Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 13
Mitsu-bishu spune:
Buna seara!
Iar am tras chiulul, motivat insa. Am facut un project pt la scoala asta care nu se mai termina!
Azi am fost o fuga si pe la Conrad, sa il mai vad, ca ma topeam de dorul lui! Face numai prostii, se catara pe toate chestiile si din cauza ca mama ii da orice vrea numai sa nu il auda tipand e un rasfatat si jumatate. Asta nu-mi place.. Dar.. nah, calul de dar nu se cauta pe dinti. Abia astept sa il iau de-acolo, though!
Nu am apucat sa citesc decat asa, fugitiv, ultimele cateva pagini...
Am auzit ca pe Evita a muscat-o un bebe troti' de manuta... Si mie mi se pare periculos. Noi, oamenii, avem foarte multi balauri in saliva. Si, da, eu i-as fi dat o mama de bataie aleia de zicea ca e mama lui si il pocneste la 1.7 ani... Geez! Nu vreau sa ma gandesc cum o fi acasa la ei. Poate si 'mamica' e agresata. Anyway, mi s-a strans inima.. Pup mult la fetita pe manuta, sa ii treaca. Oof, mai Elle, tocmai de asta aveai tu nevoie acum!
Si sa nu uit, am vazut poze de Thomas cel serios, mare barbatel mai e! Si pe Eric si pe Milan i-am vazut, ce mult au crescuuut! ![]()
Fug sa fac si eu un dus. Ma bag mai tarziu la 'citeala'. Va pup!
Lavi,
de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
Blog CONRAD!
Blog LAVI!
LaLa_20 spune:
of...Elle...pupam Evita mica sa treaca.
Si noi am patit un mare buf in seara asta...se juca Bia mea tare fericita cu mingiuta...cu mine...cand la un momentadat o fetita mai mare cu 2 luni,i-a lovit mingia...Bia a luat-o la trap a ajuns cam dezechilibrata la mingiuta,s-a aplecat...moment in care fetita i-a smucit mingiuta din maini,a imbrancit-o...si iubita mea a cazut in nas si apoi in cap...avem un nas rosu si 2 cucuie...Mamica fetitei desi era langa noi nu a schitat nici un gest...iar eu nu pot sa ma iert ca nu am reusit s-o prind
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Uitai,l-am admirat si eu pe frumosul Milan...

Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
POZE
Video
Ma fac mare
Povestea nasterii
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
Miutza spune:
Shose, Elle, Lala, vai ce intamplari nefericite cu clopotelele voastre frumoase si cuminti 

pt fiecare in parte, sa le treaca "buba".
si eu ma enervez dar ma si dezarmez totodata cand vad lipsa de educatie a unor copii dar mai ales atitudinea gresita a parintilor. eu o cert pe Maya daca vrea sa ia jucaria altui copil care nu vrea sa i-o dea (de obicei vrea mingile altor copii, nu pe a ei) si-s tot timpul langa ea cand se duce la copii sa nu loveasca ea alt copil ca as muri de mila, de rusine si de suparare (desi n-are deloc "apucaturi" violente dar nu se stie niciodata). dar nu putem fi atente 100 % asa ca se mai intampla si din astea, insa sigur daca ai nostri ar lovi pe altcineva n-am proceda ca parintii ceilalti cu care ati trait voi experiente... 
edit: e prea mult zis o cert, ii explic ca nu e a ei, e a altui copil care vrea sa se joace cu ea etc, cum sigur faceti si voi, adica nu ma apuc sa tip sau mai stiu eu ce
asta ca sa nu va imaginati ca fac circ in parc 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
roli25 spune:
Ema, nu vreau sa te sperii, dar Marc a fost foarte gelos si isi manifesta gelozia mai ales cand il alaptam pe Andrei sau cand il schimbam, de fapt in general cand ma ocupam de Andrei.
Incercam sa-l tin pe Andrei in brate cat mai putin cu putinta si toata atentia o canalizam spre Marc.
