Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (218)
Raspunsuri - Pagina 12
raly spune:
Buna, nu cred ca ne mai tineti minte, noi va citim insa nu prea scriem din lipsa de timp.
Vreau sa va intreb ceva ca nu stiu cum sa mai procedez. Baietelul meu nu dorme de loc bine noaptea, se trezeste des, plange si uneori nu se calmeaza, se intoarce de pe o parte pe alta, vrea in brate il iau si cand il pun jos dorme ceva dar se trezeste iar si tot asa...
Noi lucram amandoi si suntem zombie. Azinopate m-am culcat la 4 am si la 7 m-am trezit... de la 4 a dormit cu noi in pat. Are camera lui, patutul lui pe care nu mai vrea sa il vada...
Sa fie de vina dintii? Mai e o masea de iesit si dantura e completa. Sa fi iesit prea multi dinti o data pentru varsta lui? Mai sunt clopotei cu dantura completa? Ma gandesc ca durerile au fot asa mari...
Sa fie doar razgaiala?
Dupa fiecare noapte, dimineata vin cu cate o concluzie care nu se mai aplica noaptea viitoare...si iar sunt in ceata...
In rest e un copil vesel, creste frumos si armonios.
Am atasat un link cu pozele noastre sa va amintiti de noi:
http://picasaweb.google.com/jjordache
Scuze pentru avfalansa de intrebari.
Ralu, mami de Thomas
emabucuresti spune:
Shose ne mai povestesti si noua dialogurile tale cu Iulia? ia sa trag cu ochiul la blog, poate ai mai postat ceva acolo
Ceska drum bun spre romania si vacanta frumoasa si relaxanta va urez!
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
Raly zic si eu posibile cauze- dinti, cald,frig, inconfort al vestimentatiei,foame...Al meu se trezea f des, acum doar o data pe noapte, ca sa manance. Eu i am dat lapte noaptea, nu am putut sa ii scot aceasta masa, si nici acum nu putem fara.Aaa, si mai plange/maraie, la 3-4 ore dupa ce a adormit, eu presupun ca atunci isi schimba pozitia/cauta suzeta/face pipi, cert e ca nu merg la el, il las sa se linisteasca singur.daca nu reuseste, ma duc totusi la el.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
raly spune:
Buna, nu cred ca ne mai tineti minte, noi va citim insa nu prea scriem din lipsa de timp.
Vreau sa va intreb ceva ca nu stiu cum sa mai procedez. Baietelul meu nu dorme de loc bine noaptea, se trezeste des, plange si uneori nu se calmeaza, se intoarce de pe o parte pe alta, vrea in brate il iau si cand il pun jos dorme ceva dar se trezeste iar si tot asa...
Noi lucram amandoi si suntem zombie. Azinopate m-am culcat la 4 am si la 7 m-am trezit... de la 4 a dormit cu noi in pat. Are camera lui, patutul lui pe care nu mai vrea sa il vada...
Sa fie de vina dintii? Mai e o masea de iesit si dantura e completa. Sa fi iesit prea multi dinti o data pentru varsta lui? Mai sunt clopotei cu dantura completa? Ma gandesc ca durerile au fot asa mari...
Sa fie doar razgaiala?
Dupa fiecare noapte, dimineata vin cu cate o concluzie care nu se mai aplica noaptea viitoare...si iar sunt in ceata...
In rest e un copil vesel, creste frumos si armonios.
Am atasat un link cu pozele noastre sa va amintiti de noi:
http://picasaweb.google.com/jjordache
Scuze pentru avfalansa de intrebari.
Ralu, mami de Thomas
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Eladea l-ai tuns pe Eric, ii sta tare bine dar ce imi mai placea freza lui cu par lunguuut! Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
ema, multumim de vizionare...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
Miutza spune:
raly, si fetita mea se trezeste noaptea plangand pt ca-i amorteste mana (cel putin asa credem noi pt ca mana e rosie, cu urme de la lenjerie pe ea si ea doarme pe burta cand ma duc sa vad de ce plange, cu manutza sub ea). uneori doar o asez pe spate si ii trece imediat si adoarme la loc, alteori tb sa stau un pic cu ea, sa-i dau chiar laptic, si atunci cand plange mai tare noi banuim ca a avut vreun cosmar
e nasol ca nu putem sti exact ce au, ce-i deranjeaza, si putem doar sa ne dam cu presupusul...
codrutaa, scuze daca te-ai simtit pusa la colt sau ceva asemanator, n-am avut nicio clipa intentia asta. nu esti deloc o mama denaturata! si da, cred ca e indicat sa le dam paine pt ca e indicat sa le dam cereale dar de f buna calitate adica nu foarte procesate ca se pierd adevaratele lor valori. inca o data, sper ca nu te-am suparat 
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni
Maya 1an
Ellenuta spune:
uf ... sunt plina de nervi .. un baietel a muscat-o pe eva de mana de i-a dat sangele .. ea s-a dus sa apese pe butoanele de la triciclete lui si el hatz a muscat-o .. nu e la prima abatere, e foarte violent .. are 1,7 ani .. a plans eva cu lacrimi de crocodil si se agata de gatul meu .. acum i s-au umflat doua degete ..
l-am certat un pic pe baiat .. si mama lui senina imi spune .. daca ai sti cata bataie manaca ptr relele pe care le face .. pai normal ca fii-su e violent ... daca tu il umfli cu bataia ... offf .. parintii astia .. eu l-as fi impachetat si l-as fi dus acasa si as face asa de fiecare data cand ar ataca un copil ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Laura Ioana spune:
Doamne, Elle! Biata Eva
Mi se rupe sufletul cand ma gandesc ce durere a tras si mai trage inca! Pfoai de mine si stiu ca-i destul de periculoasa muscatura de om...nici nu stiu cu ce sa-ti spun sa o dai, ca nu m-am confruntat cu asa ceva! Ai dezinfectat-o cumva? Si sarita aia de mama, cum naiba sa bata un copil de 1,7 ani???Normal ca se inraieste...Va pup pe amandoua cu mare drag
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor
stancutza spune:
Bun seara zuzici!
Am tras cu ochii la ultimele pagini - la birou am mult de munca, acasa ma ocup de Sofia iar seara cad lata pt ca de cateva nopti iar are treziri din alea "pe bune", stilul ei, de adoarme la loc dupa cel putin doua ore, orice i-as face.
Dar nu asta vroiam sa va spun, ci doar ca am trimis pe adresa comuna linkul de pe transfer.ro cu pozele de la intalnirea de sambata.
Si bineinteles urez sanatate tutror puiutilor pe care ii incearca una-alta zilele astea, si noi ne incadram la capitolul "inceput de raceala", sper sa trecem repede de ea si sa ne refacem cu totul pana peste 2 saptamani, cand plecam in concediu.
Va pup si mi-e dor de voi!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei