Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 10
Mimihoo spune:
"neatza"
Va salutam de la Moldova!
babytza, Angelynna, ratonelu
multumim mult pentru urari!
Sofia va pupa si va multumeste!
n-am reusit sa vaz pozele de la intalneala, dar ne pare rau ca suntem in deplasare si nu am putut ajunge. si mai rau ne pare ca nu putem fi joi sa ne intalnim si cu Piolica, dar avem
pentru toti.
sa aveti o zi buna, cu soare si cu pui sanatosi (fara kk moale, fara mucisori) si papaciosi
www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr
bitza2008 spune:
Ratonelu' sunt sigura ca atunci cand veti sta undeva linistiti, fara stres ca deranjati familia si putoiu'se va linisti!
Ankussa eu i-am luat azi crema emolienta Avene Trixerra si daca il ajuta cu DA ii iau Avene pt plaja, dar cu FPS 35 ca el nu e chiar alb. Mai am o luna pana la vacanta sa ma decid.
Gaia.nevia al meu mornaie asa la masa dar, doar daca ii place mancarea.3 dinti o data?Felicitari!
Andy.p 
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL
tzitziri spune:
Laura, deocamdata mergem pe aici prin jur ca sa pregatim Ungaria de la anu'.Daca totul e sa fie bine ne vedem pe malul Balatonului vara viitoare
De antibiotic eu nu ma bag....poate trebuia sa fiu mai ferma cand David a luat in spital antibiotice dar efectiv mi se parea ca eram cazuta de pe alta planeta.Acum depinde si de dr...daca e un dr care da antibiotice oricand nu as da....daca da doar in cazuri in care nu mai merge altceva atunci as merge pe mana lui.Ai fost la homeopatul care v-a facut bine data trecuta sau medicul de familie?
Sau homeopatii nu dau antibiotice?
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
babytza spune:
Daca nu ploua mai tarziu, venim in Tineretului. E cineva pe acolo azi ???
Pe la 6 suntem in parc 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
andy.p spune:
Oana
...abia astept sa ne vedem!!Am inceput sa-i dau antibioticul,am sunat si homeopatul si a zis sa-l dau,are niste muci galbeni verzui oribili,care curg ca la robinet
..nush cum am reusit iar sa avem muci
laura,
andy (07.04.2002) &
alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Ankussa spune:
Multam fain gagici de raspunsuri ( EvaF, Tzitziri, Ada, Andy p,300)
Eva, king size bed-ul era oricum in program ca ne mutam si ca sa dorm si eu mai uman ma orientasem la asa ceva.
Bitza la noi nu prea a avut efect Avene Trixera, adica tot avea bubitze rosii, mai buna a fost Aderma. Oricum sper ca sunteti ok acum.
Ehh si sa va zic ca de ieri fii-miu zice si el ma ma. Mai timid asa de inceput da` zice. M-am simtit un pic razbunata caci 2 luni de zile am suferit ca un caine cand tac`su se umfla in pene ca "baiatul lui" zice numai tata. Asa ma simt si eu mai binisor. yeeeeeesssss...
xoxo
tzitziri spune:
Fetele, o mare rugaminte.
Am o prietena al carei tata trebuie sa se opereze de hernie de disc.Puteti sa imi faceti vreo recomandare pentru un neurochirurg bun in Bucuresti?
Multumesc
luminita2008 spune:
Ratonel, multumesc, din pacate nu suntem mai bine
... chiar daca ei sunt f vioi si papa tot, nu fac febra, nu varsa etc... maine mergem la analize. sunt groaznic de ingrijorata, daca nici la tratament nu reactioneaza....
eu in fiecare luni ma trezesc la 05.30 ptr cartea de la Adevarul, cea din colectia "Biblioteca ptr copii", nu vreau sa ratez niciun numar. lunea trecuta am coborat inainte sa ajunga vanzatoarea de la chiosc si deja era coada!! joia mai ratez, le mai aduce sotul, el stie de pe unde, ca mi le aduce dupa vreo saptamana si ceva
... o sa merg la ei la depozit sa-mi intregesc colectia. 
Ada, o poza a hamului ptr Teo de care vorbesti, unde gasim?
Oana, merci, am cumparat si Biotics azi, oricum maine mergem la analize, macar sa fiu eu paranoia!
Din pacate, nu cunosc niciun neurochirurg... sanatate multa tatalui prietenei tale!!
Laura
, sanatate multa Alexiei! Daca mucisorii sunt asa urati, da-i totusi antibioticul...
Mimihoo
, ma bucur ca ati ajuns cu bine.
Am gasit si eu azi CD-ul cu Cleopatra Stratan, lor oricum le place Cleopatra, dar azi le-am oferit noutati... moooaa, ce le-a placut!
Claudinna, multumesc!! 
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
tzitziri spune:
Luminita, te inteleg foarte bine pentru ingrijorare pentru ca si eu am trecut prin asta cu David.
LA David nici antibioticele nu au rezolvat diareea decat pentru moment...doar Biotics-ul a fost pentru noi de lunga durata.El a stat in spital 2 zile cu antibiotic, continuat inca 3 zile Sumetrolim acasa si scaunele moi au revenit dupa terminarea tratamentului.Desi de fapt au revenit imediat dupa venirea de la spital.Deci sunt tratamente mult mai simple care au efect mai bun.
Pe mine ma 'tinea in viata' faptul ca el era vesel si vioi,asa cum spui ca sunt si hunii.Atunci inseamna ca e doar un episod pasager de care o sa scapati si voi curand!
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Pe mine ma 'tinea in viata' faptul ca el era vesel si vioi,asa cum spui ca sunt si hunii.Atunci inseamna ca e doar un episod pasager de care o sa scapati si voi curand! |
sper sa fie asa cum spui tu, Oana, si-ti multumesc mult pentru incurajari si info!!
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)