Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Fetele, o mare rugaminte.
Am o prietena al carei tata trebuie sa se opereze de hernie de disc.Puteti sa imi faceti vreo recomandare pentru un neurochirurg bun in Bucuresti?
Multumesc

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

dr Adrian Iliescu de la spitalul Bagdasar Arseni.
E ok, dar mie nu mi s-a depistat hernie de disc, fortunately, asa ca habar n-am cum e in operatie.
In spital personalul medical vorbeste ca dr A. Vlad Ciurea e cel mai competent neurochirurg.

La multi ani, Sofia de Mimihoo!!!

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p multa sanatate puiului , sper sa scapati de muci

Lumi multi ici

Oana din pacate nu stiu nici un dr asa cum vrei tu

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Eva, Luminita multi si multe !

si pupam si baietii vostri nazdravani!

www.inimacopiilor.ro/campanie/ajuta.php" target="_blank">Inima copiilor pentru Marie Curie

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei
Flickr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Ada, este posibil ca Ambroxolul sa aiba ca reactie adversa diareea? Stiu ca tu i-ai dat lui Radu... acum mi-am dat seama ca duminica am inceput sa le dau Ambroxol si de duminica seara a aparut si diareea.... in prospect nu apara ca reactie adversa, totusi.

Oana, Biotics se poate pune si in mancare? Stiu ca la Smecta asa e.... ai mei nu vor sa bea niciun fel de lichid in afara de lapte, iar de serigna lui Robi ii e deja groaza... nu mai pot sa-l pacalesc, pur si simplu nu deschide gura si nu vreau sa-l fortez..... oricum, le-am pus dej aun pliculet in mancare, sper sa nu fi fost degeaba.

Nikolici, ai dezertat? Cum se simte Karina?

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eva, multumesc de raspuns.Am transmis mai departe

Luminita, in prospect scrie ca se poate dizolva in lapte.Ai incercat si nu le mai place?Adica mi se pare cel mai simplu...lui David ii dadeam cu seringa in cat mai putina apa (ca sa nu ma mulg), dar cel mai simplu mi se pare dizolvat in orice lichid ar bea ei.
De mancare nu stiu....adica nu stiu daca vietatile alea interactioneaza aiurea cu altele

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Oana, merci. cu laptele n-am incercat, incerc diseara. cu seringa din pacate nu se mai poate decat la Edi. Robi nu o mai suporta neam, ar insemna sa-l fortez si categoric nu vreau.

acum lui Edi ii curge nasul ca la robinet, de bine ce ziceam dimineata ca-i mai bine....... am aspirat o galeata de muci printre urlete... si are si un ochi rosu....

Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

aoleu, dar ce raceala v-a apucat pe toti?
sa va faceti repede bine!!

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salut!
Please, help Lucas face dimineata kk normal, si dupa amiaza apos...sa fie de la Fe, de la dinti(i-a crapat gingia sus)???Sa-i dau Smecta ceva sau sa incerc cu "regim"?? mamicile cu kkciosi.
Luminita si Lucas are un ochisor rosu...de la ce o fi oare, ca ma innebuneste lumea "de la un curent"
Sanatate tuturor!

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Ankussa eu mi-am pus mari sperante in Trixerra.Eu am folosit A-derma cand avea cate o bubita pe corp;ii disparea bubita si ii apareau mai multe bubite micute.Asta se intampla inainte sa ii puna dr diagnosticul DA.
Nerantula ai fost la dr?

www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudinna spune:

sa va inveselesc un pic http://pcforum.ro/claudette/index.php/colier-crosetat.html

blog cu basca

Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)

Mergi la inceput