Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (136)
Raspunsuri - Pagina 12
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 Salut! Please, help Lucas face dimineata kk normal, si dupa amiaza apos...sa fie de la Fe, de la dinti(i-a crapat gingia sus)???Sa-i dau Smecta ceva sau sa incerc cu "regim"?? mamicile cu kkciosi.Luminita si Lucas are un ochisor rosu...de la ce o fi oare, ca ma innebuneste lumea "de la un curent" Sanatate tuturor! FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL |
se poate sa fie de la dinti, caz in care regimul nu ajuta prea mult....
nu cred in faze gen 'de la curent'... poate fi iritat de la vant, dar ziceai ca ploua la voi, deci ati stat in casa. poate fi un pui de conjuctivita - Doamne fereste! -, poate fi inceput de raceala... la noi pun asta pe seama racelii. stranuta in continuu si are muci curgatori ca de tigan...

Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
luminita2008 spune:
claudinna, Doamne, cat esti de talentata!! f frumos, felicitari!
Luminita, mami de
Edi si
Robi - 26.09.2008
_
Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner)
Nocom spune:
Buna seara,
Imi pare tare rau ca nu mai pot tine ritmul cu voi, nu mai stiu nimic de nici un bobocel..e cam aiurea sa intru numa o data pe saptamana si sa scriu numai despre noi, dar pur si simplu nu imi ajunge timpul... cu atat mai mult saptamana asta ca e Matei racit, cu febra si tuse interminabila si sta numai la mine in brate si plange.. si se vaita de toate...
Acum am prins 5 minute libere si am citit 2 pagini din ultimele 4 capitole (pe sarite) 

si cineva chiar spunea ce frumoase au foat mamicile in parc (banuiesc ca ati pus de o intalneala - SUPER) si ce dragutze erau cele 2 gravidutze?!??! CINE SUNT GRAVIDUTZELE?!??! Daca una ar fi MONI ceea ce este posibil, cea de-a doua?!?!??! sau cum??? CINE?!?!?
Si cum spuneam intru sa zic si de noi. Poate pentru muuulte dintre voi vestea asta este de-a dreptul rasuflata (caci copii vostrii fac asta de vreo 4 luni deja!!!) dar pt noi este o SUPER NOUTATE - Daria a zis si ea ieri primul MAMA!!

si de atunci tot asa o tine mmmmmmm mama, mmmmm momo, mmmmmmmm mamo and so on!!! Suntem cu totii pe spate de incantare!!acum incearca sa se tot ridice sa mearga singurica fara sa se sprijine pe nimic... evidet ca nu-i iesi si tot pica in genunchi... dra nu se lasa...si nu plange...tot e ceva... o iubesc de mor.
Va las ca o aud cum urla. A luat si ea raceala, evident si mucii si febra... si ...offf
PUP
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
baby_boy spune:
Hop si eu mai pe seara.
Sunt home alone cu Raducu pentru 3 zile..asa ca apuc cu greu sa citesc..dar sa scriu...
Noi suntem mai bine..urmam tratamentul..muci s-au copt
.mai aspiram din cand in cand..si se vede la orizont si al doilea dintzos
Lumi imi pare rau ca hunii sunt bolnaviori..offf..sa se faca bine repede.multi
.Imi pare rau ca nu putem sa va ajutam cu mai mult de o imbratisare de la distanta.
Noi luam Ambroxol..insa doar intr-o zi am avut scaunul mai apos..in rest e o.k
Vazut si noi pozicile de la intalneala..superbeee...Izabela fotogenica ca intotdeauna, soricelul si Gruia.doi baieti mari
..si 2 burtici frumoase Moni si Nerantula
..de sirena nu mai zic![]()
Tot uit sa zic ca am vazut si pozici cu Alex de Boo
..superbe...mi-au facut dor de mare![]()
Vazut si Razvanel de Claudinna la munte...mai mai ce va mai plimbati voi..foarte bine
La multi ani
Sofia de Mimihoo!!!
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
Nocom spune:
WOW NERANTULA!!!!!! FELICITARI!!!!!! SUUUUUUUUPER!!!!!!!!!
CE VESTE MINUNATA!!!!!!!!
Multumesc muuult claudina!! 
mami de
Daria Anastasia (24.09.2008) si
Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
_irina_ spune:
Claudinna ne vedem prin Timisoara?
de
Andreea-Maria
"Nu meritã sã plângi pentru nimeni, iar cei care meritã nu te vor face sã plângi."
Gabriel Jose Garcia Marquez
baby_boy spune:
Lumi multu pentru Pm 
Cristina , mamica implinita de
Raducu (7.10.2008)
Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez
bitza2008 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita2008
se poate sa fie de la dinti, caz in care regimul nu ajuta prea mult.... nu cred in faze gen 'de la curent'... poate fi iritat de la vant, dar ziceai ca ploua la voi, deci ati stat in casa. poate fi un pui de conjuctivita - Doamne fereste! -, poate fi inceput de raceala... la noi pun asta pe seama racelii. stranuta in continuu si are muci curgatori ca de tigan... ![]() Luminita, mami de Edi si Robi - 26.09.2008_ Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina (Rudolf Steiner) |
Multumesc de raspuns!Pe mine m-a indus in eroare ca dimineata face normal;oricum, maine incerc regim...aiurea e ca de la dinti nici nu mananca prea bine si mancarurile pe care le accepta sunt mai "laxative"
A plouat in reprize si am iesit zilnic de 2-3 ori afara.
Nici eu nu cred in "curent".
www.tamagochi.ro/pet-bighidel " target="_blank">VOTATI BIGHIDEL

Lucas face dimineata kk normal, si dupa amiaza apos...sa fie de la Fe, de la dinti(i-a crapat gingia sus)???Sa-i dau Smecta ceva sau sa incerc cu "regim"??