Cand il alaptam nu ma lasa deloc, tragea de mine, de Andrei, aproape sa mi-l smulga din brate. Incercam, de cate ori se putea sa fie altcineva prin preajma (mama, sotul) sa se ocupe de Marc, iar eu il alaptam in cealalta camera.
Dar nu sunt toti copiii la fel. Poate Milan va fi mai intelegator.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Shose spune:
Fetelor saru'mana de vorbele bune.
Si azi am fost cam aeriana, ma tot gandeam la ce s'ar fi putut intampla...sa treaca cu roata peste o manuta, piciorus, coloana, burtica.
Doamne fereste!
Si azi am fost mai speriata am ales un loc unde era mai multa iarba si a zburdat pe acolo.
Ieri era langa mine, pe o alee, se juca langa banca. Bicicleta venea din spatele nostru, chiar pe marginea aleei si a atins'o cred pe piciorus, a cazut si a julit fruntea si nasul cum v'am spus, iar roara a intrat norocul nostru, intre manutza si spate, a lasat semne pe hainutele ei dar pe mana era doar putin rosu, azi trecuse si nu s'a invinetit. A ramas doar fruntea si nasucul cu semn.
Cred ca fata respectiva nu se uita sau a vrut sa ocoleasca trecatorii de pe mijloc, nu imi pot explica.
"Biciclista" era pe la vre'o 25-30 de ani, poate si mai bine.
Toata lumea m'a intrebat azi de ce nu i'am zis vre'o doua macar. Credetzi'ma ca nu am mai putut. Nu o mai vedeam decat pe Iulia si nu voiam decat sa vad ce are si sa o linistesc. Sa o fereasca sfantul sa intre in "gura" mea zilele urmatoare. Am senzatia ca as recunoaste'o. Nu sunt nici violenta nici cu gura mare, dar as vrea sa o intreb de ce umbla pe alei, desi adesea sunt gardieni care nu le dau voie, parcul nostru e f f mare, cel mai mare parc natural din Europa, si au un loc f frumos si mare amenajat pt ei cei cu rolele.
Deh..... . Bine ca a fost totul bine intr'un final.
LalaMik ce fetitza cuminte e Bibi ca vrea sa doarma singurica pe canapea! Io am teama sa o las in patul mare.
Roli offf dintzisorii astia, bine ca nu a mai facut febra.
Abia asteptam sa va mutati la casuta voastra si sa reuniti familia frumoasa.
La noi e alta chestie, s'au latit considerabil gingiile in dreptul maselutelor de jos. Dar nu se vede nimic care ar vrea sa iasa. Cred ca asta era motivul pt somn putin si papa mai deloc. Azi si'a mai revenit cu mancarica, chiar daca doar pt masa de pranz.
Laurici cred ca ati tras o sperietura....in conditiile in care nici nu stiati de la ce.
Theutza nazdravana.
Vera
si noi suzetisti dar si cu pietricelele. Le aduna ca pe bomboane si se amuza tare cand i le scot si o cert.
Ema nu stiu daca am mai zis'o azi, dar am vazut pozele cu voi si cu clopotzeii la intalnire si mi'au placut tare. Milan se schimba la trasaturi si parca e pe zi ce trece mai frumos.
Nu am mai apucat sa scriu pe blog, si in fiecare zi zic ca o fac...dar seara cad rupta.
Vorbeste o gramada de nebunii, ieri a auzit la tv o stire despre D.Patriciu si asa a tinut'o toata ziua: 'Paticiuu' si radea in hohote.
Azi dimineata i'am trecut mana prin par si i'am zis lui taica'su.."uite si tu.." (referitor la julitura) si nimic mai mult ca sa nu ii amintesc cumva, iar ea zice: "bitzileta" (
imi venea sa plang ca a tzinut minte si a si inteles ce s'a intamplat)
Eu ii tot zic "Iulia, papusha mea" si ma trezesc cu ea acum cateva zile ca imi zice: "mama, puputa mine".Sau ma mangaie pe obraji si imi zice :"puputica" (papusha, cum ii zic eu ei) Imi e si drag dar ma simt asa ciudat, emotionata sa primesc dragalasenii de la ea. Deseori plang.
Raly nu stiu ce sa iti zic, noi avem doar 7 dinti dar a fost greu si cu ei. Poate e de la dinti, Iulia a avut probleme la fiecare cand a aparut.
Doamne Elle,
cat o fi durut'o pe Eva mititica.
Cand aud de copii batutzi ma ia groaza. Nu stiu ce poate face un copil atat de grav sa nu ii poti explica si sa te napusesti cu bataia asupra lui. Nu e de mirare ca e agresiv si el.
Stancutza sanatate multa pt So' si sa revina la programul de pana acum, cu nani usor si mai lung. 
Miutza
si bine ca ne scri mai des. Iulai e genul care vrea jucariile celorlatzi, dar nu are probleme daca cineva le imprumuta pe ale ei.
Acum copiii mai protesteaza cand o vad ca umbla prin lucrusoarele ei, poate si ea la randul ei mai maraie, dar nimic serios.
Pe ea o scot mereu afara cu baietelul unei prietene care e de'o seama cu ea. Si vad ca se comporta bine unul cu altul, nu se lovesc, nu se imbrancesc...sper asa sa'i tzina.
Azi am iesit in parc si am intalnit alti copilasi, vre'o 4-5 de'o seama cu clopotzeii nostri, unul e Mihaitza a carui mamica activeaza la Randunici (Zozela) si s'au jucat la gramada, nu se mai stia care cu jucariile cui. Mi'a placut.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Doamne, scuzati monstrupzitatea de 'placinta'. Am citit si am scris in paralel raspunsurile, asa ca m'a luat valul si nu am mai avut masura.
all si o noapte frumoasa si linistita
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Povestea Nasterii
madalina28 spune:
Shose ma bucur ca Iulia e bine!
Apropos de ceea ce i s-a intamplat Evei (careia ii pupam manuta ranita)azi si de ce a zis nesabuita de mamica am si eu o intrebare:
-am vazut in parc mamici care-si pedepsesc copii de varsta mica pana in 2 ani, ii pedepsesc in genul ca ii pun in carut si ii lasa acolo pt ca nu fac ceea ce vor ele sau pt ca au trantit ceva sau au lovit un alt copil credeti ca este normal?Mie sincer nu mi se pare un lucru bun pt ca ei nu fac diferenta dintre bine si rau iau totul ca pe o joaca, dar astept parerile voastre cu interes.
Acum sa ma plang putin, Sofiuca de cateva nopti nu mai doarme bine se trezeste plange cu suspine ii dau cu calgel/dentinox si alte geluri(nu cu toate odata) , am niste prafuri aduse din Anglia pt dintisori, nurofen, in camera temp este intre 21-23grade, imbracamintea super comoda, chestia ca plange ore in sir, plange si cand o adorm, plange si la somnul de pranz si nici atunci nu mai doarme bine din 4 ore s-a facut doar una, imi este tare mila de ea ca nu stiu ce are si chiar nu-mi dau seama ca nu se lisisteste usor, ea a fost un copil bun pot numara pe degete noptile pierdute cu ea de cand o am.
Ati auzit de niste granule homeopate cu nucsoara pt calmarea durerilor aparute in urma eruptiei dentare?
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
Shose spune:
Mada parca ai descris'o pe Iulia in ultima saptamana.
Asa m'am plns si eu, adormea greu si seara si la prans (de la 5 minute inainte, imi lua o ora sa o culc), era nervoasa si mofturoasa la orice ii faceam. Cu mancarea nu mai vorbesc...ajunsesem sa cred ca traieste cu aer si atat.
Azi am vazut ca s'a mai linistit iar gingiile in dreptul maselutelor sunt late, de doua ori mai late ca inainte. Dar nu se vede sa sparga inca gingia.
La noi a fost de la dinti, as paria ca si la voi e la fel.
si sa treaca ca prin minune starile astea.
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Povestea Nasterii