Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumim frumos de urari!Cred ca o sa fie frumos mai ales ca o sa vada si David unde a inceput totul

Asa...de dormit cu noi in pat, David doarme de pe la 4 luni?!Nici nu mai stiu de cand- parca dintotdeauna.Am tot zis ca il mutam la el in patut (sau in patuturi, ca are unul/camera) dar de fiecare data s-a intamplat ceva - raceala, febra sau altele asa ca am amanat.Acum nici nu mai e la stadiul de amanare ci nici nu ne mai punem problema sa nu doarma cu noi.
Am descoperit ca pot sa ma odihnesc bine daca dorm pe burta cu fata la el, pe spate sau evident pe partea dinspre el.Cu spatele la el nu pot dormi, dar tot mi se pare ca pot inventa pozitii noi de dormit 'in trei'.
Deocamdata nu ma stresez cu mutatul lui, desi are camera lui.In care sta doar ziua la joaca.

Lumi, imi pare rau ca aveti si voi patanii cu diareea.Din fericire cred totusi ca poate trece la varsta asta de tot prin regim alimentar.Cand nu mancau ei erau probleme mai mari, dar acum sper sa treaca repede.La noi Biotics-ul a rezolvat problema.

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Gagici am si eu o intrebare:

matusa unei prietene e la spital si dr. care o trateaza are copil mic si i-a batut un apropo cum ca ar vrea o marioneta (papusa cu sfori) penru copil. Prietena mea spera sa gaseasca una sa i-o dea cadou. Aveti idee unde am putea gasi asa ceva? Ati vzut pe undeva?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Si eu sunt PRO-hamuri. Mi-a fost de mare folos la Victor, ca altfel imi rupea spatele. Cu ajutorul hamului l-am invatat sa cada controlat, fara sa se loveasca; adica daca se impiedica il lasam sa cada, dar cu viteza mai mica, asa sprijinindu-l de ham. Dupa o vreme a invatat sa-si puna in fata mainile cand cade. De cazaturi nu-i putem feri - sunt inevitabile dupa ce invata sa mearga, dar e bine daca ii poti invata sa nu se loveasca prea tare cand cad.

Nu se sprijina in fata, ci doar ii asigura copilului care invata mersul un plus de sustinere si echilibru, iar celor care deja merg/fug bine le pune o "frana" sa nu se indeparteze prea mult de parinti ( Victor al meu era din ala ca Teo de Ada ).

Dar... nu-l recomand inainte de varsta de 10 luni, sau ma rog... la cei mai precoce... oricum dupa ce merg cu siguranta sustinuti de o singura mana. Alfel copilul tinde sa se sprijine in fata pe ham, nu sta perfect vertical.

Mama lui Dragos si a lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Monica, am admirat si eu pozele dar zau daca mi se pare ca ai cate kile zici tu.Adica mie mi se pare ca arati foarte bine!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexaM spune:

Hello fetele,

Babitza, sa nu te superi pe mine, dar mie imi place mai mult cum iti sta cu culoarea asta de par...

Ada, Luminitza

Muuh, Krystin, si pe mine ma intereseaza HS. Muuh, de unde ai luat info despre metoda Montesori?

Vorbeati despre off-topicuri: nu ma deranjeaza discutiile despre alte lucruri decat copii nostri atat timp cat se desfasoara intr-o maniera civilizata. In cazul in care nu-i asa sau nu ma intereseaza pot da scroll down fara probleme. Nu voi face febra musculara la deget . Eu zic ca multe fete gandesc tot asa, deci nu va mai faceti probleme...

Tzitziri (scrisesem tzitzi...scuze...deformare profesionala de mamica), aniversare placuta... La Cheile Gradistei am fost si noi in luna de miere (toate cele 3 zile) si tare relaxant a fost.

Ratonelu eu sunt cu libraria din Carrefour Baneasa, numai ca nu e doar librarie...e mai mult magazin de cadouri inspecial pt copii...deci muuuulte jucarii. A fost nebunie zilele astea (asa ca am lipsit motivat) Si e vis-a-vis de sephora...daca te mai nimeresti pe aici.
Chiriile eu stiu ca s-au mentinut...nu au scazut dar nici nu au crescut. Garsoniera 300-350E, ap 2 camere: 350-400E... Am multi prieteni care stau cu chirie si sunt l azi cu info...daca pot spune asa. Daca aud ceva iti spun...
Imi pare rau de situatie..

