusi de ce nu vrea sa pape el asa cum ar trebui...
suntem dezastru in ultima vreme!
ce fain de cele care plecati deja in concediu...va invidiez!!! noi mai avem de asteptat pana la sf. lui august
Nati
ici gongutzei mici...hai ca va fi frumos in concediu, o sa vezi![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...