Am vazut pozele...tare frumosi bobocei si cu mamici pe masura...ca sa nu mai vorbesc de burtici

Matei doarme cu noi cam de la 5-6 dimineata sau cateodata de la 1-2 depinde de cat de marait e si de cate ori se trezeste...
Nu ma mai dor oasele cand doarme cu noi de cand am schimbat salteaua...acum suntem toti 3 ok.

Am incercat ieri o noua reteta: brocoli + dovlecel + spanac + carne de curcan...a fost tare yummy. Eu pana acum ii dadeam toate legumele impreuna (dovlecel+cartof+morcov+ceapa verde+fasole verde+spanac+rosie+ardei gras)+carnita. Incepem sa facem si noi combinatii...El nu s-a plans de lipsa diversitatii. dar ma gandeam din cand in cand sa mai schimb...

Matei Gabriel povestea nasterii
Matei Gabriel 24.08.2008 foto

Mergi la inceput

Din ciclul "un banc pe zi"...ma rog mai multe...sa va descretiti fruntile

- Cum te numesti? Intreaba medicul!
- Popopa Mamamarin.
- Esti balbait?
- Nu, tata era balbait, iar ala care mi-a scris certificatul era un cretin.

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit:
- Nici tu n-ai somn?

Intr-o dimineata, un rus se trezeste si vede pe fereastra americani cu tancuri pe strazile din Moscova, la care iese afara si striga:
'Freedom ! Freedom!'
La care un soldat ii raspunde:
'Niet Freedom, Halloween !'

O mama isi dojeneste fiul:
- Aha ! deci in Spania nu vrei sa te duci la capsuni... in Italia nu vrei sa te duci, ca nu stii sa joci fotbal... Bine, ma ! Atunci da la facultate... sa ajungem de rasul vecinilor !

Mergi la inceput

Si eu sunt de acord cu hamul pt bebe. Am unul,insa inca nu-l folosesc. Asa cum spune si babymom, mi se pare ok sa il folosesc doar dupa ce el poate merge, nu sa ii sustin greutatea ci, cel mult, echilibul..
Cu premergatorul nu sunt de acord din diferite, cel mai personal fiind faptul ca am multe praguri si treceri gresie-parchet in casa si mi-e frica sa nu se impiedice.

Antemergator...ii duc unul acasa azi...sa vedem ce parere are (deci sunt de acord)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Si a mea miorlaie, se enerveaza si face aaaaaa iar daca nu raspund deja tipa

Avem antemergator iar partea de sus se detaseaza si asa se poate juca la ea, am incercat sa o pun la el dar e prea mica...mai tarziu, mai mult ca sigur voi lua premergator, poate asa mai apuc sa fac cateceva prin casa

Nu zic ca sunt contra hamuri, e posibil sa le folosesc dar ceva mai tarziu

AlexaM super bancurile

doarme asa ca am prins putin timp de scris, altfel vrea tastatura si iese cu scandal daca nu fac asa cum vrea , daca ii cumpar una separat o fi mai bine???

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudinna

intrasem sa va zic ca mi se pare super tare Capra cu trei iezi spusa de Cleopatra Stratan pe CD-ul de la jurnalul national

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Si mie, iar Lucas asculta cu mare atentie!!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Noi ne-am distrat ieri cu febra si muci,noaptea a fost cam la fel ,asa ca de dimineata am mers la dr....avem rosu in gat asa ca ne-a trecut pe antibiotic.Inca ma mai gandesc daca sa i-l dau sau nu...daca tot am fost ne-a si cantarit..avem 11kg,am ramas masca,mai ales ca ea cu mancarea nu se prea omoara ,da in schimb bea lapte.

Si noi avem ham,il voi folosi ca deja spatele meu urla din toate puterile

La capitolul maraieli nu cred ca ne intrece nimeni zilele astea..e crunt,se pregatesc si neste dinti de iesire ,asa ca...

Am vazut pozele din IOR..ff frumoase

Bitza,Alexa,Ange,Babymom,Ramo

Babytza iti sade tare bine asa

Ada am ras la postul tau,e din cauza stilului de narator pe care-l ai,da tre sa fie tare greu

Lumi sper sa va treaca cat mai repede mucii si celelalte problemutze

Muuh,Khristin dezvoltati subiectulHS ca si pe mine ma intereseaza...niste link-uri ceva

Oana cu multa sanatate si fericire...Ce-mi place de voi ca va plimbati

Ratonelu imi pare rau ca aveti probleme

Monica ai o burtica tare frumoasa

Alexia doarme cu mine in pat,sotzul cu Andy..de vizitat nici o sansa

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput